Atreas11 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 E πιτσιρικάς τότε.. δημοτικό.. Λες και θυμάμαι ακριβώς, πάντως με είχε τρομάξει η όλη φάση... Υπάρχει και Darkseed 2... Eδώ είχα φοβηθεί - λιγάκι όμως- με το Gabriel Knight Sins Of Τhe Fathers! και αυτό αρχές 90 ήταν.. το τελείωσα όμως.. απίστευτο παιχνίδι. Άντε να βάλουμε κάνα DosBox..
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Jericho φιλε πολυ καλη φαση, σκηνικα και ιστορια αλλα για το πεος το gameplay. Δυστυχως ειναι αθλιο και ποιο πολυ θα σε εκνευρισει παρα θα σε τρομαξει.
SOADNICK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Slender, μπηκε το μεσημερι ο MaxPayne να παιξει, και απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αυτό το Slender πώς απέκτησε τέτοιο hype? Tρελή μούφα
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Sanitarium. Adventure μεν, αλλά όποιος pc gamer δεν το έχει παίξει, δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει «τρόμος» στο gaming. 1
ektelion Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τα πιο τρομακτικά παιχνίδια ever για εμένα είναι τα Penumbra, ειδικά το πρώτο. Από εκεί και πέρα, έχω τρομάξει αρκετά και με το Alone in the Dark:The New Nightmare (προσοχή: το προτελευταίο που βγήκε το 2001, όχι το τελευταίο που το έθαψαν όλοι, αυτό δεν το έχω δοκιμάσει καν). Επίσης τα δύο πρώτα Silent Hill ήταν αρκετά τρομακτικά, αλλά μιλάμε κυρίως για ατμοσφαιρικό/ψυχολογικό τρόμο παρά για τρόμο επιβίωσης. Και το Alan Wake από τα πιο σύγχρονα τα πάει αρκετά καλά, αλλά παρότι μου άρεσε πολύ ως παιχνίδι, όσο αφορά στον παράγοντα "τρόμος" δεν φτάνει ούτε για αστείο τα προαναφερθέντα. Τέλος, φυσικά, συμφωνώ και επαυξάνω για το Undying, αν και νομίζω ότι ο τεχνικός τομέας τού στερεί τη διαχρονικότητα.
Tmark Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εμένα με τρόμαξε πολύ και το Doom 3, όπως επίσης και το πολύ καλό adventure The Lost Crown του Jonathan Boakes.
chaplin1981 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τα Dark Fall. Σπουδαια adventures. P.S. Τo Undying ηταν καταπληκτικο. Οπως εισαι τρεχεις να το παιξεις.
firepc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Και εμενα το Doom 3. οι φωνες που ακουγες, η ατμοσφαιρα, τα τερατα που ειχε.. ολα πολυ τρομακτικα. χωρις το shotgun γεματο σφαιρες δεν εκανα βημα..
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Το ωραιο στο doom ηταν οτι δεν μπορεις να κρατησεις ταυτοχρονα οπλο και φακο
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αυτό νομίζω άλλαξε στην BFG Edition ... and all DOOM 3 games now feature the new armor-mounted flashlight, allowing players to illuminate dark corners and blast enemies at the same time.
TheSlayer2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Το slender δεν με ενθουσιασε τοσο...Οσο για το sanitarium απλα κορυφη!!Το alone in the dark το επαιζα προσφατα με τον κολητο μου και μας εδωσε κατι τρομαρες!!Το doom3(οχι την BFG)το τελειωσα αλλα το οτι δεν μπορουσες να εχεις ανοιχτο τον φακο ταυτοχρονα σε εκανε να εχεις αγονια τι θα συναντησεις παρακατω.Οντως ektelion τα δυο πρωτα silent hill ηταν παρα πολυ τρομακτικα...ειδικα στο πρωτο που εμπενες στο σχολειο!!Εχει παιξει κανεις το forbidden siren 1,2;(ps2)Γιατι εχω ακουσει οτι ειναι τρομερα τρομακτικα παιχνιδια...
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Και το 1 και το 2 και το 3 (στο PS3) θα σε κανουν να τρεχεις με το σκατο στη καλτσα. Αφου εχεις προσβαση σε PS2 δες οπως και δηποτε το Fatal Frame 2 και 3 και το Kuon.
TheSlayer2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Χμμ θα βαλω να παιξω το demo του forbidden siren 2 να το ξαναθυμηθω ...Το fatal frame 2(project zero 2) το εχω για το wii,το εχω τελειωσει,αλλα θα πρεπει να δοκιμασω και το 1 μαλλον... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2013 από TheSlayer2012
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα