kostas_8 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδια, Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τη γραμμη μου. Μετα απο αρκετες συνομιλιες με τη HOL και email που δεν απαντανε επισης μιας και μου ειπαν να τους στειλω τα αποτελεσματα απο μετρησεις και θα με ξαναπαρουν τηλεφωνο, δεν βρισκουμε καποια λυση. Μενω Αγια Βαρβαρα. Το προβλημα εχει ως εξης. Ειτε με 11 SNR οπως με ειχαν πρωτα, ειτε με 9 που με κατεβασαν ειτε με 6 που το εχω παει εγω (netgear dgn2200v3) δεν εχει προβλημα στο να συγχρονισει και να μου πει πχ οτι ειμαι συνδεμενος πχ στα 16mbit οπως ειμαι τωρα. Το προβλημα ειναι οτι ενω λεει 12-14-16mbit, δεν παιζει ρολο το που ειναι, κατεβαζει με 400kb/s, μετα φτιαχνει, μετα ξαναπεφτει. Εχει απιστευτα σκαμπανεβασματα. Ειδικα στο upload γινετε ο κακος χαμος και εκει ειναι σε χειροτερη φαση. Ολο αυτο ξεκινησε απο το Πασχα και μετα. πριν το Πασχα δεν ειχα προβλημα, και ημουν και με αλλο router (Vigor 2700VG) οποτε δεν παιζει ρολο το ρουτερ μιας και το netgear το εβαλα προχθες καθαρα για αλλους λογους και οχι λογω της γραμμης. Εχω κανει ολες τις δοκιμες. Δε μπορω να καταλαβω τι φταιει και κανει σαν να μπουκωνει. Και το lag στα παιχνιδια εχει ανεβει τραγικα επισης με αποτελεσμα να μη μπορω να παιξω γενικοτερα. Δηλαδη μπορω κουτσα στραβα αλλα δεν αξιζει αμα ειναι αντι να παιξεις και να χαρεις, εσυ να τσαντιζεσε. Σας ευχαριστω και ελπιζω να μου προτεινετε να κανω κατι που δεν εχω δοκιμασει γιατι με το support της HOL λιγο πολυ ολοι ξερουμε πως ειναι. "Θα το δηλωσω ως βλαβη και θα σας παρει ο τεχνικος". Και ΑΝ θα ειμαστε σπιτι. Και προσωπικη μου αποψη, αυτες οι δουλειες δεν γινονται μεσω τηλεφωνου. Ψαχνομαι επισης και για αλλο παροχο, χωρις αυτο να σημαινει οτι μπορει και να βελτιωθει η κατασταση. Απλα εχω ξενερωσει με τη HOL και το support της.
kostas_8 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ADSL Link Downstream Upstream Link Rate 15826 Kbps 870 Kbps Line Attenuation 23.0 dB 11.7 dB Noise Margin 6.0 dB 8.5 dB
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καποιο αλλο προβλημα εχεις, ο ρουτερ σου ειναι μια χαρα Αν εισαι με wifi άλλαξε καναλι
kostas_8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Με LAN ειμαι συνδεδεμενος.. Το ξερω οτι ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα.. Δεν καταλαβαινω γιατι εχει φαει τετοιο σκαλωμα η γραμμη ομως και το θεμα ειναι πως και η HOL λεει οτι δε βλεπει τιποτα στη γραμμη. Και λεω δε μπορει, κατι παιζει. Γιατι πες να ηταν κατι στο pc μου, θα το εκανε μονο σε εμενα, αλλα το κανει και στα 2 laptop που εχω, εκ των οποιων το ενα ειναι και φρεσκο απο format μονο windows περασμενα.. Το εχω αφησει 4 μερες με 11αρι snr οπως ηταν απο default, μου το κατεβασε η HOL στο 9 γιατι αυτος προφανως καταλαβε οτι το προβλημα μου ειναι στα mbit ενω δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με αυτο, μου ειπε να το αφησω αλλες 4 μερες και να του στειλω και τα αποτελεσματα σε email, του τα στελνω, μου ερχετε mail για να δωσω λεει τα στοιχεια μου (ο,τι να'ναι, αυτοματη απαντηση) για καλυτερη εξυπηρετηση (!), εν τελη τα στελνω και εχει περασει μια εβδομαδα και ακομα δεν εχω απαντηση, και το προβλημα παραμενει. Μολις τελειωσει το συμβολαιο παντως θα το σκεφτω παρα πολυ να ανανεωσω και να μην παω στη Forthnet που με τραβαει για πολλους λογους. Μερικοι λογοι απο αυτους το fast path, το snr και η τεχνικη υποστηριξη οπου αν θυμαμαι καλα σε συνδεουν κατευθειαν με τεχνικο τμημα και οχι οπως ενεργει η HOL. Το resume παντως ειναι πως πρεπει να βρεθει λυση στο προβλημα γιατι δε γινετε απλα να συνεχιστει ετσι αυτο το πραγμα.
kostas_8 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το προβλημα παραμενει και απ'οτι διαβασα και σε αλλο site το παρουσιαζει και σε αλλον.. Τι να πω, θα πεσει χωσιμο στη HOL λιαν συντομως.
vasi Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 δες αυτό ... Site: http://www.adslgr.com/forum/threads/397013-%CE%9B%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-Gap">Λύση στο πρόβλημα των Gap
kostas_8 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Απ'οτι διαβασα λιγο στο link που μου δινεις, τσεκαρα και ειδα οτι δεν εχω gap αλλα παρεμβολες.. Και οχι πολλες αλλα υπαρχουν. Τωρα απο που, δεν ξερω.. Αλλα και παλι δε νομιζω να ειναι αυτες που επηρεαζουν τη γραμμη, γιατι σε γενικες γραμμες το dmt την δειχνει κομπλε.. Δες τι εννοω..
kostas_8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Το θεμα μαλλον λυθηκε, ηρθε τεχνικος σημερα το πρωι αφου τους εβαλα και λιγο τις φωνες προχθες το βραδυ, γιατι ειχαν κακως κλεισει και το θεμα ενω εγω περιμενα απαντηση στο email τους, και αποδειχθηκε οτι οντως ειχα προβλημα. Με το που εβαλε το μηχανημα του να τσεκαρει τη γραμμη του πεταγε παντου error και ειπε πως γι'αυτο παρουσιαζει το προβλημα, γιατι η γραμμη εχει τα χαλια της. Εν τελη πηγε εξω στο κεντρικο κουτι, ειδε οτι απο εκει δεν του πεταγε τα error αλλα ηταν λιγο μαυρισμενες οι επαφες, εκοψε και καθαρισε τα καλωδια, και το προβλημα δειχνει να εφυγε. Θα το παρακολουθησω για λιγες μερες αν και μετα τον καθαρισμο ουτε μεσα πεταγε τα error. Μακαρι οπως ειπε και ο τεχνικος να ηταν αυτο το προβλημα και οχι κατι αλλο. To μονο που ειδαν απο τη Hol στα γραφεια που μιλουσε ο τεχνικος ηταν οτι εχω αρκετη αντισταση στη γραμμη (λογω συσκευων, 3 τον αριθμο) χωρις αυτο ομως να επηρεαζει -οντως- σε κατι. Παντως η γραμμη αυτη τη στιγμη ειναι jet.
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 αν εχεις 3 σταθερα ασχετα με το θεμα βγαλε τα 2 τουλαχιστον.δεν προτεινονται 3 σταθερες σε μια γραμμη.3 ασυρματα ναι 3 σταθερες οχι.αν θες αναλυει το αναλυουμε κιολας.
kostas_8 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Θα ηθελα μια αναλυση, καλο θα ηταν για ολους βασικα. Εχω 2 σταθερα και ενα ασυρματο.
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Θα ηθελα μια αναλυση, καλο θα ηταν για ολους βασικα. Εχω 2 σταθερα και ενα ασυρματο. καπου τα ειχα γραψει.α τα βρηκα σε μια γραμμη μπορεις συνηθως να το πω ετσι χαζα να την γεμισεις μεχρι 5 ren (tel num). μια σταθερη συσκευη λογω οτι δεν εχει δικια της τροφοδοσια τραβαει απο 2-3 ren και συνηθως κανει ενα μικρο short στο t-r. ενα ασυρματο και γενικως τα προτιμουμαι τραβαει max 0,5 ren και δεν βγαζει κανενα short.με απλα λογια .φαουλ στις σταθερες.με 2 σταθερες εχεις φτασει περιπου στα 5 ren.καλο ειναι να μην τα ξεπερναμε.οχι οτι δεν θα παιξουν αλλα καλο ειναι να μην φευγουμε πιο πανω.επισης υπαρχουν κινεζοπατατοσυσκευες που τραβανε 4 ren με το καλημερα και βγαζουν και 2 βραχυκυκλωματα κατευθειαν.-tr και t-g πχ.δεν ειναι ακριβως βραχυκυκλωμα με την εννοια ακουμπανε τα καλωδια απλα το λεω ετσι με απλα λογια.ειναι η αντισταση που βλεπει
kostas_8 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μαλιστα! Αρα οκ, θα βγαλω τη μια που δε την πολυχρησημοποιω κιολας και ειναι και παναρχαια. Αν και πιο πολυ για μαρκα, τo ασυρματo με τρομαζει γιατι ειναι μαρκας AKAI την οποια εχω γνωστη μονο για ηχο Οι 2 σταθερες ειναι General Electric. Οπως και να εχει θα βγαλω τη μια σταθερη καλου-κακου αν και δεν εχω καποιο προβλημα στη γραμμη απο οταν εκανε τον καθαρισμο ο τεχνικος. Σε ευχαριστω για την επεξηγηση!
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μαλιστα! Αρα οκ, θα βγαλω τη μια που δε την πολυχρησημοποιω κιολας και ειναι και παναρχαια. Αν και πιο πολυ για μαρκα, τo ασυρματo με τρομαζει γιατι ειναι μαρκας AKAI την οποια εχω γνωστη μονο για ηχο Οι 2 σταθερες ειναι General Electric. Οπως και να εχει θα βγαλω τη μια σταθερη καλου-κακου αν και δεν εχω καποιο προβλημα στη γραμμη απο οταν εκανε τον καθαρισμο ο τεχνικος. Σε ευχαριστω για την επεξηγηση! generac electric εχω και εγω μια γονδολα.και κλασσικα 2 και κατι ren οπωςκαι t-r short.δεν ειναι υποχρεωτικο οτι πρεπει να την βγαλεις απλα στο εξηγησα.επισης τα πριζακια του οτε με πυκνωτη και τα αντικεραυνικα βγαζουν t-r r-g short αν θυμαμαι καλα και ανεβαζουν και αυτα τα ren και ας μην εχεις συσκευη πανω.
kostas_8 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Βεβαιως και δε μου ειπες να τη βγαλω. (ακουγετε καπως αυτο ) Θα τη βγαλω μονο και μονο επειδη δεν χρησιμοποιειτε. Ειναι για να ειναι.. E και αμα δω οτι δε θα εχει και καμια διαφορα, μπορει και να ξαναμπει. Συναισθηματικη αξια και μονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα