Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια αν αυτο εννοεις βοηθεια παρε την 640 μη μασας λες και δε σου απαντησε ποτε κανεις τιποτα 

τη να παρω την 640 πειτε μου εσεισ καποια καλυτερη απλοσ κουλαρετε

Δημοσ.

OK η 6670 ειναι συγουρα συμβατη με τον υπολογιστη μου το λεω γιατι ανυσηχω μην χασω τα λεφτα μου (δυστηχωσ δεν μπορεισ  να κανεισ επιστροφη αμα δεν σου κανει) 

Δημοσ.

Με τον υπολογιστη σου ναι θεωρητικα ειναι συμβατη απο εκει και περα το τροφοδοτικο δεν ξερω τι θα πει για αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Με τον υπολογιστη σου ναι θεωρητικα ειναι συμβατη απο εκει και περα το τροφοδοτικο δεν ξερω τι θα πει για αυτο το

ποσα watt χρειαζεται αυτη??

Σου προτεινω να βαλεις ενα corsair cx430 αν χωραει,αν οχι cx430+κανονικο ΑΤΧ

αμα αλλαξω τροφοδοτικο ανεβαινει ο προυπολογισμοσ κατα πολυ και καρτα γραφικων και τροφοδοτικο

δεν νομιζω να πει το ok το τροφοδοτικο γιατι ειναι 250w και αν ειμαι σωστοσ η καρτα γραφικων θελει 400w??

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη δεν ζητάει πολυ ρευματακι αλλα τα 250 ναι φανταζουν πολυ λίγα... Γενικα η προσωπικη μου αποψη είναι ότι δεν αξιζει να ρίξεις ουτε ευρο στο συκεκριμενο σύστημα!! 

• Like 1
Δημοσ.

ναι το ξερω απλοσ επειδη δεν μπορω ακομα να τον αλλαξω ειδα οτι κατι εχω στην τσεπη που μπορω να του δωσω για να ισιοσει λιγο

δειτε μηπωσ βρειτε καμια με λιγοτερο ρευμα (θα ψαξω και εγω)

Δημοσ.

Requirement σε τροφοδοτικό είναι αυτό.Τραβηγμένο κιόλας.

Συμφωνώ με τον WalkerSW στο οτι δεν αξίζει να ρίξεις χρήματα πάνω του.

Δημοσ.

το ξερω απλοσ επειδη δεν εχω λεφτα για να των αλλαξω αμεσα.θελω να δωσω κανενα 100σταρικο για να κανω την δουλεια μου. τεσπα αυτη σε ποια θυρα μπαινει απο αυτεσ που εχω στειλει στην φωτο

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωμένως κανείς να σου απαντήσει...

Έχεις φάει ένα report απο εμένα για trolling

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...