veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δηλαδή εγώ που έχω έναν Maxtor 80gb με 8% υγεία αν του κάνω low level format μπορεί να στρώσει?
rfc Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 δοκιμασε το, με 8% δεν εχω δοκιμασει, 5-6 που εχω κανει γυρω στο 40 ητανε. Κανε 2-3 low lvl και δες. πες μου και μενα μετα. Αν οσο κανεις φορματ σου στρωνει η υγεια του παιζει να τον φερεις κιολας με καμια 20ρια. Δοκιμασε το.
veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 δοκιμασε το, με 8% δεν εχω δοκιμασει, 5-6 που εχω κανει γυρω στο 40 ητανε. Κανε 2-3 low lvl και δες. πες μου και μενα μετα. Αν οσο κανεις φορματ σου στρωνει η υγεια του παιζει να τον φερεις κιολας με καμια 20ρια. Δοκιμασε το. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω. Πως κάνω low level format?
rfc Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Υπαρχουν free tools. googlare to. Δε σε εχω κοψει να μη ξερεις να googlareis εσυ. Και live cds εχουν. Το ubuntu αν δε κανω λαθος εχει. Θα με ενδιεφερε να μου πεις τι καταφερες τελικα αν και θελει το χρονο του να ξερεις. Το low lvl αργει αρκετα, αναλογα και με τι pc εχεις βεβαια. 1
veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Υπαρχουν free tools. googlare to. Δε σε εχω κοψει να μη ξερεις να googlareis εσυ. Και live cds εχουν. Το ubuntu αν δε κανω λαθος εχει. Θα με ενδιεφερε να μου πεις τι καταφερες τελικα αν και θελει το χρονο του να ξερεις. Το low lvl αργει αρκετα, αναλογα και με τι pc εχεις βεβαια Θα το βάλω αύριο το πρωί. να φανταστώ ότι καθ'όλη την διάρκεια δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το pc ε? Βρήκα Site: http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/">αυτό . Εσύ ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς?
rfc Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν και αυτο που ποσταρες θεωρειται κορυφαιο εγω εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους αυτο. Αν ο δισκος ειναι secondary που κανεις φορματ, μπορεις να χρησιμοποιεις το πισι σου παντως.
veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αν και αυτο που ποσταρες θεωρειται κορυφαιο εγω εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους αυτο. Αν ο δισκος ειναι secondary που κανεις φορματ, μπορεις να χρησιμοποιεις το πισι σου παντως ΄Οταν εννοείς secondary εννοείς να έχω 2 δίσκους στο pc και ο ένας να έχει το λειτουργικό και ο άλλος διάφορα αρχεία ε?
rfc Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ακριβως. Αν ειναι secondary δεν σε ενοχλει στο να δουλευεις παραλληλα. Αντε ναχεις μια καθυστερηση και εσυ και το φορματ. Βασικα εγω αυτο κανω παντα. Για πρωτευον, με λειτουργικο δλδ εν λειτουργια, δεν εχω δοκιμασει και πιθανον να μη σε αφηνει να το κανεις ετσι.
veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ακριβως. Αν ειναι secondary δεν σε ενοχλει στο να δουλευεις παραλληλα. Αντε ναχεις μια καθυστερηση και εσυ και το φορματ. Τον βάζω το βράδυ και αύριο θα έχεις νέα.
rfc Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δες και αυτο που σου εγραψα για το πρωτευον γιατι ενω ποσταρες εγω εγραφα ακομη
veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δες και αυτο που σου εγραψα για το πρωτευον γιατι ενω ποσταρες εγω εγραφα ακομη Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε.
Antwni Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αυτό που σου πρότεινε ο rfc είναι πολύ καλό Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά είναι κανονικό φορματ...χάνεις τα αρχεία σου Νομίζω ότι δεν το έχεις καταλάβει...
veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αυτό που σου πρότεινε ο rfc είναι πολύ καλό Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά είναι κανονικό φορματ...χάνεις τα αρχεία σου Νομίζω ότι δεν το έχεις καταλάβει... Το ξέρω ότι θα χάσω τα αρχεία μου αλλά το low level format δεν θα γίνει στον βασικό δίσκο με τα windows κλπ. (αυτός είναι μια χαρά, φτου φοτυ μην τον ματιάσω). Σεν έναν άλλο θα γίνει που είναι για πέταμα, απλά θα κάνω μια προσπάθεια μήπως τον σώσω. 1
Antwni Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Οκ χαχαχαχα κορυφαία υπογραφή rfc Τώρα την είδα :lol:
rfc Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μπα ο βετερανος δεν ειναι χθεσινος για να μη καταλαβε........ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα