Prof_Chaos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 επειδή ο κόσμος διαβάζοντας παρα εισαγωγή νομίζει κακή ποιότητα .. καμία σχέση .. είναι τα ίδια λάπτοπ απο άλλες αγορές...απλά δεν θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο ή κάποιες φορές ελληνικά προγράμματα. Εμένα κάτι τέτοιο με εξυπηρετεί ..κάποιους άλλους όχι. οσον αφορά τις εγγυήσεις αν είναι για παράδειγμα ευρωπαικό σε καλύπτει η HP για πχ κανονικά .. (βάζετε και το σειριακό στο site και το βλέπετε) Απο τη στιγμή που το ε-σοπ δίνει 2 χρόνια αντικατάσταση νομίζω είναι οτι καλύτερο σε θέμα εγγύησης αυτη τη στιγμή στην Ελληνική αγορά. αν και δεν είμαι φαν του e-shop να λέμε και τα καλά του.
zacharis1955 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Από τη στιγμή που προέρχοναι από χώρα της ΕΟΚ δεν θεωρούνται παραεισαγωγής οπότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα ποιότητας ή εγγύησης...
Razor7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 επειδή ο κόσμος διαβάζοντας παρα εισαγωγή νομίζει κακή ποιότητα .. καμία σχέση .. είναι τα ίδια λάπτοπ απο άλλες αγορές...απλά δεν θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο ή κάποιες φορές ελληνικά προγράμματα. Εμένα κάτι τέτοιο με εξυπηρετεί ..κάποιους άλλους όχι. Καλά εντάξει μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο, ότι το αγγλικό πληκτρολόγιο βολεύει. Προφανώς το λογισμικό για όσους διαβάζουν αυτό το φόρουμ θέλω να πιστεύω δεν είναι κάτι είτε είναι αγγλικό είτε ελληνικό.
zacharis1955 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ...μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο, ότι το αγγλικό πληκτρολόγιο βολεύει... Είναι καθαρά θέμα συνήθειας...
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλά εντάξει μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο, ότι το αγγλικό πληκτρολόγιο βολεύει. Είναι καθαρά θέμα συνήθειας... Προσοχή, το Αγγλικό πληκτρολόγιο έχει 2 παραλλαγές. English US και English UK. Το English US είναι ακριβώς το ίδιο στο placement χαρακτήρων και συμβόλων, στο δε UK υπάρχουν κάποιες μικροδιαφοροποιήσεις σε ορισμένα σύμβολα. Είναι θέμα συνήθειας στην περίπτωση του UK, ενώ στην περίπτωση του US είναι το ίδιο και το αυτό, με την απουσία και στις δυο περιπτώσεις των ελληνικών χαρακτήρων Δ, Θ, Λ, Ξ, Π, Ρ, Σ, Φ, Ψ, Ω. Νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ ξέρουμε πού βρίσκονται αυτοί πάνω στο πληκτρολόγιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα