Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα Fear τα εχω τελειωσει...Θα συμφωνισω μαζι σου xlomo οτι το πρωτο ηταν τρομακτικο ειδικα εκει που εμφανιζοταν η Alma...Tmark θα τσεκαρω και το Outlast που μαλλον θα το παρω με το που ερθει... :-D Εχετε δοκιμασει καθολου το cold fear;Παντως και το call of cthulhu ηταν αρκετα τρομακτικο...

Δημοσ.

Ακριβώς, στο σχολείο το Silent Hill έδινε ρέστα.

Ειδικά με τα μωρά - φαντάσματα που δεν μπορούσαν καν να σε βλάψουν, αλλά και μόνο που τα έβλεπες ανατρίχιαζες

+1 και για τα Call of Cthulhu και Fear, εξαιρετικά παιχνίδια. Το δε Call of Cthulhu είναι μακράν το πιο αντιπροσωπευτικό παιχνίδι του Cthulhu Mythos και το πιο πιστό στο έργο του Lovecraft. Επίσης είχε ενδιαφέροντα γραφικά από εικαστική άποψη. Εξαιρετική η απόδοση του Insmouth.

Το Cold Fear το περίμενα πώς και πώς έχοντας δει το demo, αλλά παίζοντάς το απογοητεύτηκα πολύ και το παράτησα σχετικά νωρίς. Μου φάνηκε μονότονο, ενώ τα checkpoints απείχαν εξωφρενικά μακριά το ένα από το άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ektelion οντως και εγω μια ματια που εριξα για reviews του cold fear τα ιδια λενε...Και εγω τρομαζα με εκεινα τα φαντασματα στο silent hill :fear:.Οντως το call of cthulhu ειναι ωραιο παιχνιδι απο ολες τις πλευρες του!

Επεξ/σία από TheSlayer2012
Δημοσ.

Και το siren για ps2 ειχε αυτη την ασιατικη τρομακτικη ατμοσφαιρα.Τα ζομπια δεν πεθαιναν,ακομα πιο τρομακτικο μαις και μετα απο λιγο ξανασηκωνονταν .

Δημοσ.

Βασικα μονο το εξωφιλο του παιχνιδιου σε τρομαζε :PΕμενα με τρομαζε ιδιαιτερα στο forbidden siren 1 η πρωτη πιστα...την θυμαμε και ανατριχιαζω :fear:!

Δημοσ.

Σιγουρα ολοι εχουμε πεταχτει στον αερα στο resident evil 2 στο σημειο που μπαινει ο σκυλος απο το παραθυρο : p

Για pc τρομακτικα ειναι και τα blair witch project 1,2. πολυ καλα αν και παλια

<p>Εμένα με τρόμαξε πολύ και το <em>Doom 3</em>, όπως επίσης και το πολύ καλό adventure <em>The Lost Crown </em>του <em>Jonathan Boakes</em>.</p>

Παιχνιδαρα το lost crown αντε να βγαλουν το 2 γερασαμε και ακομα τιποτα

Δημοσ.

Εκεινο το σημειο με τον σκυλο που πεταγετε απο το παραθυρο οσες φορες εχω ξαναπαιξει το RE2 με εχει τρομαξει...Αντοιστιχο σημειο με του re2 ειναι και στο nosferatu που πεταγετε μια μ@λ@κι@ απο το πατωμα(ολες τις φορες εχω χτυπησει το ποντικι :P)...Το blair witch project 2 το εχει παιξει ο κολητος μου και μου 'χει πει οτι ειναι εξαιρετικο...Ωρα να το δανειστω! :-D

Δημοσ.

Η μαλακια με το σκυλο ειναι για την εκκλησια σε σχεση με το σημειο που σπαει τον τοιχο ο Mister-T. Θυμαστε που ηταν pre-rendered τα περιβαλλοντα και νομιζες οτι εισαι απολυτα ασφαλης σε ενα safe room και τελικα το γομαρι σπαει τον τοιχο και μπαινει μεσα? Θυμαμαι μου ειχε φυγει το controller απο τα χερια. 

Δημοσ.

Στο 2 ηταν το δυνατο της υποθεσης γιατι ηταν το πρωτο παιχνιδι ever με pre-rendered γραφικα που σε εβγαλε απο την "ασφαλεια" σου. Στο 3 γινοταν συχνα σχετικα χωρια που ησουν πονηρεμενος απο το 2. 

Δημοσ.

Τι μου θυμησατε!Με το που μπηκε στο δωματιο ο mister-T πατησα τοσο δυνατα το πληκτρολογιο και το κουμπι παραλιγο να σπασει! :-D Καλα και στο 3 ο nemesis εσκαγε μυτη οποτε ηθελε,με αποτελεσμα να μην εισαι προετοιμασμενος...και τα αποτελεσματα ηταν τα γνωστα...

Δημοσ.

To μόνο παιχνίδι που πραγματικά το βρήκα τρομακτικό, είναι το Amnesia.

Τόσο τρομακτικό, που δεν κατάφερα να το τερματίσω.

Δημοσ.

+1 για το amnesia,που με τα χιλια ζωρια καταφερα να το τερματισω...Και το nosferatu με τρομαξε αντιστοιχα με αποτελεσμα να το τερματισω και αυτο με χιλια ζωρια.... :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...