GiannisWalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλησπέρα , πρόσφατα αγόρασα μια http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169667 η οποία μου έχει βγει αρκετά καλή μπορώ να πω.Σκέφτομαι όμως να πάρω ένα dvi-d καλώδιο γιατί χρησιμοποιώ vga προς το παρόν, θα υπάρχει καμία διαφορά ή θα πάνε τζάμπα τα λεφτά ? Πιστεύω ότι μόνο σε full hd θα υπάρχει και ελάχιστη.. τι προτείνετε ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει αλλα παρε ενα dvi ομως να εχεις απλα καινούργιο καλώδιο και το κλασσικό που συνδέουν ολοι πια ετσι και αλιώς δεν εχει ακριβά. Ίσως το dvi να σου δώσει καλύτερη ποιότητα σε μερικές αναλύσεις αλλα και παλι σχετικό ειναι αυτο παρε ομως ενα dvi.
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Στην ανάλυση που είμαι εγώ 1280χ1024 είδα αρκετή διαφορά όταν έβαλα dvi καλώδιο, γιατί με το vga τα έβλεπα όλα θολά.
biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Mε καλώδιο σε καλή κατάσταση είτε είναι Vga η DVI δεν θα δειs ουσιαστική διαφορα και άμα δειs θα ευθύνεται η ποιότητα του καλωδίου και όχι τόσο άμα είναι vga η dvi.Πριν πολλά χρονια σε CRT ΕΙΖΟ F35 με vga καλώδιο πήγαινε 1600x1200. Τώρα μιλάμε 15 χρονια πριν άρα το vga έχει δυνατότητες, απλα τώρα κάποιοι αποφάσισαν πως το HDMI πρέπει να είναι το πρότυπο πλέον. Ενώ και το vga και το dvi πάει σε HD ανάλυση
Millennium Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Βάλε ένα dvi.Το vga ειδικά με κάποιες κάρτες έχει διαφορά. 1
pc_admin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μεγαλη διαφορα σιγουρα δεν θα δεις, αλλα σκεψου στην LCD TV, τι θα προτιμουσες : Digea (ψηφιακο δηλ = DVI) ή αναλογικα καναλια = VGA ?
GiannisWalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αυτό πιστεύω και εγώ. Μεγάλη διαφορά δεν θα δω αλλά θέλω να πάρω.. Σκέφτομαι να παραγγείλω από Κίνα γιατί το βρήκα φτηνά σε σχέση με ελλάδα
pc_admin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλημερα, αυτο εχει 5,9 ευρω : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.751400 Γιατι να ψαχνεις απο κινα ?
GiannisWalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Γιατί βρήκα παρόμοιο με 1,5 ευρό αν δεν κάνω λάθος χωρίς μεταφορικά
disqualified Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 με vga καλωδιο εχω δει καποιες φορες παρεμβολες στην εικονα, λογικα με το dvi αυτα δεν θα υπαρχουν. Ορατη διαφορα με το ματι δεν γνωριζω αν θα δεις γιατι ειμαι με vga ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα