Tmark Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 The Lost Crown: A Ghost-hunting Adventure Dark Fall: Lost Souls Πολύ δύνατα και τα 2, Jonathan Boakes εγγύηση. 1
RenKalan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μερικά απο τα δικά μου αγαπημένα Silent Hill Amnesia: The Dark Descent Sanitarium The Black Mirror The Last Door (season 1) The Lost Crown: A Ghost Hunting Adventure 1
blueangel3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα με αυτό το είδος pc games.ο καθένας θα προτείνει ένα horror indie game που να ειναι καλό και να αξίζει να το παίξει κανείς. για πείτε κανένα καλό horror game ? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από blueangel3
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Στο pc μου άρεσε κάπως το FEAR το πρώτο. Σε PS3 το μοναδικό ,ανεπανάληπτο, Τhe Last Of Us 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 κανένα indie horror game ? Μπες στους καρπαδες [infernobraveheart youtube]και δες τα horror night ,κατα 80% ολα ειναι indie games horror. 1
blueangel3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μπες στους καρπαδες [infernobraveheart youtube]και δες τα horror night ,κατα 80% ολα ειναι indie games horror. Ευχαριστώ μήπως έχει δει κάποιο καλό ?
GIORGI. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 The Evil Within και από μένα ! το καλύτερο horor που έχω παίξει μετά το dead space 1.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ μήπως έχει δει κάποιο καλό ? δες το cat lady ,φοβερο indie αλλα θριλερ. 1
blueangel3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 επειδή το λάπτοπ μου γενικά δεν σηκώνει και πολύ τα παιχνίδια,ξέρει κανείς κανενα horror game που να είναι ελαφρύ και καλό όμως ?
GIORGI. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 επειδή το λάπτοπ μου γενικά δεν σηκώνει και πολύ τα παιχνίδια,ξέρει κανείς κανενα horror game που να είναι ελαφρύ και καλό όμως ? Silent Hill: Homecoming Dead space 1,2,3 Alan wake
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Silent Hill: Homecoming Dead space 1,2,3 Alan wake Ελαφριά είναι αυτά; Από εμένα σίγουρα silent hill 2 και 3, penumbra, scratches, black mirror, darkness within, condemned: criminal origins, αν και όχι horror έχει αρκετά horror στοιχεία και καταπληκτική ατμόσφαιρα το vampire the masqurade bloodlines, system shock 2, Undying. Νομίζω σε κάλυψα.
John-lamia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 περίμενα από κάποιον παλιό gamer να αναφερθεί και στο nocturne αλλά μάλλον έχει ξεχαστεί. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nocturne_(video_game) Πολύ καλό παιχνίδι, ιδικά για Λάπτοπ και παλιά μηχανήματα. κρίμα που δεν έβγαλαν καινούριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα