Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δοκιμασε το, με 8% δεν εχω δοκιμασει, 5-6 που εχω κανει γυρω στο 40 ητανε. Κανε 2-3 low lvl και δες. πες μου και μενα μετα. Αν οσο κανεις φορματ σου στρωνει η υγεια του παιζει να τον φερεις κιολας με καμια 20ρια. Δοκιμασε το.

Δημοσ.

δοκιμασε το, με 8% δεν εχω δοκιμασει, 5-6 που εχω κανει γυρω στο 40 ητανε. Κανε 2-3 low lvl και δες. πες μου και μενα μετα. Αν οσο κανεις φορματ σου στρωνει η υγεια του παιζει να τον φερεις κιολας με καμια 20ρια. Δοκιμασε το.

Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω. Πως κάνω low level format?

Δημοσ.

Υπαρχουν free tools. googlare to. Δε σε εχω κοψει να μη ξερεις να googlareis εσυ. Και live cds εχουν. Το ubuntu αν δε κανω λαθος εχει.

Θα με ενδιεφερε να μου πεις τι καταφερες τελικα αν και θελει το χρονο του να ξερεις. Το low lvl αργει αρκετα, αναλογα και με τι pc εχεις βεβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν free tools. googlare to. Δε σε εχω κοψει να μη ξερεις να googlareis εσυ. Και live cds εχουν. Το ubuntu αν δε κανω λαθος εχει.

Θα με ενδιεφερε να μου πεις τι καταφερες τελικα αν και θελει το χρονο του να ξερεις. Το low lvl αργει αρκετα, αναλογα και με τι pc εχεις βεβαια

Θα το βάλω αύριο το πρωί. να φανταστώ ότι καθ'όλη την διάρκεια δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το pc ε?

Βρήκα Link.png Site: http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/">αυτό . Εσύ ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

Αν και αυτο που ποσταρες θεωρειται κορυφαιο εγω εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους αυτο. Αν ο δισκος ειναι secondary που κανεις φορματ, μπορεις να χρησιμοποιεις το πισι σου παντως.

Δημοσ.

Αν και αυτο που ποσταρες θεωρειται κορυφαιο εγω εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους αυτο. Αν ο δισκος ειναι secondary που κανεις φορματ, μπορεις να χρησιμοποιεις το πισι σου παντως

΄Οταν εννοείς secondary εννοείς να έχω 2 δίσκους στο pc και ο ένας να έχει το λειτουργικό και ο άλλος διάφορα αρχεία ε?

Δημοσ.

Ακριβως. Αν ειναι secondary δεν σε ενοχλει στο να δουλευεις παραλληλα. Αντε ναχεις μια καθυστερηση και εσυ και το φορματ. Βασικα εγω αυτο κανω παντα. Για πρωτευον, με λειτουργικο δλδ εν λειτουργια, δεν εχω δοκιμασει και πιθανον να μη σε αφηνει να το κανεις ετσι.

Δημοσ.

Ακριβως. Αν ειναι secondary δεν σε ενοχλει στο να δουλευεις παραλληλα. Αντε ναχεις μια καθυστερηση και εσυ και το φορματ.

Τον βάζω το βράδυ και αύριο θα έχεις νέα.

Δημοσ.

Δες και αυτο που σου εγραψα για το πρωτευον γιατι ενω ποσταρες εγω εγραφα ακομη ;)

Δημοσ.

Δες και αυτο που σου εγραψα για το πρωτευον γιατι ενω ποσταρες εγω εγραφα ακομη ;)

Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε.

Δημοσ.

Αυτό που σου πρότεινε ο rfc είναι πολύ καλό

Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά είναι κανονικό φορματ...χάνεις τα αρχεία σου

Νομίζω ότι δεν το έχεις καταλάβει...

Δημοσ.

Αυτό που σου πρότεινε ο rfc είναι πολύ καλό

Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά είναι κανονικό φορματ...χάνεις τα αρχεία σου

Νομίζω ότι δεν το έχεις καταλάβει...

Το ξέρω ότι θα χάσω τα αρχεία μου αλλά το low level format δεν θα γίνει στον βασικό δίσκο με τα windows κλπ. (αυτός είναι μια χαρά, φτου φοτυ μην τον ματιάσω). Σεν έναν άλλο θα γίνει που είναι για πέταμα, απλά θα κάνω μια προσπάθεια μήπως τον σώσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...