Προς το περιεχόμενο

iPhone 5-USA locked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σκοπεύω να αγοράσω το iPhone 5 από Αμερική κλειδωμένο στα δίκτυα εκεί πέρα. Το θέμα είναι θα μπορεί να μου το ξεκλειδώσει κάποιος πάροχος κινητής εδώ ????

Δημοσ.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σκοπεύω να αγοράσω το iPhone 5 από Αμερική κλειδωμένο στα δίκτυα εκεί πέρα. Το θέμα είναι θα μπορεί να μου το ξεκλειδώσει κάποιος πάροχος κινητής εδώ ????

Δεν στο ξεκλειδώνει ο πάροχος στην Ελλάδα,

αλλά ο πάροχος στον οποίο είναι κλειδωμένο το iPhone.

Δημοσ.

βασικα αν εχεις σκοπο να το αγορασεις απο εκει να προσεξεις να ειναι gsm, να παιρνει καρτα sim.

εγω πηρα απο ηπα το gsm sim unlocked a1428 μοντελο κ απο αυτο σου γραφω τωρα.

το μονο μειον ειναι πως δεν υποστηριζει lte στην ευρωπη, αλλα κανενα iphone απο εκει δεν θα παιζει 4g μπαντες συην ευρωπη.

το πηρα 530€ τελικη, απο apple store σε πολιτεια με φορο 5%.

αν δεν εχεις σκοπο μα αγορασεις συμβολαια κλπ απο εκει, αλλα σκετη συσκευη κ να την δουλευεις ελλαδα, νομιζω συμφερει.

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Δημοσ.

Φιλε Βασιλη5, εγω πηρα μεταχειρισμενο 5αρι σε At&t me 300E+50( μεταφορικα) το εκανα ανλοκ , κανω αναβαθμισεις μια χαρα αλλα το LTE μου δουλευει ( νμζω) γτι στις ρυθμισεις το εχω ενεργοποιημενο αλλα πανω αριστερα που λεει αν πιανει γραφει συνεχεια 3G

Δημοσ.

Φιλε Βασιλη5, εγω πηρα μεταχειρισμενο 5αρι σε At&t me 300E+50( μεταφορικα) το εκανα ανλοκ , κανω αναβαθμισεις μια χαρα αλλα το LTE μου δουλευει ( νμζω) γτι στις ρυθμισεις το εχω ενεργοποιημενο αλλα πανω αριστερα που λεει αν πιανει γραφει συνεχεια 3G

κι εμενα μου εχει επιλογη μετα το τελευταιο upd που εδωσε η vodafone, παρολα αυτα δεν δεχεται τις συχνοτητες που εκπεμπονται ελλαδα,επομενως θα βλεπουμε παντα μεχρι 3g.

Δημοσ.

Παιδιά από ότι βλέπω στο apple.com/store το iPhone 5 ξεκλείδωτο έχει 500€ και κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο κινητής 350€ !!!!

Πήρα σήμερα τηλ. Στην Cosmote και μου είπαν πως μπορούν να μου το ξεκλειδώσουν !!!!

Αμα μου το ξεκλειδώσει η Cosmote θα παίζει και σε άλλα δίκτυα θα είναι μόνο για Cosmote ????

Δημοσ.

Παιδιά από ότι βλέπω στο apple.com/store το iPhone 5 ξεκλείδωτο έχει 500€ και κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο κινητής 350€ !!!!

Πήρα σήμερα τηλ. Στην Cosmote και μου είπαν πως μπορούν να μου το ξεκλειδώσουν !!!!

Αμα μου το ξεκλειδώσει η Cosmote θα παίζει και σε άλλα δίκτυα θα είναι μόνο για Cosmote ????

Σου είπαν δηλαδή ότι θα τους πας iphone κλειδωμένο σε αμερικάνικο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και θα στο ξεκλειδώσουν...?

Πολύ φοβάμαι πως κάτι, εσύ ή η Cosmote, παρεξηγήσατε...

• Like 1
Δημοσ.

πως θα το αγορασεις κλειδωμενο σου ειπαν; αφου θα θελει συμβολαιο εκει...

Δημοσ.

πως θα το αγορασεις κλειδωμενο σου ειπαν; αφου θα θελει συμβολαιο εκει...

Σκέτη την συσκευή δεν την πουλάνε χωρίς σύνδεση ;;;;

Δημοσ.

Σκέτη την συσκευή δεν την πουλάνε χωρίς σύνδεση ;;;;

αν δεν κανω λαθος μονο την gsm unlocked, η οποια και επειδη δεν εχει επιδοτηση ειναι ακριβοτερη. το λεει και στην σελιδα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...