Προς το περιεχόμενο

Mac Os X Midi Services not available μετά από εγκατάσταση Audio Drivers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γειά σας.
Είμαι νέος χρήστης Mac και δυστυχώς δεν πρόλαβα να χαρώ μια και έχω αγχωθεί και μπερδευτεί από τη 2η κι όλας μέρα αγοράς του.
Τον επέλεξα γιατί ασχολούμαι με μουσικό προγραμματισμό και είπα να περάσω σε mac αφού μόνο τα καλύτερα άκουγα.
Ξεκίνησα λοιπόν συνδέοντας την κάρτα ήχου μου (Lexicon Lambda) και το κλαβιέ (M-Audio) 
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Lexicon λοιπόν αναφέρουν πως δεν χρειάζονται ειδικοί  drivers για την κάρτα όπως συμβαίνει στα windows και πως αρκεί να κατεβάσω το OS- X's Core Audio Drivers (digidesign).
Eκανα λοιπόν το μέγα λάθος να τους κατεβάσω με αποτέλεσμα να μην σας κουράζω με λεπτομέρειες να μη δουλεύει το Garage band και να μου πετάει μηνύματα συνέχεια όπως "update the drivers of all conected midi devices including audio drivers midi funcionality to the latest version"
και στην πορεία πετάει και ένα "Mac Os X Midi Services not abailable"
Προσπαθώ όλη μέρα να βρω άκρη στο ίντερνετ από ξένες ιστοσελίδες και δεν μπορώ να καταφέρω κάτι.
Πήρα στην apple στην τηλεφωνική υποστήριξη αλλά μου βγήκε μήνυμα ότι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν.
Πως μπορώ να επαναφέρω τους παλιούς drivers;
Δεν μπορώ καν να βρω πως μπορώ να μπω στο Macintosh HD από κάπου.Έχω κουραστεί τόσες ώρες να ψάχνω να βρω μια άκρη.
Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ? Ευχαριστώ 

Kαι τώρα ας πω και τη λύση αφού τελικά την βρήκα ,μήπως βοηθήσει κάποιον που τυχόν θα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.
Πας προτιμήσεις για το Finder και επιλέγεις να εμφανίζει στο γραφείο εργασίας τους σκληρούς δίσκους.
Ετσι μετά επιλέγεις κι ανοίγεις το Macintosh hd  - Βιβλιοθήκη - Audio - Midi Drivers και σβήνεις τα αρχεία DigiDioMidiDriver.plugin και μετά δουλεύει όπως πριν το Garageband.

post-266385-0-99814500-1368982275_thumb.png

post-266385-0-93056800-1368982285_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα, κανε αν θέλεις και έναν έλεγχο στο Console για λάθη.

Βρίσκεται εδώ: Applications/Utilities/Console

Επίσης υπάρχει πιθανότητα να έχουν περαστεί τα παρακάτω τα οποια δεν χρειάζονται: 

Mac HD/Library/Application Support/

Digidesign folder

Mac HD/Library/Audio/MIDI Drivers/
DigidesignFireWireMIDI.plugin
DigidesignMbox2MIDI.plugin
DigidesignMIDIIODriver.plugin
DigiDioMidiDriver.plugin
ac HD/Library/Frameworks/
DAE.framework
DHS.framework
DigidesignFWDriver.framework
DigidesignUSBDriver.framework
DigiMachOServices.framework
DigiPlatformSupport.framework
DigiPlugInHelper.framework
DigiStreamManager.framework
DirectIO.framework
DSI.framework
DSPManager.framework
DUI.framework
/Library/StartupItems
/Library/LaunchDaemons
/Library/LaunchAgents
~/Library/LaunchAgents
Επισκέπτης
Δημοσ.

ΩΧ κάμποσαααα ! Ευχαριστώ πολύ :) ανοίγω ένα ένα τα φόλντερ και βρίσκω που και που αρχεία με συνθετικό digi οπότε ότι βρω το σβήνω.
Βρίσκω ένα αρχείο μέσα σ'αυτά με τίτλο "PaceSupport" ,παίζει να εγκαταστάθηκε μαζί με τους drivers ?

Δημοσ.

Ναι, το PaceSupport είναι από μια εταιρία αντιπειρατικού λογισμικού που χρησιμοποιεί η Digidesign για το Pro Tools, μπορείς να το σβήσεις άφοβα. https://www.ilok.com/extensions/macextsx.dmg Τρέχεις το uninstall_extensions.command και καθάρισες. Καλοδούλευτος :)

ps, Δές και το Logic Pro για μουσική.

Επισκέπτης
Δημοσ.

To έτρεξα και με ρώτησε "Are you sure you want to remove the InterLok Extensions (y/n)?" τρόμαξα και πάτησα No
Να πατήσω Yes ? ή να ψάξω πάλι φάκελο φάκελο για το συγκεκριμένο αρχείο ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...