fearwhatnow Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 παιξε το slender the arrival,το εβαλα σημερα,ενταξει μιλαμε για χεσιμο.Φοβερη ατμοσφαιρα Θελεις να τον πεθανεις τον ανθρωπο??
Barnabas Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 αν αυτους τουσ τίτλους τουσ συνεχίσουν η τουσ ξανά βγάλουν σε remake edition θα κάνουν πάταγο. Ιδιαιτερα το nosferatu αν το βγαζαν με καλυτερα και πιο ρεαλιστικα γραφικα θα το ελιωνα! Κι ας μην μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ και να κοιταω τους τοιχους, για το αν θα πεταχτει κανενας διαολος απο μεσα!
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Θελεις να τον πεθανεις τον ανθρωπο?? όντως είναι τρομακτικό με απορρόφησε και ήταν λες και βρισκόμουν στο παιχνίδι (το έπαιξα και βράδυ βέβαια) σκεφτείτε να το παίξει κάποιος που έχει πάρει παραισθησιογόνα
Tmark Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εγώ προτείνω να παίξεις Dead space 1(μόλις είδα οτι το χεις παιξει) και Doom 3, βράδυ με ακουστικά. Αν δεν τα χεις κλεισει στο μισάωρο να μην με λένε Θάνο.
nickmanak Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Παιζω Dead space 2 τωρα, ειναι λιγο creepy αλλα ξερω τι με περιμενει αφου εχω παιξει και το 1.
TheSlayer2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλυσπερα παιδια!!Θα ηθελα να πουμε ο καθενας μερικα παιχνιδια τρομου(βαθμολογια εννοειται )και μας εκαναν να αναπηδησουμε απο την καρεκλα μας,ή γενικοτερα να τρομαξουμε...Κατα την γνωμη μου το παιχνιδι που με εκανε να τρομαξω τοσο πολυ,ειναι το nosferatu:the wrath of malachi.Τοσο εντονο και τρομακτικο που πολλες φορες πεταχτηκα!Ενα 9/10 το αξιζει πιστευω...Πειτε γνωμες!
Ultron Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Κλασσικα,amnesia 30 λεπτα το βαλα και μετα το κανα απεγκατασταση xD 4
TheSlayer2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οντως το amnesia ηταν αρκετα creepy...Οπως και τα penumbra που ειχε βγαλει η frictional δεν παλευονταν πανω απο 2ωρο!
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Condemned criminal origins, Amnesia (σταθερη αξια), τα 2 Dead Space αν και εχουν εναν action χαρακτηρα.
Atreas11 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Clive Barker΄s Undying Αν και δεν είμαι φαν του είδους, με είχε πρήξει ένας φίλος μου τότε - που διάβαζε και τα βιβλία του- και το εγκατέστησα. Αυτός το είχε τελειώσει αν θυμάμαι καλά, και μάλιστα μου έκανε και tutorial! Απεγκατάσταση λέμε... Μπρρρρρ... 4
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αν μπορει να αντεξει τα παλια γραφικα ειναι διαμαντι το παιχνιδι και αρκετα τρομακτικο. 1
TheSlayer2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το Clive Barker's Undying το ειχα λιωσει...Ηταν ωραιο παιχνιδι με λιγο αλοκοτο story.Τα dead space που τα δοκιμασα(το 1 τελειωσα) δεν ηταν τοσο τρομακτικο,αλλα σε κανα δυο σημεια τρομαζες για τα καλα! Εχει δοκιμασει κανεις το clive barker's jericho;Εχω ακουσει οτι ηταν αρκετα καλο... 1
Atreas11 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Darkseed (1992) ... λίγο παλιό βέβαια.. Για την εποχή του.. πήγαινα και δημοτικό τότε, ήταν τρομακτικό.. δε το προχώρησα πολύ.... Πάντως είχε καλό story.. . 1
Millennium Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/486596-%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-horror-games/
TheSlayer2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ποπο τι μου θυμησες τωρα!Το darkseed το ειχε ο αδερφος μου για το ps1 και το ανακαλυψα προσφατα.Ωραιο game με ατμοσφαιρα...που σε εκανε να θες να το παρατησεις γιατι δεν αντεχες! Ευχαριστω millennium θα ριξω μια ματια! Edit:Αρκετα τρομακτικο ηταν και το Resident evil 1(4,5,6 ειναι σχεδον action πλεον)σε εβαζε στην ατμοσφαιρα κατευθειαν!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα