Nikos667 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Τα λέγαμε εγώ.... Να είχα μια TITAN υπάρχουν κατι Βλάκες που πανε και παίρνουν τέρατα κάρτες για να παίζουν σε 1920χ1080 ενώ αυτή ειναι σχεδιασμένη για πολυ παραπάνω! Με την TITAN νομίζω έφτιαξαν τη Ζωή του PI 1
poulaki1976 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 αν δεν κανω λαθος οι gpu ειναι πιο γρηγορες οντως αλλα.... στην ποιοτητα του rendering οι cpu ειναι πολυ μπροστα σωστα ?
poulaki1976 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 στο 3dsmax αν βαλεις στη σκηνη σου mental ray materials και κανεις rendering με mental ray renderer και cpu θα ειναι πολλακις καλλυτερο το αποτελεσμα σε σχεση αν κανεις rendering με quicksilver hardware renderer και gpu σε ταχυτητα η gpu θα ειναι πολυ πιο γρηγορη οπου την καθιστα μονοδρομο για γρηγορα προχειρα renderings να δεις πως παει η σκηνη
WalkerSW Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Quadro δεν με βοηθούν... WTF??????? http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/syscert?siteID=123112&id=18844534&results=1&stype=graphic&product_group=6&release=2014&os=32768&manuf=1&opt=1
Aristomaxos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πολύ ενδιαφέροντα videos από την GTC (GPU Technology Conference) 2013 για λογαριασμό της NVIDIA : . Στο πρώτο video παρουσιάζει μια προσομείωση από τη GTX Titan των θαλάσσιων κυματισμών σε σχέση με τη κλίμακα Μποφόρ. Στο δεύτερο video παρουσιάζει rendering προσώπου από τη GTX Titan. Στο video Νο 5 ο CEO της NVIDIA αναφέρει τις επόμενες γενιές καρτών γραφικών που θ' ακολουθήσουν. Ειδική αναφορά κάνει για την αρχιτεκτονική Volta (αυτή που ακολουθεί την Maxwell) για την οποία στοχεύουν να φτάσουν το ιλιγγιώδες μέγεθος του 1 ΤΒ / s memory bandwidth. Το σημερινό όριο για τις high end GPUs όπως έδειξα σε προηγούμενο post είναι 200 GB / s. Στο video No 10 συμμετέχουν δημιουργοί της ταινίας Life of Pi. Απ' ότι κατάλαβα το rendering της ταινίας έγινε στη CPU. O ένας απ' αυτούς όμως λέει ότι για την καινούρια ταινία των Fantastic Four που αναμένεται να προβληθεί το 2015 θα χρησιμοποιηθούν GPUs για τα visual effects γεγονός που θα επιταχύνει τη δημιουργία της ταινίας ! Γίνεται αναφορά επίσης στο εργαλείο OktaneRender που είναι renderer για GPU. Νομίζω Nikos667 ότι σ' ενδιαφέρει άμεσα ! Υπάρχει plugin αυτού του εργαλείου σε 3D Studio Max. Για ρίξε ένα βλέφαρο : http://render.otoy.com/index.php
qsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το σημερινό όριο για τις high end GPUs όπως έδειξα σε προηγούμενο post είναι 200 GB / s. γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι μονο 200; η τιταν δεν εχει γυρω στα 300;
Aristomaxos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι μονο 200; η τιταν δεν εχει γυρω στα 300; Έχεις δίκιο, δική μου παράλειψη. Στο post που ανήρτησα υπήρχε η 680 και δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα η Titan. Για την ακρίβεια το memory bandwidth της Titan είναι 288,4 GB / s. http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-titan/specifications
rafail1994 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πάρε κάνα δυο titan να βρεις την υγεία σου .Το υπόλοιπο σύστημα σου από τι αποτελείτε ;
TEOKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το ότι έχεις ομάδα που φτιάχνει παιχνίδια κ.λ.π κ.λ.π το προσπερνάω. Να ξέρεις ότι χρησιμοποιώντας το ίδιο user name στο net εύκολα βρίσκει κανείς τα γραπτά του άλλου . Στο θέμα μας τώρα αν και είσαι 13 χρόνων γουστάρω το πάθος σου. Η gtx 580 που έλεγες ότι είχες ήταν η καλύτερη περίπτωση για σένα. Μετά πας σε λύσεις Quadro που εκεί καίει και ζεματάει. Διάβασε και αυτό. http://www.systemagnostic.com/faqs/
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Το ότι έχεις ομάδα που φτιάχνει παιχνίδια κ.λ.π κ.λ.π το προσπερνάω. Να ξέρεις ότι χρησιμοποιώντας το ίδιο user name στο net εύκολα βρίσκει κανείς τα γραπτά του άλλου . Στο θέμα μας τώρα αν και είσαι 13 χρόνων γουστάρω το πάθος σου. Η gtx 580 που έλεγες ότι είχες ήταν η καλύτερη περίπτωση για σένα. Μετά πας σε λύσεις Quadro που εκεί καίει και ζεματάει. Διάβασε και αυτό. http://www.systemagnostic.com/faqs/ Για στείλε κανενα link σε πμ να δουμε με τι τρολλάκι μιλαμε παλι!! Ακυρο το βρήκα!! http://www.hwbox.gr/nvidia/20081-gtx-580-boitheia.html#post291638 1
Nikos667 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 1)Τελικα Quadro ειναι πολυ ακριβες για αυτα που προσφερουν 2)Απο τι εχω καταλαβει render σε ταινιες κανουν σε CPU αλλα οπως προανεφερα ειναι ok να τρεχει κατι μηνες σε θερμοκρασια 80c? 3)Τι εννοεις? 4)Ναι αλλα πιστευω οτι η GTX 580 πλεον ειναι παλια και δεν μου αρεσουν πλεον οι χρονοι της! 5)1TB/S? Αστο ειπαμε παμε μπροστα μην το χεζουμε ομως! 6)Η TITAN πολυ απλα εχει ιδιο νουμερο πυρηνα με τον TESLA που αποτι ξερω ειναι στον ΤΙΤΑΝ ton pio γρηγορο supercomputer δυναμης 17.90 Petaflop 7)14 ειμαι πλεον... Και τελος τον υπολογιστη θα τον αγοραζα...ειχε παρει και ο πατερας μου τηλεφωνο αλλα για εναν λογο που δεν ξερω μετα το παιδι δεν το σηκωνε.... 1 TITAN να ειχα και δεν θα με ενοιζε τιποτα...για το ρευμα που καταναλωνει παραγει τερας επιδοσεων,384 BIT διαυλο(επιτελους τα 256Bit δεν τα χονευω) 6 GB μνημη( Για πολλαπλα monitor σκιζει αυτο) Οσο για τα video τα ξερω εδω και κατι μερες! Πραγματικα φανταστικο...προχωραμε! Οσο για τη ζωη του ΠΙ η τιγρης ειχε 10.000.000 particles!!!!!! Πραγματικα ενα νουμερο που τρομαζει!!! Και μια GTX 690 δεν θα με πειραζε...Και αυτη καλη ειναι! Εαν δεν με πιστευεις οτι εχω ομαδα μπες στο FB και δες και λιγα εργα μου : https://www.facebook.com/nikos.theodosiadis.7/photos?collection_token=1289197230%3A2305272732%3A5 Και οσο για το σχολειο για τα πλακακια....δεν με ενδιαφερει ποσο βαρυ ειναι η ποση το τρεχουν...για τον τιτλο το κανω...και τα τεστ αλλα και για το αποτελεσμα!
biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 1)Τελικα Quadro ειναι πολυ ακριβες για αυτα που προσφερουν 2)Απο τι εχω καταλαβει render σε ταινιες κανουν σε CPU αλλα οπως προανεφερα ειναι ok να τρεχει κατι μηνες σε θερμοκρασια 80c? 3)Τι εννοεις? 4)Ναι αλλα πιστευω οτι η GTX 580 πλεον ειναι παλια και δεν μου αρεσουν πλεον οι χρονοι της! 5)1TB/S? Αστο ειπαμε παμε μπροστα μην το χεζουμε ομως! 6)Η TITAN πολυ απλα εχει ιδιο νουμερο πυρηνα με τον TESLA που αποτι ξερω ειναι στον ΤΙΤΑΝ ton pio γρηγορο supercomputer δυναμης 17.90 Petaflop 7)14 ειμαι πλεον... Και τελος τον υπολογιστη θα τον αγοραζα...ειχε παρει και ο πατερας μου τηλεφωνο αλλα για εναν λογο που δεν ξερω μετα το παιδι δεν το σηκωνε.... 1 TITAN να ειχα και δεν θα με ενοιζε τιποτα...για το ρευμα που καταναλωνει παραγει τερας επιδοσεων,384 BIT διαυλο(επιτελους τα 256Bit δεν τα χονευω) 6 GB μνημη( Για πολλαπλα monitor σκιζει αυτο) Οσο για τα video τα ξερω εδω και κατι μερες! Πραγματικα φανταστικο...προχωραμε! Οσο για τη ζωη του ΠΙ η τιγρης ειχε 10.000.000 particles!!!!!! Πραγματικα ενα νουμερο που τρομαζει!!! Και μια GTX 690 δεν θα με πειραζε...Και αυτη καλη ειναι! Εαν δεν με πιστευεις οτι εχω ομαδα μπες στο FB και δες και λιγα εργα μου : https://www.facebook.com/nikos.theodosiadis.7/photos?collection_token=1289197230%3A2305272732%3A5 Και οσο για το σχολειο για τα πλακακια....δεν με ενδιαφερει ποσο βαρυ ειναι η ποση το τρεχουν...για τον τιτλο το κανω...και τα τεστ αλλα και για το αποτελεσμα! 1. οι quadro είναι επαγγελματικές και πρέπει να βγάζεις λεφτά από την δουλειά σου για να αποσβεστούν 2. οι ταινίες γίνονται σε custom σύστημα cluster βασισμένα σε μεγάλες εταιρίες όπως Silicon Graphics 4. Και η 580 μια χαρά σου κάνει την δουλειά. Τώρα άμα μια καινούργια κάρτα είναι καλύτερη από μια παλιά δεν είναι απαραίτητο και θέλει ψάξιμο κάτι καινούργιο δεν είναι και καλύτερο. Για να μάθεις 3D modelling δεν χρειάζεται να μάθεις μονο τα διαφορα προγράμματα που φτιάχνεις μοντέλα με wizards και έτοιμα tools με gui. Πρέπει να μάθεις και μια γλώσσα όπως VRML που διδάσκεται στα πανεπιστήμια. Εγώ άμα πω πως ξέρω να κάνω σελίδες με Dreamweaver δεν πάει να pi πως ξέρω και HTML
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 1)Τελικα Quadro ειναι πολυ ακριβες για αυτα που προσφερουν 2)Απο τι εχω καταλαβει render σε ταινιες κανουν σε CPU αλλα οπως προανεφερα ειναι ok να τρεχει κατι μηνες σε θερμοκρασια 80c? 3)Τι εννοεις? 4)Ναι αλλα πιστευω οτι η GTX 580 πλεον ειναι παλια και δεν μου αρεσουν πλεον οι χρονοι της! 5)1TB/S? Αστο ειπαμε παμε μπροστα μην το χεζουμε ομως! 6)Η TITAN πολυ απλα εχει ιδιο νουμερο πυρηνα με τον TESLA που αποτι ξερω ειναι στον ΤΙΤΑΝ ton pio γρηγορο supercomputer δυναμης 17.90 Petaflop 7)14 ειμαι πλεον... Και τελος τον υπολογιστη θα τον αγοραζα...ειχε παρει και ο πατερας μου τηλεφωνο αλλα για εναν λογο που δεν ξερω μετα το παιδι δεν το σηκωνε.... 1 TITAN να ειχα και δεν θα με ενοιζε τιποτα...για το ρευμα που καταναλωνει παραγει τερας επιδοσεων,384 BIT διαυλο(επιτελους τα 256Bit δεν τα χονευω) 6 GB μνημη( Για πολλαπλα monitor σκιζει αυτο) 1) Για αυτά ακριβώς που προσφέρουν είναι τοσο ακριβες αλλα τεσπα 2) Μπορεις να βάλεις μια γερή ψύκτρα 4) Που κολανε οι χρόνοι της τώρα... Απο την στιγμή που είναι πιο δυνατη στον τομέα cuda θα είναι και πιο γρήγορη στο rendering 7) Να τα εκατοστισεις , ελπιζω μονο να μην μας δουλευεις ψιλο γαζί!
Nikos667 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οχι...ξερω δεν τα κανω ετοιμα κανεις λαθος ασχολουμαι 2 χρονια Τα ετοιμα ειναι για τους ηλιθιους που δεν θα φτιαξουν ποτε παιχνιδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα