Tmark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Scratches. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Τσουκνίδας Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 <p>Σκοπός του θέματος ποιος είναι?? Να προτείνουμε ας πούμε παιχνίδια αυτού του είδους?</p> Ναι Το μετρό 2033 είναι ποιο πολύ σαρβαϊβαλ εφπιες παρά τρομακτικό. Αν και έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Τρομακτικά είναι επίσης και τα παιχνίδια της σειράς Πενουμπρα, της εταιρίας που έφτιαξε το αμνηζια.
Gtr34 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Nosferatu: Warth of Malachi Clive Barker : Undying Darkfall 3 : Lost souls Doom 3 Penumbra Blair witch project 1 Alan wake Fear 1
nodas_21greek Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κάθε μια στο τόσο παίζει το ίδιο θέμα και πάντα ποστάρω το Clive Barker's Unduying http://www.youtube.com/watch?v=emJ1nweouss
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν ήδη σχετικά thread για προτάσεις,ιδέες. http://www.insomnia.gr/topic/486596-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-horror http://www.insomnia.gr/topic/492279-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-pc-horror-games
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Έγινε merge των θεμάτων μια και όλα είχαν τον ίδιο σκοπό/περιεχόμενο. 1
DimAslan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Και το Fear 2 μου φάνηκε αρκετά τρομακτικό. Το πιο τρομακτικό μέχρι τώρα ήταν όμως το AvP 2... χεσμεντέν... Και ακολουθεί το Dark Corners of the Earth.
Sed22 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Fear 1 και outlast τα τοπ για εμένα. Μετά amnesia dark descent και το ταξιδιαρικο Alan wake
ektelion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Outlast για πιο straight forward "αμερικάνικο" τρόμο. Δεν έχει το ψυχολογικό βάθος π.χ. του Silent Hill, αλλά καλύτερα φόρα την πάνα σου κι έχε κάναν βηματοδότη πρόχειρο πριν το βάλεις. Η σειρά Silent Hill εννοείται. Εμένα προσωπικά μου άρεσαν και τα πέντε πρώτα, με αύξουσα σειρά προτίμησης: 4, 5, 3, 2, 1 (αν και οι περισσότεροι βάζουν στην κορυφή το δεύτερο). Από Resident Evil, προτείνω τα 2 και 4. Η διλογία Penumbra είναι ό,τι πιο τρομακτικό έχω παίξει, τελεία. Πολύ δυνατό και το Amnesia (αναφέρομαι στο The Dark Descent. To A Machine for Pigs δεν το έχω παίξει ακόμη). Έχω πολύ καλές αναμνήσεις και από το Alone in the Dark: The New Nightmare. Εννοείται Undying, μόνο που φοβάμαι ότι τα γραφικά του θεωρούνται παρωχημένα για την εποχή μας. Όσοι, όμως, το παίξαμε όταν πρωτοβγήκε, ζήσαμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Το ίδιο ισχύει και για το FEAR (όσον αφορά στα γραφικά). Αλλά και το Doom 3 είχε αρκετά καλά jump scares. Τέλος, το Alan Wake ήταν μια αξιοπρεπέστατη και πολύ ατμοσφαιρική προσπάθεια που από άποψη σεναρίου και ατμόσφαιρας θυμίζει πολύ Stephen King. 2
Raikkonen86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θα πρότεινα slenderman πάντως. Από τα λίγα παιχνίδια που έχω φοβηθεί. Βέβαια μετά από κάποιο καιρό που θα το παίζει κάποιος καταντάει λίγο βαρετο... Αν όμως δεν έχεις ιδέα για το παιχνίδι απλά κατέβασε το χωρίς να δεις βίντεο με gameplay στο youtube για να μην ξέρεις από θα σου έρθει!
Federacion Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το καλυτερο silent hill είναι το 1. Όλη η σειρά αξίζει σε αυτή τη κατηγορία. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
demonisawake Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Τρομακτικα παιχνιδιαΚαλημερα παιδια ξερετε κανενα τρομακτικο παιχνιδι για PC ; Κατι εκτος απο Outlast και Amnesia! Ευχαριστω
Prospector8 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Penumbra - http://www.metacritic.com/game/pc/penumbra-black-plague
Gtr34 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 The Evil Within Alan Wake Doom 3 Fear The Forest The Lost Crown: A Ghost-hunting Adventure Dark Fall: Lost Souls
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα