biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Eκτος από μοντέλα/textures τα παιχνίδια έχουν μουσική, ambient sounds, βιντεάκια etc etc και χρειάζεται και Coding με καποια γλώσσα σαν την C η javaΆρχισε με ένα απλό παιχνίδι όπως το Tennis και μετά πας να κανεις τον Terminator2 με CGI Graphics
Nikos667 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 1ον ποιος ειπε οτι εγω τα κανω ολα αυτα? Εγω ειμαι 3D artist...τ και καλα τωρα ο κοσμος νοιζεται για ενα καλο game η τη μουσικη του ? Epic fail! KAI Εξαλλου εμενα ειναι multiplayer!
Aristomaxos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ο WalkerSW έχει δίκιο όταν σου λέει ότι η 580 όσον αφορά τη CUDA perfomance στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι καλύτερη από την 680. Γι' αυτό καλύτερα να στραφείς προς Titan ή 780, παρά σε 680 ή 690.
biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Eνας 3D artist κάνει αποκλειστικά μοντέλα/textures etc rolling demos etc etc. Δεν κάνει παιχνίδια γιατί εκεί θέλει και την βοήθεια άλλον* Θέλει coding από κάποιον που ξέρει C, java etc* Θέλει ambient sounds, τους πυροβολισμοuς; τον ήχο που περπατάς στα χορτα, τα πουλάκια άμα είσαι σε δασος, τα αυτοκίνητα που περνάνε στο δρόμο etc.* Όλα τα παιχνίδια έχουν και Cut Scenes με Videos / Music etc ακόμα και τα Multiplayer δεν μπορείς να σκοτώνεσαι με μια νεκρική σιγή γύρο γύρο * και μιλώντας για Multiplayer παιχνίδια πρέπει να ξέρεις και από networking Τα παιχνίδια κατασκευάζονται από μια ομάδα με καταμερισμό εργασίας kαι ειδικο hardware αλλιώς μένεις στο Tennis και στο Snake 1
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Για τελευταια φορα! Ειμαι Environmental 3D artist!!!!!!!! Δηλαδη ξερω Cryengine 3,unreal engine 3 Να κανω απλα καθημερινα η δυσκολα πολυπλοκα models! Οι ηχοι και τα textures δεν ειναι δικη μου δουλεια! Ασε που οι περισσοτεροι ηχοι ειναι ετοιμοι απο αλλους,και οσο για τα textures γι αυτο υπαρχει και 3D texture artist! H τουλαχιστον κρατα αυτα που σου ειπα στο μυαλο σου...διοτι αυτα μου ζητουν αυτα κανω! Στην Ελλαδα απο τους 100 οι 30 δεν παιζουν games και απο τους 70 που παιζουν 5 ξερουν να φιταχνουν η ασχολουνται!O μονος λογος που δεν παμε μπροστα!
qsis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Γιατί να ξέρουν να φτιάχνουν παιχνίδια αυτοί που παίζουν; σε τι θα εξυπηρετούσε αυτό; Για να φτιάξεις και κάτι τέτοιο πέρα από γνώσεις θες και ταλέντο, αυτό δεν το χουν όλοι άλλωστε και ούτε είναι και που μαθαίνεται Αν σε ενοχλεί ότι δεν έχουμε βιομηχανία παιχνιδιών στη χώρα μας, είναι μεν λογικό και στενάχωρο, όμως δεν είναι το μόνο που μας λείπει..
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ειχα δοκιμασει να κανω render με μια GTX 470,ηταν χαλια! Το ρευμα,η θερμοκρασιες,ο θορυβος και ολα αυτα πραγματικα δεν αντεχοντουσαν! Σε Fluid/water simulation ειδικα θα λύγιζε! Για να το παω λιγο αλλου τωρα...μηπως ξερετε με ποια GPU/CPU εκαναν render το Despicable Me? Ψαχνω και δεν βρισκω! Γιατι ηθελα να κανω ενα short film animation...μην που πειτε και εδω τιποτα κουφο ξερω κοσμο και κοσμακι που εχει φτιαξει με παρομοια γραφικα...σχεδον.... 3D max και Maya σιγουρα ειναι τα 2 βασικα + Photoshop Zbrush δεν νομιζω να χρησιμοποιησαν,οι χαρακτηρες ειναι πολυ απλοι! Εαν ηταν να κατσουμε να ψαξουμε τι μας λειπει,αστο θα φευγαμε ολοι την ιδια μερα σε αλλη χωρα... Το λεω γιατι εχω εναν φιλο που παιζει συνεχεια οταν του δειχνω μερη απο τα παιχνιδια μου...δεν τα εκτιμαει και λεει σιγα την δουλεια!
qsis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Έτσι είναι ο καταναλωτής, ενδιαφέρεται για το τελικό αποτέλεσμα Εσυ πχ ενδιαφέρεσαι για ένα αυτοκίνητο , τι έρευνα και χιλιάδες ώρες δοκιμών έχουν γίνει για να κατασκευαστεί ; έχεις σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχει ολόκληρη επιστήμη για το πού θα πρέπει να τοποθετούνται οι διακόπτες και τα χειριστήρια για μέγιστη εργονομία; Τα πάντα γύρω μας θέλουν άπειρες εργατοώρες για να γίνουν αυτό που καθημερινά θεωρούμε δεδομένο
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ειχα δοκιμασει να κανω render με μια GTX 470,ηταν χαλια! Το ρευμα,η θερμοκρασιες,ο θορυβος και ολα αυτα πραγματικα δεν αντεχοντουσαν! Σε Fluid/water simulation ειδικα θα λύγιζε! Για να το παω λιγο αλλου τωρα...μηπως ξερετε με ποια GPU/CPU εκαναν render το Despicable Me? Ψαχνω και δεν βρισκω! Γιατι ηθελα να κανω ενα short film animation...μην που πειτε και εδω τιποτα κουφο ξερω κοσμο και κοσμακι που εχει φτιαξει με παρομοια γραφικα...σχεδον.... 3D max και Maya σιγουρα ειναι τα 2 βασικα + Photoshop Zbrush δεν νομιζω να χρησιμοποιησαν,οι χαρακτηρες ειναι πολυ απλοι! Εαν ηταν να κατσουμε να ψαξουμε τι μας λειπει,αστο θα φευγαμε ολοι την ιδια μερα σε αλλη χωρα... Το λεω γιατι εχω εναν φιλο που παιζει συνεχεια οταν του δειχνω μερη απο τα παιχνιδια μου...δεν τα εκτιμαει και λεει σιγα την δουλεια! Για να το παω λιγο αλλου τωρα...μηπως ξερετε με ποια GPU/CPU εκαναν render το Despicable Me? όπως είπαμε πριν οι ταινίες γίνονται σε Computational Clusters χρησιμοποιώντας ειδικά hardware από τεράστιες εταιρίες όπως Silicon Graphics
poulaki1976 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Για να το παω λιγο αλλου τωρα...μηπως ξερετε με ποια GPU/CPU εκαναν render το Despicable Me? όπως είπαμε πριν οι ταινίες γίνονται σε Computational Clusters χρησιμοποιώντας ειδικά hardware από τεράστιες εταιρίες όπως Silicon Graphics αυτο ισχυει και για τα διαφημιστικα σποτ ?
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Σε αυτο θα υποστηριξω τη γνωμη μου : μην που πειτε και εδω τιποτα κουφο ξερω κοσμο και κοσμακι που εχει φτιαξει με παρομοια γραφικα...σχεδον.... Και τους πηρε για 20 λεπτα video 1 εβδομαδα για render που δεν ειναι και παρα πολυ για 20 λεπτα cartoon!
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ειδικά η PIxar και άλλες εταιρίες δουλεύουν software που έχουν ανάπτυξη οι ίδιες. Η PIxar δουλεύει σε PRMan (PhotoRealistic RenderMan, ) αυτο ισχυει και για τα διαφημιστικα σποτ ? το άμα δουλέψεις σε computation cluster έχει να κάνει με το ποσο ρεαλιστικό θες να είναι το αποτέλεσμα και πoσο μεγάλο σε διάρκεια είναι το τελικό αποτέλεσμαΤώρα στα διαφημιστικά spots που είναι το πολύ 1λεπτό ίσως μπορείς να γλιτώσεις τον Cluster
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Hmm...μυριζομαι nVidia Tesla στην υποθεση σωστα? Θελω ομως να μαθω κατι...CPU VS GPU για render? Η GPU ειναι μακραν πιο γρηγορη αλλα εχω ακουσει οτι η CPU προσφερει καλυτερη αναλυση!
biomecanoid Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Hmm...μυριζομαι nVidia Tesla στην υποθεση σωστα? Θελω ομως να μαθω κατι...CPU VS GPU για render? Η GPU ειναι μακραν πιο γρηγορη αλλα εχω ακουσει οτι η CPU προσφερει καλυτερη αναλυση! κανεις δεν είπε για Nvidia AMD INTEL etc etc. όπως και τα software που χρησιμοποιούν οι εταιρίες έτσι και τα hardware είναι custom made και λίγοι ξέρουν από τι αποτελούνται και σίγουρα δεν είναι κάτι βρίσκεις στα ράφια
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αμαν...μην μου πεις οτι χρησιμοποιουν και δωματια ολοκληρα με GPUs για να κανουν κατι τετοιο! Ειναι απλο επειδη ειχα ρωτηση αλλα δεν μου ειπαν και πολλα... Χρησιμοποιουν Mac Pro Χωριζουν την ταινια αναλογα το μεγεθος της σε κομματια και τα κανουν ταυτοχρονα...ετσι κερδιζουν χρονο...κατι τετοιο κανει και η GPU ομως δεν ειμαι σιγουρος... Και με μπερδευεις λιγακι! Εγω ξερω οτι το Harry potter το εφτιαξαν με μια Quadro VFX δεν θυμαμαι ποια αλλα κοστιζει 3.000€ εαν θες την ψαχνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα