Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λέει τι email που σου ήρθε;

Ήρθε και σε μένα και λέει arrival 6-10 Ιουνίου.

Ενω στο site λεει estimated dispatch 31-5 με 1-6..

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε mail ότι έγινε dispatched η κάρτα. :D

Το κακό... μου την έστειλαν με Deutsche Post DHL. Οπότε καλή υπομονή μέχρι να έρθει.. :P

Δεν ξέρω αν ειναι κακό..μια φορά που μου έτυχε ήρθε την επόμενη και έμεινα :shock:  

Δημοσ.

Και σε μένα εστάλει.. Ελπίζω να έρχεται με συστημένο γιατί ο ταχυδρόμος στην περιοχή μου πετάει τα μη συστημένα στην αυλή!

Και βλέπω τώρα και την δίπλα προσφορά για την 7950 στην ίδια τιμή..Λέτε να την πατήσαμε;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ειναι κακό..μια φορά που μου έτυχε ήρθε την επόμενη και έμεινα :shock:  

Και σε μένα εστάλει.. Ελπίζω να έρχεται με συστημένο γιατί ο ταχυδρόμος στην περιοχή μου πετάει τα μη συστημένα στην αυλή!

Και βλέπω τώρα και την δίπλα προσφορά για την 7950 στην ίδια τιμή..Λέτε να την πατήσαμε;

Διαβαστε ρε παιδια το Pinned θεμα, αναφερονται επακριβως αυτα εκει. Σε οποιον εχει σταλει ξερει ποτε θα του ερθει και αν ειναι κουριερ η οχι (τα γραφω εκει).

[Το "DHL" (σκετο) πακετο σου, σου ηρθε επομενη μερα ntelix, αλλιως εσταλει στον indiko_xoiridio η καρτα του θεματος]

Δημοσ.

Διαβαστε ρε παιδια το Pinned θεμα, αναφερονται επακριβως αυτα εκει. Σε οποιον εχει σταλει ξερει ποτε θα του ερθει και αν ειναι κουριερ η οχι (τα γραφω εκει).

[Το "DHL" (σκετο) πακετο σου, σου ηρθε επομενη μερα ntelix, αλλιως εσταλει στον indiko_xoiridio η καρτα του θεματος]

Ηταν τοτε με το Black Fridays και ήταν ενα τηγάνι tracked DHL. ένω είχα πάρει και αλλα πράγματα ήρθε μόνο αυτο, την επόμενη μέρα, τα αλλα μετά απο μια εβδομάδα.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ηταν σκετο "DHL" (κουριερ), του φιλου ειναι "Deutsche Post DHL" (Ελτα)  και θα του εχουν δωσει estimate arrival 10 ή 11 Ιουνιου.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην μετανιώσω που την παράγγειλα. Υπάρχει κάποιος που την παράγγειλε να μας πει εντυπώσεις;

Δημοσ.

Εγώ την έχω κάνα 2μηνο και είμαι 100% ευχαριστημένος

Σε αυτά τα λεφτά είναι η καλύτερη που μπορείς να βρεις

Δημοσ.

Εγώ την έχω κάνα 2μηνο και είμαι 100% ευχαριστημένος

Σε αυτά τα λεφτά είναι η καλύτερη που μπορείς να βρεις

Ευχαριστώ πολύ φίλε. H κάρτα είναι σε στάδιο dispatching now και χρεώθηκε η κάρτα 197€. Πολύ καλή τιμή σε σχέση με τα 200+ στο σκρουτζ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καποιος αλλαξει γνωμη και δεν την θελει ή για καποιο λογο δεν του κανει ας επικοινωνησει μαζι μου...

Τωρα υπαρχει διαθεσιμη απο το Amazon;

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.

μαγκες τελικα ποσες μερες σας εκανε το Deutsche Post DHL? 

σημερινο disp και αφιξη 19 πολυ δεν ειναι για ευρωπη?

η βαζουν μια ημνια ετσι χοντρικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...