christos_realmad Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Γεια σας δεν ξερω αν αυτη ειναι καταλληλη κατηγορια για τν ερωτηση μου.Εχω ενα αρχειο σε pdf και 8ελω να το κανω να ανοιγει με word υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να το κανει??Δοκιμασα κατι online σελιδες το μετατρεπει αλλα με περιεργους χαρακτηρες!Οποιος μπορει ας βοηθησει...
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Σε καινούργια έκδοση του chrome(νομίζω και firefox) μπορείς να ανοίξεις απλά το όποιο pdf και να κάνεις αντιγραφή επικόλληση του κειμένου στο word.
christos_realmad Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Σε καινούργια έκδοση του chrome(νομίζω και firefox) μπορείς να ανοίξεις απλά το όποιο pdf και να κάνεις αντιγραφή επικόλληση του κειμένου στο word. πως το κανω αυτο???
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πιάνεις το pdf με το ποντίκι και το πετάς μέσα στο παράθυρο του browser αυτό ανοίγει και μετά απλά επιλέγεις το κείμενο,κάνε ένα κλικ πάνω στο κείμενο και πάτα ctrl+a για να το επιλέξει όλο αν είναι μεγάλο,τώρα αντιγραφή επικόλληση αν δεν ξέρεις να κάνεις....
makfil Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Σε καινούργια έκδοση του chrome(νομίζω και firefox) μπορείς να ανοίξεις απλά το όποιο pdf και να κάνεις αντιγραφή επικόλληση του κειμένου στο word. Έχω Chrome 26 (up to date όπως λέει) αλλά στην αντιγραφή-επικόλληση σε word βγάζει κινέζικα και το ίδιο συμβαίνει και με τον firefox.
accipio Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Αφού η απλή αντιγραφή-επικόλληση βγάζει κινέζικα, πρέπει να κάνετε οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (ocr) στο pdf. Οπότε χρειάζεστε το ABBYY Finereader ή ανάλογο πρόγραμμα. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε on-line ocr (με περιορισμούς) εδώ: http://www.free-ocr.com/ ή εδώ: http://www.newocr.com/
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Έχω Chrome 26 (up to date όπως λέει) αλλά στην αντιγραφή-επικόλληση σε word βγάζει κινέζικα και το ίδιο συμβαίνει και με τον firefox.Να πω, μόνο με αγγλικά έχω δοκιμάσει,πολύ πιθανό με ελληνικά να μην δουλεύει ή να πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις σχετικά με το codepage μέσα στο word. EDIT μόλις δοκίμασα και με ελληνικό pdf από το νετ και με copy/paste, προς το notepad τουλάχιστον, το έβγαλε κανονικότατα. (windows 8, αν και δεν νομίζω να έχει σχέση)
makfil Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Σε κείμενο με λατινικούς χαρακτήρες, το ήξερα ότι γίνεται η μεταφορά σε word, όχι, βέβαια, με τη μορφοποίηση του αρχικού κειμένου, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Το επιβεβαίωσα και πάλι με τον Chrome και τον Firefox. Δοκίμασα και σε Notepad, με κείμενο με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά το αποτέλεσμα είναι και πάλι κινέζικα. Χρησιμοποιώ 7 αλλά και εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έχει σχέση με το λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα