Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι σωστο ειναι απλοσ αυτοσ μου ειπε οτι επειδη ειναι παλια δεν θα ειναι η θυρα express

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα! Δεν γνωριζω για το pacier riser ομως η καλυτερη καρτα γραφικων για σενα ειναι η hd6670 gddr5 με μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις με την ddr3 μονο που κανει 90 αλλα ειναι low profile. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30046&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

Δημοσ.

Aφου στα SPECS λει πως εχει

ισως ειναι καλο να παρεις και ενα κουτι για να μπορεις ανετα να κανεις δουλεια εκτος και αν σου αρεσει τοσο πολυ αυτο που εχεις

Δημοσ.

Aφου στα SPECS λει πως εχει

ισως ειναι καλο να παρεις και ενα κουτι για να μπορεις ανετα να κανεις δουλεια εκτος και αν σου αρεσει τοσο πολυ αυτο που εχεις

τι κουτι να παρω??

Καλησπερα! Δεν γνωριζω για το pacier riser ομως η καλυτερη καρτα γραφικων για σενα ειναι η hd6670 gddr5 με μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις με την ddr3 μονο που κανει 90 αλλα ειναι low profile. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30046&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

αφου θελει και αυτη θυρα express και δεν νομιζω να χωρεσει στο κουτι.εχεισ δει τισ θυρεσ που εχω αν δεν τισ εχεισ δει δεστεσ και πεσ μου σε πια θυρα μπαινει

Δημοσ.

τι κουτι να παρω??

αφου θελει και αυτη θυρα express και δεν νομιζω να χωρεσει στο κουτι.εχεισ δει τισ θυρεσ που εχω αν δεν τισ εχεισ δει δεστεσ και πεσ μου σε πια θυρα μπαινει

Για κουτι Τower μιλουσα για να εχεις ενα normal κουτι για να μπενουν ολα μεσα ευκολα, αλλα αυτο ειναι προερετικο.

η hd6670 gddr5  ειναι low profile kαι χωραει αλλα ειναι πανω απο το ποσο που ειπες, προσωπικα μου αρεσουν οι Nvidia

Για να βαλεις GPU κανονικου size θες tower h pci-riser

Δημοσ.

ποια nvidia μπορουμε να βρουμε με low profile μπασ κανουμε την δουλεια μασ αλλα να μην ειναι η τιμη και πολυ πιο πανω απο το ωριο

Δημοσ.

Δεν βρηκα ακομα Bench που να περιεχει   Nvidia 640 και ΑΜD 6670 

γιαυτο εστηλα οτι πιο κοντινο βρηκα. Θα βρω και πιο appropiate Bench να περιεχει της kαρτες ακριβως  για να ειμαστε σωστοι

Δημοσ.

Η 560ti καινούρια (ότι ξέμεινε) κάνει 230-260ευρώ Ελλάδα.Που κολλάει γενικώς?

Η 640 είναι συνήθως πιο αργή από 6670 και με ακριβότερες υλοποιήσεις.Με 10 παραπάνω παίρνει 7750.Μπορεί να περιμένει και την 7730 να ρθει Ελλάδα.

Δημοσ.

Η 560ti καινούρια (ότι ξέμεινε) κάνει 230-260ευρώ Ελλάδα.Που κολλάει γενικώς?

εκει κολλαει

Oi Nvidia ειναι καλυτερες

Δημοσ.

εγώ έστειλα μια λίστα με bench για να καταλάβει performance και να κρίνει μονος του τι θέλει να πάρει εγώ δεν προτείνω αφήνω τον άλλο να πάρει μονος του δίνοντας τους διαφορα facts / Eπιλογες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...