Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρω μια καρτούλα για το S3.

Διαβάζω όμως πως έχουν ένα σωρό θέματα με διάφορες κάρτες.

Κάποιος συνφορουμίτης να μου πεί ποιά καρτούλα έχει πάρει που να δουλεύει σίγουρα για να μην πετάω λεφτά.

Με ενδιαφέρει κάρτα γρήγορη ωστε να μπορεί να παίζει 1080 άνετα.

Δημοσ.

Λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρω μια καρτούλα για το S3.

Διαβάζω όμως πως έχουν ένα σωρό θέματα με διάφορες κάρτες.

λοιπόν αδερφέ ΜΗΝ πάρεις SanDisk, οι συγκεκριμένες έχουν βγάλει πρόβλημα, βασικά το κινητό βγαίνει incompatible μετά από λίγο καιρό με την κάρτα, ακριβώς δεν θυμάμαι για ποιον λόγο. Εγώ πηρα Samsung class 10 32αρα 27 ευρώ γνήσια, προχτές είδα ότι την πήγε στα 40 δολάρια, τώρα Εάν πετύχεις καμία προσφορά που είχε βγάλει το eshop θα είσαι κούκλος

Κάποιος συνφορουμίτης να μου πεί ποιά καρτούλα έχει πάρει που να δουλεύει σίγουρα για να μην πετάω λεφτά.

Με ενδιαφέρει κάρτα γρήγορη ωστε να μπορεί να παίζει 1080 άνετα.

Δημοσ.

Adata class 10, μια χαρά παίζει 6 μήνες τώρα, κανένα πρόβλημα σε βίντεο, ούτε πουθενά αλλού.

Το σημαντικό, πέρα από την αξιοπιστία της κάθε εταιρίας που εξασφαλίζει την μακροζωία της κάρτας, είναι η ταχύητα. Οποιαδήποτε καλή μάρκα με class 10 πιστεύω είναι ΟΚ.

Δημοσ.

παίδες λογω απόστασης και μη πληρωμής μεταφορικών (ελεος 9ε για να μου στείλουν τη samsung SD) βολεύει το you το οποίο έχει αυτήν : http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=DDC14FE8A413AC449EEB19F55D366287&pa=E52B3AC23C7E3243B16E8D6B00AE861C

και το πλαίσιο που έχει αυτήν : http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/memory-cards-kartes-mnimis/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SD-adapter-32GB-TS32GUSDHC10.htm

Τι λέτε; πάντως αυτό με το θέμα κινητό και sandisk καρτες μου φαίνεται...παραλογο!

Δημοσ.

Μακρια απο sandisk για καποιο λογο εχω παθει 4 brick σε κινιτο απο καρτα sandisk, και το κινιτο δεν το ειχα αγγιξει, ηταν ολα μαμα μεσα, ουτε root ουτε τιποτα! 4 service και τα 4 μου αλλαξανε την πλακετα γιατι δεν γινοταν τιποτα!

Δημοσ.

Ώπα παιδιά γιατί προχθές έβαλα sandisk σε samsung ace! Σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα σε όλα τα τηλέφωνα?

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι πρεπει να παιζει με καποια ελλατωματικη παρτιδα γιατι εχω διαβασει και για προβληματα σε Note 2. Οχι στη συσκευη, αλλα random formats στην καρτα. Ισως μια αναζητηση βοηθησει παραπανω.

Δημοσ.

Στο xda που το έψαξα λίγο δεν βρήκα κάτι, ελπίζω να αφορά μόνο προβλήματα της κάρτας και να μην brickάρει και τη σύσκευη.

Δημοσ.

Για να ειμαι σιγουρος παρήγγειλα εν τέλει μια 32ρα class 10 samsung απ'το αμαζον να ξεμπερδεύω...Δεν ειμαστε για...μπρικαρίσματα.

Υ.Γ. κάποια φαεινή ιδέα κανείς αν υπάρχει αυτή η θήκη ελλάδα;

http://www.amazon.co.uk/GreatShield-iSlide-Slim-Fit-PolyCarbonate-Samsung/dp/B008UE8YKG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1369030854&sr=8-2&keywords=galaxy+s3+case

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...