nokman Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Παιδια εχω ενα προβλημα και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια. Το θεμα: πρεπει σε μια εβδομαδα να κανω μια παρουσιαση, πολυ σημαντικη. Η παρουσιαση ειναι δομημενη ετσι ωστε να παιζουν καποια ηχητικα που εγω θελω ακριβως τη στιγμη που τα θελω. Μιλαμε για πολλα μινι-ηχητικα που θα πρεπει να τα βαζω συνεχεια. Αποφευγοντας την αναλυση του γιατι, εχω καταληξει οτι ο ποιο πρακτικος τροπος ειναι με τη χρηση ενος φορητου player που θα εχω στο χερι μου (πχ mp3 player) Το προβλημα: Πρεπει οπωσδηποτε ο player να ειναι εντελως αθορυβος στο πατημα των κουμπιων του. Δηλαδη, οταν θελω να πατησω next/previous ή play/pause μα μην ακουγεται το "click" των κουμπιων. Μεχρι τωρα: Σκεφτηκα ως λυση κατι σε ipod με αφη αλλα δε βολευει καθολου γιατι θα πρεπει να το κοιταζω συνεχεια. Δοκιμασα σε καταστημα το ipod shuffle αλλα δε μπορεσα να καταλαβω γιατι ειχε μουσικη στα ηχεια του μαγαζιου. Αν εχει κανεις κατι υποψη του, θα το εκτιμουσα. Εχω πολυ τρεξιμο και ο χρονος τελειωνει. Ετχαριστω προκαταβολικα! Sent from my iPhone using Insomnia
Weiss Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 .Αποφευγοντας την αναλυση του γιατι, εχω καταληξει οτι ο ποιο πρακτικος τροπος ειναι με τη χρηση ενος φορητου player που θα εχω στο χερι μου (πχ mp3 player) Εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτος ο πιο πρακτικος τροπος? Γιατι δε δοκιμαζεις να περασεις τα ηχητικα σου μεσα στην παρουσιαση με τη χρονοκαθυστερηση που εσυ θες? Για τη λυση του mp3-player δοκιμασε καποια φθηνη λυση της crypto ειναι ευκολα στο χειρισμο και αθορυβα
nokman Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 .Αποφευγοντας την αναλυση του γιατι, εχω καταληξει οτι ο ποιο πρακτικος τροπος ειναι με τη χρηση ενος φορητου player που θα εχω στο χερι μου (πχ mp3 player) Εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτος ο πιο πρακτικος τροπος? Γιατι δε δοκιμαζεις να περασεις τα ηχητικα σου μεσα στην παρουσιαση με τη χρονοκαθυστερηση που εσυ θες? Για τη λυση του mp3-player δοκιμασε καποια φθηνη λυση της crypto ειναι ευκολα στο χειρισμο και αθορυβα Φιλε WeissΟταν λεω παρουσιαση, δεν εννοω powerpoint ή κατι τετοιο, αλλα διαφανειες κτλ. Crypto? Μηπως τα παιξει την ωρα που το χρησημοποιω;Sent from my iPhone using Insomnia
Weiss Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα, εκτος αν θες να αγορασεις κατι πιο ακριβο και για δικη σου χρηση. Αν το θες μονο για την παρουσιαση σου πιστευω να σε βολεψει. Το μονο που δεν μπορω να ξερω ειναι η ποιοτητα ηχου σε εξωτερικα ηχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα