L-Griever Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Όπως λέει και ο τίτλος. Ποιο custom rom ή τι προτείνετε για το Samsung Galaxy Note 10.1 GT-8000; Βασικά είμαι καινούριος και το μόνο που έκανα μέχρι τώρα είναι να το κάνω root για να μπορώ να συνδέσω το PS3 controller. Αν γίνεται να τρέχει γρήγορα; Δεν γνωρίζω και πολλά. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν θελήσω να το επαναφέρω στο αρχικό του τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ πολύ.
L-Griever Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ωιατι δεν παει γρηορα?? Κανονικά λειτουργεί απλά δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά τρώνε σχεδόν όλο την μνήμη ram.
ergidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 H ταπεινη μου γνωμη ειναι μην το πειραζεις πολυ διοτι θα χειροτερευει Εκανα μια απλη αναβαθ ηση απο το επισημο update και εφαγα ολο ταπογεμα να το παλευω. Εχασα και ολες μου τις φωτο. Χαλια. Απο μονο του ν ομιζω οτι παει αρκετα καλα.
L-Griever Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 H ταπεινη μου γνωμη ειναι μην το πειραζεις πολυ διοτι θα χειροτερευει Εκανα μια απλη αναβαθ ηση απο το επισημο update και εφαγα ολο ταπογεμα να το παλευω. Εχασα και ολες μου τις φωτο. Χαλια. Απο μονο του ν ομιζω οτι παει αρκετα καλα. Δεν το πείραξα ακόμα αλλά μάλλον θα το αφήσω. Εγώ είχα την τελευταία έκδοση του Android JB και μετά του πέρασα root με το Odin και Clockworkmod δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς και δεν έχασα τα αρχεία καθόλου. Δεν του πέρασα κανένα custom rom οπότε μάλλον είμαι στο επίσημο rom? Δεν είμαι σίγουρος. Γι'αυτό και ρωτάω αν θελήσω να το επαναφέρω μήπως γνωρίζει κανένας να μου πει. Εγώ κυρίως το έκανα root για να μπορώ να το συνδέσω με PS3 controller και να παίξω epsxe..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα