GaMeR21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μιας και εχεις PS3 ριξε μια ματια στο Siren: Blood Curse
MetalGearFan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μιας και εχεις PS3 ριξε μια ματια στο Siren: Blood Curse Τι με θύμησες τώρα.. Είχα τελειώσει το παιχνίδι και έπρεπε να διαβάσω στο wiki για να καταλάβω τι έγινε.
MetalGearFan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τι σκατά έχετε με την αιτιατική; από το internet οκ, αλλά από κοντά πρόσεξε σε ποιον θα πεις κάτι τέτοιο
GabrielConnor Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Έπαιξες Amnesia και δεν πήγε το σκατό στην κάλτσα; Το τελείωσες; Για μένα μακράν το καλύτερο horror game της τελευταίας δεκαετίας.
Basilisc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αν και είναι παλιό και δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το στυλ παιχνιδιού μπορείς να δοκιμάσεις και το Scratches
chek2fire Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δες το slender. Τα πάντα σε ένα παιχνιδι τρόμου είναι η ατμόσφαιρα και όχι τα γραφικά. Και πρωτού παίξεις διάβασε τι είναι ο slender και τι αστικός μύθος έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτάν. Θα σου πρότεινα και το πρώτο bioshock αν και δεν είναι τόσο τρόμου αλλά ξεπερνάει σε τρόμο ποιο μπομπόδες τίτλους όπως το alan wake. Αυτή η κλειστοφοβική ατμόσφαιρα παρακμής μαζί με όλους τους κάτοικους που είναι στα όρια παράνοιας είναι απίστευτη. Και άλλο ένα καλό αλλά παλιό που έχει το ίδιο σχιζοφρενικό περιβάλλον τρόμου είναι φυσικά το Manhunt.
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Το Dark Corners of the Earth ήταν αρκετά καλό για horror (εκτός από κάποια σημεία που σου έσπαγε τα νεύρα με το gameplay και τα controls του). Σε horror (όχι κατηγορίας Amnesia αλλά πολύ καλά και ατμοσφαιρικά) θα έβαζα και το System Shock II, το Cryostasis και το Clive Barker's Undying. Επίσης ίσως το Condemned Criminal (αλλά αυτό δεν θυμάμαι να το έχω τερματίσει)
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω horror games για το pc .θα ήθελα αν γίνεται first person games γιατι με βάζουν ποιο εύκολα στο κλήμα και επίσης αν γίνεται να μην ειναι υπερβολικά παλιά. Και fp να μην ειναι αν αξίζουν θα τα παίξω .Πρόσφατα έπαιξα τo call of cthulhu dark corners of the earth (που μου άρεσε πολύ) το amnesia (που επίσης μου άρεσε).Παλιότερα είχα παίξει vampire masquerade bloodlines (για εμένα δεν είναι horror αλλα ειναι φοβερό σαν παιχνίδι) και το Condemned: Criminal Origins που απλά το τερμάτισα (Δεν τρελάθηκα για να πω την αλήθεια). edit : ξέχασα οτι έχω παίξει και τα fear και dead space (του οποίου το gameplay δεν μου αρέσει προσωπικά γιατι μου θυμίζει τα καινούρια RE που με ξενερώνουν ακριβως λόγο του gameplay τους.)
AiWaaa Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Slender the arrival... Δεν το παίζω πλέον μόνος μου μονο με παρεα
zizu10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ρίξε μία ματιά και στο amnesia!! To έχει δοκιμάσει είπε.. Penumbra series Doom 3 Αν σου άρεσε το Amnesia τότε πήγαινε και για τα Penumbra που αναφέρει ο φίλος. (Είναι από τους ίδιους devs)
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ατμοσφαιρικά και παλιά(αλλά must play) .. η τριλογία alone in the dark και τα πρώτα resident evil...
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Τα Penumbra (τα Overture και Black Plague βασικά) είναι πολύ καλή πρόταση στο στυλ horror του Amnesia. Και το Metro 2033 το λες horror, αν και θα μπορούσαν να έχουν κάνει και καλύτερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Για το Metro: Last Light (το πρόσφατο sequel) δεν έχω άποψη ακόμα. Από παλιά, σίγουρα το System Shock 2.
nickmanak Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 http://www.gamefaqs.com/search/index.html?platform=5&game=&contrib=0&genre=164®ion=0&date=0&rating=0&developer=&publisher=&dist=0&sort=0&link=0&res=0&title=0&adv=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα