papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Αν δεν εχεις backup αρχεια μην ταλαιπωρεισαι αδικα. Περιμενε να ξημερωσει αυριο και παρε τηλεφωνο την Asus. Εχω δευτερο σκληρο δισκο,τα χω ρηξει ολα τα αρχεια εκει.Οποτε θα κανω δε @#$%^ τοσα εχω τραβηξει,ενα φορματ δεν μου λεει κατι...ας το κανω και ας παει στραφει Βαριεμαι να ξανακανω εγκατασταση ολα τα προγραμματα παλι!
umbrella co. Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Αφου εχεις ορεξη.....καλη τυχη!!! περνα μονο τους οδηγους μετα το format, αν δεν γινει κατι μεχρι εκει μη το ζοριζεις αλλο. Τωρα που το σκεφτηκα, codecs εχεις εγκατεστημενους? (K-lite)
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οχι τιποτς.κανω φορματ τωρα αλλα για ενα περιεργο λογω φουλαρει ο ανεμιστηρας της 9600 gt συνεχεια.δηλαδη και πριν. Μεχρι να μπει στα windows φουλατει ο ανεμοστηρας.και τωρα στο φορματ παλι φουλαρει.υ Μηπως τα χει παιξει τελειως η μητρικη? Μακαρι να τα χει παιξει για να παρω καινουργια μεβτην εγγυηση να βρω την υγεια μ
umbrella co. Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Tι να πω, κανε format και πες αν αλλαξε τιποτα, αλλιως μητρικη Kaput...
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δυστυχως δεν αλλαξε τιπουα Τιποτα οποτρ παω για αλλη μητρικη... Μακαρι να φταει για ολα η μητρικη και με αυτη που θα μοθ δωσουν να παιζει η καρτα γρςφικων
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ευχαριστω φιλε.Πιστευω οτι θα μου την αντικαταστησουν με καινουργια.Δεν πιστευω να μου κανουν λαμογια :/ 3 μηνες δουλειας για να τα στελνω στην αντιπροσωπεια...
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλή τύχη. Η ατυχία είναι ότι έμαθες με τον χειρότερο τρόπο τι μπορείς να πάθεις από τα κινέζικα τροφοδοτικά. 1
papajohnnnn Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εδωσα τη μητρικη στο eshop.Θα μου δωσου αλλη.θα την τσεκαρει και ο τεχνικος,κι αν οντως δεν δουλευει θα παεω αλλη
coolerman Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εδωσα τη μητρικη στο eshop.Θα μου δωσου αλλη.θα την τσεκαρει και ο τεχνικος,κι αν οντως δεν δουλευει θα παεω αλλη ελπιζω να την κανουν ,αλλα μην σου πουνε τπτ μπαρουφες,αναμενουμε
tomk5 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ελπιζω να την κανουν ,αλλα μην σου πουνε τπτ μπαρουφες,αναμενουμε και να αναμενουν μπορει το παλικαρι να ζητησει πιστωτικο να τσιμπησει μια αλλη.. Επισης ενας φιλος που δουλευε στην εταιρια αυτη μου ειπε πως μπορεις να ζητησεις κ τα χρηματα σου πισω. Θα αρνηθουν λεει αλλα αν τους πεταξεις μπαρουφες του τυπου εχω μιλησει με το δικηγορο μου κτλ κτλ στο τελος σ τα δινουν.. οφτοπικ βεβαια αλαλ ισως βοηθησει
Millennium Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ε και πάλι ταλαιπωρία...Από όλο αυτό ξαναγυρνάμε και καταλήγουμε στα βασικά,δεν στήνουμε pc (και μάλιστα τέτοιο pc) πάνω σε τέτοια τροφοδοτικά.
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καπου τοχω ξαναγραψει εδω... απο Q-TEC εχω στειλει 2 καρτες γραφικων σε διαστημα μιας εβδομαδος........ και τυχερος ημουν.
papajohnnnn Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδια δοξα το θεο η μητρικη ειναι οντως προβληματικη και αυριο θα περασω απο το eshop να μου δωσουν καινουργια. Μακαρι με την καινουργια να δουλευει η καρτα γραφικων!
coolerman Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Παιδια δοξα το θεο η μητρικη ειναι οντως προβληματικη και αυριο θα περασω απο το eshop να μου δωσουν καινουργια. Μακαρι με την καινουργια να δουλευει η καρτα γραφικων! να είναι κλειστό/σφραγισμένο το κουτί πρόσεχε. μην σου δώσουν καμμιά ανακασκευασμένη όλα καλά λοιπόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα