Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,

Με ενδιαφέρει να γίνω εθελοντής στον ερυθρο σταυρο. Ηταν μια φίλη μου και μου είπε ότι έπρεπε να κανείς "υπηρεσία" 80 ώρες κάθε μήνα στα επείγοντα και γενικά ήσουν σαν βοηθός γιατρού, ( αφού κανείς βάρβατη εκπαίδευση κτλ) Μου φαίνεται τέλειο!

Εχει ασχοληθεί κανένας άλλος από εδώ με αυτο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καταρχην νομιζω πως ειναι α-πα-ραι-τη-το να κανεις τα σεμιναρια πρωτων βοηθειών. Μετα πανε ολα τα άλλα.

Παρε ενα τηλ στο 2310-531-536 στη νοσηλευτικη υπηρεσια και ρωτα πότε ξεκινάει νέα φουρνιά και οτι άλλη απορια έχεις

Δημοσ.

Ναι εννοείται οτι κάνεις σεμινάρια πρώτων βοηθειών και μαθήματα ανατομίας κάνεις επισης, στα οποία δίνεις και εξετάσεις!!

Περιμένω αύριο για να παρω τηλ. Θα είναι κανεις εκει κυριακάτικα;;

Δημοσ.

Να ξέρεις έχει μία μικρή αναμονή κάπου στο μήνα, δίνεις στοιχεία και σε παίρνουν τηλ όταν βγει γκρουπάκι.

Για τα μαθήματα θέλει κάπου στα 40,  20Ε αν είσαι άνεργος

Δημοσ.

Εξαρτάται σε ποια περιοχή είσαι. Εδώ που είμαι εγώ πχ είναι πολύ χαλαρά. Σε άλλες περιοχές ακούω συνέχεια για περιστατικά και τρεχάματα. Και στην κοινωνική πρόνοια και στην νοσηλευτική, κάνεις πρώτες βοήθειες, απλά στην νοσηλευτική κάνεις πιο εξειδικευμένα πράγματα, ενώ στην κοινωνική πρόνοια κάνεις ψυχολογία. Πάντως εγώ δεν πλήρωσα δίδακτρα, ούτε το υλικό, παρά μόνο την στολή που οι τιμές παίζουν ανάλογα με την συνεννόηση που θα γίνει με το μαγαζί. Στα 50 είναι μια καλή τιμή για τα πάντα όλα (χειμερινά, καλοκαιρινά + άρβυλα). Επίσης δεν είναι απαραίτητο να είσαι εκεί τόσες ώρες κάθε μέρα. Είναι εθελοντισμός. Είναι καλό να πηγαίνεις και να δείχνεις την παρουσία σου και έπειτα (από έντονη και συνεχή παρουσία) παίρνεις παράσημα για την στολή. Το υποχρεωτικό είναι στην πρακτική. Πέρα απ' αυτό, μετά είναι και μια άλλη ομάδα, της κινητοποίησης, που εκεί πρέπει να είσαι πάντα παρών, ό,τι ώρα και αν σε παίρνουν τηλέφωνο γιατί είναι για επείγοντα και φυσικά έχει άλλη εκπαίδευση. Αλλά όντως θα πρέπει να περιμένεις να μαζευτούν άτομα για τα μαθήματα και συνήθως ξεκινούν Οκτώβρη, κάπου εκεί. 

Δημοσ.

Να ξέρεις έχει μία μικρή αναμονή κάπου στο μήνα, δίνεις στοιχεία και σε παίρνουν τηλ όταν βγει γκρουπάκι.

Για τα μαθήματα θέλει κάπου στα 40,  20Ε αν είσαι άνεργος

Τι μήνα καλε!!! Εγω Σεπτεμβρη - Οκτωβρη πηγα δηλωσα και Φλεβάρη τα έκανα!

Και πλεον ναι, πληρώνεις για να τα παρακολουθήσεις,

Δημοσ.

Τι μήνα καλε!!! Εγω Σεπτεμβρη - Οκτωβρη πηγα δηλωσα και Φλεβάρη τα έκανα!

Και πλεον ναι, πληρώνεις για να τα παρακολουθήσεις,

Και πως ηταν; Συνεχισες; Πηγες και σε νοσοκομειο και σε επειγοντα κτλ κτλ;

Δημοσ.

Και πως ηταν; Συνεχισες; Πηγες και σε νοσοκομειο και σε επειγοντα κτλ κτλ;

Α οχι. Καμια σχεση. Απλα για μενα τα παρακολουθησα.

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Να ξεθάψω λίγο αυτό το θέμα....
Σκεφτόμουν να γίνω εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό αλλά από την άλλη δεν ξέρω εάν θα έχω χρόνο να βοηθάω. Οπότε η ερώτηση είναι η εξής: Εάν σε "καλέσουν" για να συνδράμεις κάπου, είναι "υποχρεωτικό" να πας ή πάς όποτε εσύ έχεις την ευχέρεια;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giannos13 είπε

Να ξεθάψω λίγο αυτό το θέμα....
Σκεφτόμουν να γίνω εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό αλλά από την άλλη δεν ξέρω εάν θα έχω χρόνο να βοηθάω. Οπότε η ερώτηση είναι η εξής: Εάν σε "καλέσουν" για να συνδράμεις κάπου, είναι "υποχρεωτικό" να πας ή πάς όποτε εσύ έχεις την ευχέρεια;

οποτε μπορεις. Να ξερεις ομως οτι εχει προγραμματισμενες δρασεις οποτε μην αγχωνεσαι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...