Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σασ παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε καμια καρτα γραφικω για τον fujitsu siemens E SFF γιατι εχει μια ενσωματωμενη που δεν την παλευει .

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρες το ακριβές μοντέλο του και γράψε περισσότερες πληροφορίες για το τι ζητάς και μέρχι πόσα € σκέφτεσαι να δώσεις

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολα τα πράματα λόγω τροφοδοτικού σε άλλη σελίδα βρήκα ότι είναι 270w και Low profile επιλογής κάρτας γραφικών 

Τα λίγο απαιτητικά παιχνίδια ποια είναι ? Σε τι/ποια οθόνη θα παίζεις ? 

Μπορείς να κάνεις δουλειά αλλά όχι στα μέτρα που θέλεις 

• Like 1
Δημοσ.

τα λιγο απαιτητικα ειναι το minecraft και το lol και lol οταν λεμε με χαμηλωμενα τα γραφικα τωρα εχω τα γραφικα χαμηλωμενα και πιανω 10 - 12 fps .. η οθονη ειναι μια lg flatron w1934s.

Δημοσ.

θες ένα flexible pci-riser και μετά θα μπορείς να βάλεις οποια pcie κάρτα θες. Όμως με την στήριξη θα πρέπει να γίνει λίγο πατέντα. Tα 70 ευρο ειναι λιγα

• Like 1
Δημοσ.

το ξερω αλλα δεν θελω να δωσω περισσοτερα λεφτα για αυτον τον pc γιατι δεν αξιζει και ειδη εχω δόσει πολλα για αυτον τελοσπαντον. τελικα μηπωσ μπορειτε να μου προτεινετε κατι.

Δημοσ.

για την πρωτη χρειαζεται και αυτο το καλωδιο ωποσδηποτε. να προσθεσω οτι εχει ενα ειδικο εξαρτημα που μπενει στις θυρες και μπορεισ να τοποθετησεισ τισ καρτεσ οπωσ ενα κανονικο καθετο desktop οποτε χωραει η πρωτη???  

Δημοσ.

Aμα με αυτό το ειδικό εξάρτημα μπορείς να βάλεις full size κάρτες ναι. Δεν το έχω δει για να ξέρω αλλα μάλλον κάποιο Riser θα είναι

Δημοσ.

τελικα δεν μπορω να σου την στειλω αλλα θα στην περιγραψω . ειναι ενα εξαρτημα που μπαινει πανω απο τισ υποδοχεσ των καρτων και βγαζει νεεσ υποδοχεσ οριζοντια.

Δες και την 6670.

μηπωσ μπορεισ να μου στελεισ link??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...