papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλησπερα! Ανοιξα νεο τοπικ με νεο προβλημα. Δεν εχω ηχο. Εκανα απεγκατασταση τους drivers και ξαναεγκατασταση και τιποτα.Εβαλα και ολους του drivers της μητρικης και παλι τιπτοα. Δεν αναγνωριζονται οι υποδοχες του ηχου και απο το γουβερ ακουγεται ενας ηχος οπως ο 'βηθος της θαλασσας' Τι να συμβαινει ρε παιδια? Μηπως εχει προβλημα η μητρικη και για αυτο δεν δουλευει και η καρτα γραφικων?
umbrella co. Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Koιταξες τις συνδεσεις μηπως χαλαρωσε τιποτα απο πισω? τα ηχεια σου εισαι σιγουρος οτι λειτουργουν? Ετσι ξαφνικα εμεινες χωρις ηχο? εχεις καρτα ηχου η ειναι η Onboard?
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Koιταξες τις συνδεσεις μηπως χαλαρωσε τιποτα απο πισω? τα ηχεια σου εισαι σιγουρος οτι λειτουργουν? Ετσι ξαφνικα εμεινες χωρις ηχο? εχεις καρτα ηχου η ειναι η Onboard? Onboard ειναι.Ναι μια χαρα ειναι τα καλωδια.Ουτε μπροστα δεν λειτουργουν οι υποδοχες,ουτε και πισω!
umbrella co. Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Mηπως εφυγε απο τη θεση του τοτε το καλωδιο που συνδεει τη μητρικη με τις υποδοχες του κουτιου? για κοιτα μεσα στο κουτι να δεις αν ειναι ολα τα καλωδια στη θεση τους.
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οχι μια χαρα ειναι ολα.Ουτε πισω δεν λειτουργουν,Ακου ενα φφφφφφφ οταν δυναμωνω την ενταση.Εβαλα και ακουστικα και τιποτα παλι! Πριν δοκιμασα να βαλω καποιο τραγουδι,Απο το πρωι που δουλεψα με αλλη καρτα γραφικων δεν δοκιμασα να βαλω καποιο βιντεο η τραγουδι.Ισω με το καψιμο της καρτας γραφικων να επηρεαστηκε η μητρικη!~!
umbrella co. Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Τι να σου πω φιλε μου, παρακολουθω και το αλλο νημα σου με την 6970 και πραγματικα εισαι πολυ ατυχος! γνωμη μου ειναι αν δεν βγαλεις ακρη και με τους οδηγους ξεκινα διαδικασια επιστροφης μητρικης.
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δεν μπορω να βρω ακρη με το eshop.Υπαρχει αντιπροσωπεια asus στην ελλαδα? Πωπωωω εχω ξενερωσει τοσο πολυ!!!!!
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οταν εσκασε το deer πηρε πολλα μαζι του τελικά!! Ακομη ένα παραδειγμα που μας δείχνει ότι η επιλογη ενος καλου τροφοδοτικού είναι σημαντικότατη.... Αυτα τα deer εχουν καψει πολυ κοσμο! 3
maik42 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 για κανε ρε φιλε ενα clear cmos μπας και αναστηθει η μητρικη!!!! ....... και μετα εναν εξορκισμο γιατι σε δερνει πολυ ατυχια
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 για κανε ρε φιλε ενα clear cmos μπας και αναστηθει η μητρικη!!!! ....... και μετα εναν εξορκισμο γιατι σε δερνει πολυ ατυχια εκανα αλλα και παλι τα ιδια
maik42 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πριν δοκιμασα να βαλω καποιο τραγουδι,Απο το πρωι που δουλεψα με αλλη καρτα γραφικων δεν δοκιμασα να βαλω καποιο βιντεο η τραγουδι.Ισω με το καψιμο της καρτας γραφικων να επηρεαστηκε η μητρικη!~! τον ηχο των windows θυμασε αν τον ακουγες;
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Τα windows 8 εχω,Δεν ακουγοταν ο ηχος των windows και πριν δημιουργηθει το προβλημα!
umbrella co. Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πραγματικα ειναι απιστευτο ποση ζημια μπορει να κανει ενα κακο τροφοδοτικο...κι εγω μεχρι πριν λιγα χρονια υποτιμουσα τη σημασια του. Οσο για την αντιπροσωπεια της asus δες αυτο http://support.asus.com.tw/contact/contact_right.aspx
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πραγματικα ειναι απιστευτο ποση ζημια μπορει να κανει ενα κακο τροφοδοτικο...κι εγω μεχρι πριν λιγα χρονια υποτιμουσα τη σημασια του. Οσο για την αντιπροσωπεια της asus δες αυτο http://support.asus.com.tw/contact/contact_right.aspx Ευχαριστω,το βρηκα κι εγω το τηλεφωνο. Θα τους παρω αυριο γιατι λειτουργει απο Δευτερα μεχρι Παρασκευη. Θα τους τη δωσω οπως ειναι με το κουτι της και θα απαιτησω μια καινουργια!! Δυο εβδομαδων ειναι! Να δοκιμασω κι ενα φορματ? Αλλα θα χασω ολα τα αρχεια μου ρε γαμωτο και φοβαμαι μην παει αδικα!
umbrella co. Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Αν δεν εχεις backup αρχεια μην ταλαιπωρεισαι αδικα. Περιμενε να ξημερωσει αυριο και παρε τηλεφωνο την Asus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα