poulaki1976 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 οπως στα αγωνιστικα αυτοκινητα ετσι ? η νεα τεχνολογια περναει στα ραφια του εμποριου κατοπιν εορτης
qsis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χρησιμοποιουν Mac Pro τα mac pro ειναι μπουρουχια αυτα δεν εχουν ξεμεινει με 5770;
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δεν ξερω με τι εχουν ξεμεινει αλλα εχουν 12 πυρηνες... Παρολλαυτα εβγαλαν τα macbook PRO
qsis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 τα λαπτοπ τους εχουν επισης καρτες της πλακας (δυσκολα ενα λαπτοπ αλλωστε εχει πολυ δυνατη καρτα) βασικα επειδη ανοιξες θεμα και ζητας δυνατη καρτα (εγω να σου πω την αληθεια δε ξερω ποσο δυνατη χρειαζεσαι) , απλα ξεχνα τα mac γιατι κανενα απο αυτα δεν εχει σοβαρη καρτα πανω απο τους μισους εδω στο φορουμ εχουμε καλυτερη καρτα απο το καλυτερο και ακριβοτερο μακ (και δε μιλαω για κατι σοβαρο, μιλαω για καρτες των 150 και 200 ευρω) , η apple για καποιο λογο δε χρησιμοποιει καμια δυνατη καρτα πουθενα
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αμαν...μην μου πεις οτι χρησιμοποιουν και δωματια ολοκληρα με GPUs για να κανουν κατι τετοιο! Ειναι απλο επειδη ειχα ρωτηση αλλα δεν μου ειπαν και πολλα... Χρησιμοποιουν Mac Pro Χωριζουν την ταινια αναλογα το μεγεθος της σε κομματια και τα κανουν ταυτοχρονα...ετσι κερδιζουν χρονο...κατι τετοιο κανει και η GPU ομως δεν ειμαι σιγουρος... Και με μπερδευεις λιγακι! Εγω ξερω οτι το Harry potter το εφτιαξαν με μια Quadro VFX δεν θυμαμαι ποια αλλα κοστιζει 3.000€ εαν θες την ψαχνω! Αμαν...μην μου πεις οτι χρησιμοποιουν και δωματια ολοκληρα με GPUs για να κανουν κατι τετοιο! Ειναι απλο επειδη ειχα ρωτηση αλλα δεν μου ειπαν και πολλα... κάπως έτσι συνήθως έχουν ένα πρόγραμμα που κάνουν ότι δουλειά θέλουν και μετά αυτό ελένχει τον Cluster και κατανέμει εργασίες. Με πολύ απλά λόγια έτσι είναι Και με μπερδευεις λιγακι! Εγω ξερω οτι το Harry potter το εφτιαξαν με μια Quadro VFX δεν θυμαμαι ποια αλλα κοστιζει 3.000€ εαν θες την ψαχνω! Mε μια Quadro αποκλείεται και τα hardware που χρησιμοποιούν οι εταιρίες κολοσσοί δεν τα ξέρεις καν για να τα ονομάσεις γίνονται εκείνη την στιγμή για το συγκεκριμένο project. Χρησιμοποιουν Mac Pro απλα οχι http://www.burnstudio.co.za/blog/wp-content/uploads/2010/08/85940485_a63a57a00d.jpg
Aristomaxos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αυτή τη στιγμή έχεις κάποια NVIDIA GPU ; Πήγες στο site της Oktane Render που σου έδειξα σε προηγούμενο post ; Μπορείς να κατεβάσεις demo plugin για το 3Ds Max και να κάνεις rendering με τη GPU για να δεις από περιέργεια τι perfomance έχει η gpu σε σχέση με τη CPU. http://render.otoy.com/downloads.php
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Οχι δεν εχω nVidia GPU και δυσκολευομαι πολυ με την CPU! i7 2600 εχω... Γι αυτο θελω μια GTX 680 η GTX 780...απο το τιποτα... Ναι αλλα ολοκληρο δωματιο ρε παιδια για μια ταινια που αναφερεται σαν πληθος ηλικιων 5+ Καλα για το Despicable me που το δα εσκιζε η ταινια και ειχε πολυ πλακα αλλα σαν γενικο συνολο τα περισσοτερα ετσι ειναι! Δοκιμασα να τρεξω 1.000.000 particles για φλογα...ετρεχε με πολυ κολλημα αλλα το αποτελεσμα εσκιζε βεβεα μονο η φωτια ηταν! Και η τιγρης ειχε ξερω εγω 10.000.000 particles τριχες...δηλαδη 10X απορω με τι το εφτιαξαν!
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Για να μάθεις το σύστημα σου είναι υπέρ αρκετόΤώρα άμα το κανεις αυτό επαγγελματικα θα χρησιμοποιείς hardware τις εταιρίας που θα δουλεύεις δεν θα το κανεις στο pc σου.Στο pc σου ίσως το εχεις μονο για προσχέδια τίποτα άλλο
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ωραια να σας πω τι θελω να κανω και να μου πειτε τι θα χρειαστω τοτε... Περα απο τα 3D models που φτιαχνω θελω να κανω και ενα animation! Σχετικα απλο οχι πολυπλοκα models και πολυ απλα texures στις σκηνες! CPU την αποκλειω ειναι πολυ χαλια και αργη και με εχει απογοητευση αφανταστα! Εχω 8 GB ram πιστευω δεν χρειαζονται αλλαγη και σκεφτομαι να παρω τωρα 2X 760 σε SLI καθως πιστευω οτι θα ειναι χρησιμα για να κανω 2X render ταυτοχρονα! Εσεις τι λετε?
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και ελεγα ποιος θα δωσει το τελιοτικο χτυπημα χεχεχεχ... Και γιατι οχι TITAN? Εαν πεσει στα 500€ μεταχειρισμενη μολις βγουν οι καινουριες...που δεν το βλεπω ευκολο... Μεχρι τωρα ποτε μου δεν ειχα καλη GPU...διοτι ο πατερας μου δεν βρισκει το λογο...και παντα οταν εκανα water simulation για καποια animation και τετοια η θερμοκρασια παταγε 80-85c +... Εαν δεν τα καταφερω να τον πεισω ισως να κοιταξω καμια GTX 660 watercooled... Μα το θεο αυτη η GTX 690 κανει 1000 samples σε κατι δευτερολεπτα οταν εγω θα ηθελα με CPU καμια μερα + σε πολυπλοκες σκηνες!
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 kαι η Nvidia GeForce Titan 6 GB GDDR5 είναι πάνω κάτω ίδια σε επιδοσεις με την 690 αλλα είναι πιο ακριβή
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-PCI-X-GTX-TITAN-6GB-GDDR5-NE5XTIT010JB-P2083F.htm Απλα για λιγο trolling διαβαστε πολυ προσεκτικα τι γραφει το πλαισιο οποιος καταλαβει το λαθος ας το γραψει!
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 " η Palit GeForce GTX 670 είναι από τις ταχύτερες Dx 11 κάρτες γραφικών παγκοσμίως "
Aristomaxos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 H σειρά 6xx της NVIDIA είναι προσανατολισμένη στο κοινό που παίζει games και δεν έχει την ανάλογη CUDA perfomance σε σχέση με τη σειρά 5xx. Η NVIDIA φρόντισε να έχουν μεγάλο compute perfomance οι επαγγελματικές κάρτες (Tesla, Quadro, TITAN) ώστε οι επαγγελματίες να προτιμούν αυτές (και να τα σκάνε ανάλογα), ώστε να μη συμβαίνει αυτό που γινόταν στο παρελθόν όπου κάποιος με μια 580 ήταν πολύ ευχαριστημένος και δεν ήταν αναγκασμένος να ξοδέψει μια μικρή περιουσία. Υπομονή Νίκο σε 3 ημέρες βγαίνει η 780.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα