Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 450 - 500

Χρήση υπολογιστή : Gaming και video editing

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκτρολογιο & Ηχεια

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θα το παραγκειλω απο το internet.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ενα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολογηση στο καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

Δημοσ.

εχω κονσολα :(

Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο ετοιμο?

ΥΓ: Εχω βρει λαπτοπ απο πλαισιο με (i5, 4GB ram και   nVidia  GeForce GT 630M) και ενα PC απο το eshop με (AMD ATHLON II X2 270, 4GB RAM και nVidia GeForce GT 620 1GB). Ποιο θα ηταν περισσοτερο αποδοτικο, δεδομενου οτι το ενα ειναι λαπτοπ και το αλλο desktop?

Δημοσ.

Για παιχνιδια δυστυχώς κανενα...

Αν θέλεις ένα απλο συστηματακι για ιντερνετ και ταινιουλες βγαίνει σε αυτα τα χρήματα αλλα για Gaming πρεπει να ανεβεις στα 700+ για να χωρέσει και οθόνη. 

Δημοσ.

εχω κονσολα :(

Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο ετοιμο?

ΥΓ: Εχω βρει λαπτοπ απο πλαισιο με (i5, 4GB ram και   nVidia  GeForce GT 630M) και ενα PC απο το eshop με (AMD ATHLON II X2 270, 4GB RAM και nVidia GeForce GT 620 1GB). Ποιο θα ηταν περισσοτερο αποδοτικο, δεδομενου οτι το ενα ειναι λαπτοπ και το αλλο desktop?

Το λαπτοπ εχει αξιοπρεπη χαρακτηριστικα σε αυτα τα χρηματα αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι turbo-x οποτε δεν θα το προτεινα, οπως δεν θα προτεινα και κανενα ετοιμο σταθερο (το συγκεκριμενο που παρεθεσες ειναι αθλιο για gaming).

Γενικα το προβλημα ειναι η οθονη...θελεις και σταθερο και οθονη ολα μαζι 500 ευρω για gaming? Αν ναι, αυτο δε γινεται....αν θες μονο σταθερο κατι γινεται....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...