Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904410&sid=1

LENOVO G580GH 15.6'' INTEL DUAL CORE 1000M 15.6'' 2GB 500GB FREE DOS

• Επεξεργαστής: Intel Dual Core 1000M (1.80 GHz) με 2MB L3 cache.
  • Οθόνη: 15.6" HD TFT με LED-backlit και ανάλυση 1366 x 768.
  • Μνήμη: 2048MB DDR3.
  • Σκληρός Δίσκος: 500GB SATA, 5400 rpm.
  • Οπτική Συσκευή: DVD±RW.
  • Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.
  • Κάρτα γραφικών: Intel HD shared μνήμης.
  • Κάρτα Δικτύου: Eνσωματωμενη κάρτα δικτύου (LAN 10/100) RJ45, ασύρματη WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth.
  • Θύρες Επικοινωνίας: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-45, card reader, headphone-out, microphone-in.
  • Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάμερα 0.3 Megapixel.
  • Ήχος: Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.
  • Πληκτρολόγιο: Αγγλικό.
  • Τύπος Μπαταρίας: 6-cells, λιθίου ιόντων.
  • Διαστάσεις (W x D x H): 376 x 245 x 34 mm.
  • Βάρος: 2.6 kg.
  • Λογισμικό: Free Dos.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών!

Δε νομίζω με κάτω από 280 ευρώ να υπάρχει καλύτερο deal αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά.

Τίμιο μηχανάκι για απλή χρήση και σε τιμή netbook εντελώς.

Δημοσ.

laptop + e-shop, είναι κακός συνδυασμός, μόνο σε περιπτώσεις μοντέλων που καλύπτονται από παγκόσμια εγγύηση αξίζει να το ψάξεις.

Δημοσ.

παίζει το ίδιο laptop (από το newsletter) σε ίδια τιμή μόνο που έχει amd cpu και 4gb ram εναντι των 2 που έχει παραπάνω.

G580GH vs G585A... Intel CPU vs AMD CPU...

Άρα ΔΕΝ είναι το ίδιο laptop...

laptop + e-shop, είναι κακός συνδυασμός, μόνο σε περιπτώσεις μοντέλων που καλύπτονται από παγκόσμια εγγύηση αξίζει να το ψάξεις.

Έχει να προταθεί κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά?

Από όπου κι αν αγοραστεί εντός Ευρώπης, ισχύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση στο service.

Δημοσ.

παίζει το ίδιο laptop (από το newsletter) σε ίδια τιμή μόνο που έχει amd cpu και 4gb ram εναντι των 2 που έχει παραπάνω.

AMD E1=δεν υπαρχει CPU, ουτε 100 ευρω δεν εδινα

• Like 7
Δημοσ.

Έχει να προταθεί κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά?

Από όπου κι αν αγοραστεί εντός Ευρώπης, ισχύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση στο service.

είσαι σίγουρος ότι η παραεισαγωγή του eshop είναι από Ευρώπη, αλλιώς γιατί να μην έλεγε ότι καλύπτεται η εγγύηση από την lenovo?

τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ψάξτε το με τις εγγυήσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαγκες , εχετε δει κανενα καλυτερο σε αυτα τα φραγκα; Ο επεξεργαστης του ειναι dual core celeron; Θα ρωτησω αυριο για το θεμα της εγγυησης.

Δημοσ.

Μαγκες , εχετε δει κανενα καλυτερο σε αυτα τα φραγκα; Ο επεξεργαστης του ειναι dual core celeron; Θα ρωτησω αυριο για το θεμα της εγγυησης.

H CPU ειναι αυτη εδω -> http://ark.intel.com/products/72060

Σε αυτα τα φραγκα, σε αντιστοιχες ιντσες, δεν βρισκεις κατι τη δεδομενη στιγμη οχι.

Ειναι η φαση που δινεις a bit extra απ 'οσα θα δινες για ενα netbook για να πας σε 

κατι πολυ καλυτερο. 

Δημοσ.

είσαι σίγουρος ότι η παραεισαγωγή του eshop είναι από Ευρώπη, αλλιώς γιατί να μην έλεγε ότι καλύπτεται η εγγύηση από την lenovo?

τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ψάξτε το με τις εγγυήσεις.

1) Επέτρεψέ μου για διάφορους λόγους, ειδικά τη Lenovo να την ξέρω πολύ καλύτερα σε πολλούς τομείς. :)

2) Για να μη λέγονται αερολογίες και βγάζει ο καθένας συμπεράσματα από μόνος του, το eshop εδώ και χρόνια δίνει εγγύηση άμεσης αντικατάστασης κλπ κλπ κλπ για να τραβάει κόσμο. Όπως κάνει και ο Κωτσόβολος με το total support κλπ.

Δε σημαίνει ότι δε μπορείς να πας στον κατασκευαστή να κάνεις χρήση της εγγύησης.

3) Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, be my guest :).

• Like 1
Δημοσ.

καλύτερη περίπτωση νομίζω από θέμα ram, γραφικών και design...

Δημοσ.

Έχοντας αγοράσει πέντε οικονομικά Lenovo για διάφορους γνωστούς και φίλους μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. Νομίζω ένα που είχα πάρει από e-shop ήταν πολωνικής καταγωγής. Προσωπική μου άποψη αμφιβάλλω αν θα χρειαστείς την εγγύηση ποτέ. Είναι τόσο καλοφτιαγμένα τα άτιμα...

• Like 1
Δημοσ.

Wrong! Το e-shop εδώ και χρόνια δίνει (100% αληθινή) εγγύηση άμεσης αντικατάστασης! Την έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές!

Το συγκεκριμένο laptop (όπως και τα HP Ρrobook 4540s & 4545s που είχε σε προσφορά πριν λίγο καιρό) είναι εισαγόμενα από Πολωνία αλλά αυτό δεν έχει καμιά απολύτως σημασία...

Δημοσ.

ΔΕΝ υπαρχουν εισαγωγες και παραεισαγωγες εντος ΕΕ. Σαν να λεμε εισαγωγη απο Κρητη. Απλα καποια μοντελα για τις χωρες εχουν πληκτρολογια και λειτουργικο της χωρας. Αν ειναι English International δεν υπαρχει προβλημα. Η Dell πχ που εχει και γραφειο εδω πουλαει μοντελα με Αγγλικο πληκτρολογιο και λειτουργικο. Παραεισαγωγη κανει και αυτη? Οι δε εγγυησεις των σοβαρων εταιρειων καλυπτουν ολη την ΕΕ και καποιων πιο σοβαρων (μη λεμε ονοματα, απο Α αρχιζει) ολον τον κοσμο. Αν το eshop δινει και δικη του εγγυηση επι πλεον, ακομα καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...