tiniakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Η γυναίκα μου είχε το iPhone 4 το οποίο έκανε μπάνιο οπότε ψάχνει τώρα για κινητό. Απο τη μια θα τη βόλευε παλι κάτι σε iPhone αλλά δεν ξέρω αν αξίζει πια η αγορά ενός iPhone στα λεφτά που παίζει και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει. Απο την άλλη κάτι Samsung galaxy s3 και 4 είναι παντόφλες καλοκαιρινές και όχι κινητά όσον αφορά το μέγεθος. Τι λέτε?
basilis5 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 οι επιλογες ειναι να τα σκασεις για iphone ή να αγορασει παντοφλες για την παραλια, γιατι τα αντιστοιχα τηλεφωνα κυκλοφορουν σε απαραδεκτες διαστασεις! Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
gamanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Iphone 4, οικείο, πολύ πιο προσιτό οικονομικά πια από τα υπόλοιπα νέα Iphone και δεν θα της λείψει τίποτα που ήδη δεν είχε. Επειδή έχω iphone 4 και ξέρω τις δυνατότητες του + ότι δεν είναι καιροί για τρελά λεφτά σε κινητά, εγώ το ίδιο θα έπαιρνα. εκτός αν σας παίρνει να περιμένετε το καινούριο φημολογούμενο φτηνό μηλόφωνο. Από android, αν δεν υπάρχει "resist to change" σε πλατφόρμα, θέσε κι ένα budget να πάρεις προτάσεις. 1
basilis5 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 κι επισης μεχρι ποσες ιντσες οθονη θα βολεψει! ειναι σημαντικο γιατι δεν υπαρχουν πολλες αξιοπρεπεις προτασεις κατω απο 4 ιντσες. η εμπειρια σε android (4.00 +) σε κινητο με επεξεργαστη μονοπυρηνο και μνημη μικροτερη του 1gb ειναι κακη (για εμενα τουλαχιστον που ειχα χρονια iphone 4)
tiniakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Samsung galaxy S3 mini? 220 euro βλέπω και το γουστάρουν πολλοί!
GIOVINCO Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 αν υπαρχει σχετικη ανεση στο να δωθουν τα 350 ευρω που κανει το 4αρι τοτε αβλεπη αυτο γιατι θα της κακοφανει οποιοδηποτε αλλο (πιστευω). 350 ευρω τα αξιζει παντως μεχρι τελευταιο σεντ.
gasantony Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και S3 στα χρήματα της . Οσο για το λίιιγο μεγαλύτερο μέγεθος , θα της αρέσει στην video και internet χρήση !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα