filh Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλησπέρα μετά απο εγκατάσταση τον windows 7 έχει δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα ο ήχος μου ακούγεται σαν να γρατσουνάει.Ύστερα από πολλές προσπάθεις να φτιάξω τον ήχο ,θα ήθελα να απευθυνθώ σε κάποιους ειδικούς να μου πούνε πως θα λύσω το πρόβλημα με τον ήχο μου. Εχω κατεβάσει ειδικά προγράμματα για τα drivers ,τα έχω σβήσει και επαναγκαταστήσει αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.Όταν όμως τοποθετώ την κάρτα ήχου που έχω και τα συνδέω με καλώδια στα ηχεία μου και βάζω αναπαραγωγή ήχου απο την κάρτα είναι όλα οκ.
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Κατσε κατσε γτ μας τα γράφεις μπερδεμενα... Τι εννοεις ότι γρατζουναει? Στο κανει με την καρτα ήχουν τις μητρικής? Εχεις και αλλη εξτρα καρτα ήχου οπου εκει δεν στο κάνει?
filh Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ακούγετε σαν να γρατσουνάει! Έχω μια εξωτερική κάρτα ήχου της Numark που όταν παίζει από εκεί ο ήχος είναι πεντακάθαρος μόλις την βγάζω την usb κάρτα ήχου είτε έχω εξωτερικά ηχεία είτε του λάπτοτ τα ενσωματομένα ακούγεται σαν να γρατσουνάει ! Windows AudioDevice Identifier Device Descriptionmidi-out.0 0001 001B Microsoft GS Wavetable Synthmixer.0 0001 0068 Ηχεία (Realtek High Definition mixer.1 0001 0068 Realtek Digital Output (Realtekmixer.2 0001 0068 Μικρόφωνο (Realtek High Definitwave-in.0 0001 0065 Μικρόφωνο (Realtek High Definitwave-out.0 0001 0064 Ηχεία (Realtek High Definition wave-out.1 0001 0064 Realtek Digital Output (RealtekPCI/PnP Audio Realtek ALC662 @ SiS High Definition Audio Controller PCISis High Definition Audio ControllerΜοtorolaSi3054Field ValueDevice PropertiesDevice Description Motorola Si3054Device Description (Windows) Motorola SM56 Data Fax ModemDevice Type ModemBus Type HDAUDIODevice ID 1057-3055Subsystem ID 0030-5557Revision 1009Hardware ID HDAUDIO\FUNC_02&VEN_1057&DEV_3055&SUBSYS_00305557&REV_1009Realtek ALC662Field ValueDevice PropertiesDevice Description Realtek ALC662Device Description (Windows) Realtek High Definition AudioDevice Type AudioBus Type HDAUDIODevice ID 10EC-0662Subsystem ID 1558-0801Revision 1001Hardware ID HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0662&SUBSYS_15580801&REV_1001OpenAL Properties Vendor Creative Labs Inc.Renderer SoftwareVersion 1.1Device Name Generic SoftwareOpenAL DLL 6.14.0357.24Creative OpenAL DLL Not PresentWrapper DLL 2.2.0.5Hardware Sound Buffers 0X-RAM Not PresentOpenAL Extensions AL_EXT_EXPONENT_DISTANCE SupportedAL_EXT_LINEAR_DISTANCE SupportedAL_EXT_OFFSET SupportedALC_ENUMERATE_ALL_EXT SupportedALC_ENUMERATION_EXT SupportedALC_EXT_CAPTURE SupportedALC_EXT_EFX SupportedEAX SupportedEAX2.0 SupportedEAX3.0 Not SupportedEAX3.0EMULATED SupportedEAX4.0 Not SupportedEAX4.0EMULATED SupportedEAX5.0 Not SupportedEAX-RAM Not SupportedΑudio CodecsDriver DescriptionCODEC Microsoft CCITT G.711 A-Law και u-LawField ValueCODEC ήχου Microsoft GSM 6.10DivX Audio CompressorFraunhofer IIS MPEG Layer-3 Codec (decode only)LAME MP3 Codec v0.9.2 - 3.98.2Messenger Audio CodecMicrosoft ADPCM CODECMicrosoft IMA ADPCM CODECMicrosoft PCM ConverterΑΥΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΗΧΟ Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από filh
qsis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 χωρις να ξερω και 100% τι φταιει(ουτε 10% μαλλον) , επειδη κι εγω κατα καιρους εχω αντιμετωπισει το φαινομενο, μαλλον το θεμα βρισκεται στα ηχεια αν δηλαδη πουμε οτι ολα ειναι σωστα συνδεδεμενα (μου χει τυχει να μην εχουν καλη επαφη τα βυσματα ) μπορει να φταινε κι αλλοι παραγοντες οπως παρασιτα αν μπορεις δοκιμασε με κατι αλλο, οπως ενα ζευγαρι ακουστικα να δεις αν σου κανει τα ιδια (γιατι αλλα ηχεια ειναι ζορι) στη περιπτωση μου παντως απο κει που ειχα το προβλημα, απλα εξαφανιστηκε μυστηρια πραγματα, αλλα εχω τη πεποιθηση οτι ολη η δουλεια γινεται στα ηχεια και ενδεχομενως οφειλεται σε παρασιτα καποιας συσκευης δικης σου ή γειτονα βεβαια επειδη λες οτι με εξωτερικη καρτα δε στο κανει ισως απλα εχει χαλασει η καρτα της μητρικης σου, αλλα αφου εχεις αλλη καρτα , γιατι δε συμβιβαζεσαι στο να χρησιμοποιεις αυτη;
filh Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 βεβαια επειδη λες οτι με εξωτερικη καρτα δε στο κανει ισως απλα εχει χαλασει η καρτα της μητρικης σου, αλλα αφου εχεις αλλη καρτα , γιατι δε συμβιβαζεσαι στο να χρησιμοποιεις αυτη; Γιατί χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία να την βάλω και σίγουρα δεν μπορώ να την μεταφέρω όπου πάω μαζί με τα ηχεία 5.1 αν μπορεις δοκιμασε με κατι αλλο, οπως ενα ζευγαρι ακουστικα να δεις αν σου κανει τα ιδια (γιατι αλλα ηχεια ειναι ζορι) επίσης εχω δοκιμάσει με ακουστικά και άλλα αλλά δεν λύνεται το πρόβλημα και σίγουρα δεν είναι τα ενσωματωμένα ηχεία γιατί το πρόβλημα δεν υπήρχε πριν εγκαταστήσω τα windows 7 .
lostresam Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κ εγω με τα ηχεια κ ακομα λυση δεν εχω βρει....στις χαμηλες συχνοτητες κανει παρασιτα αν δυναμωσω λιγο ομως τα "καλυπτει"...κ δεν ειναι θεμα μητρικης γιατι μ γινοταν και στη προηγουμενη
filh Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μάλλον απ'ότι κατάλαβα είναι θέμα drivers αλλά πως γίνετε να βρούμε τα σωστά drivers και να τα εγκαταστήσουμε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα