Xorxhs! Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 phantasmagoria 2 και φυσικα το αξεπεραστο Gabriel's Knight The Beast Within 2
grgnik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 HARVESTER.ο φοβος σε ολο του το μεγαλειο!!
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Μπορει να μην ειναι σε PC αλλα το Obscure κατα τις 1 τα ξημερωματα,μόνος στο σπιτι,με κλειστα ολα τα φώτα,και τα 5.1 ηχεία στο τέρμα. Ψιλοχέσημο,φοβόμουνα να ανοίξω τις πόρτες για να φανταστήτε,περπατουσα και έτρεμα... μπρρ....Χεσιμο.(και το επαιζα κα ιστο hard.
livewire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Το Obscure το έχω παίξει στο PC αν δεν κάνω λάθος. Αλλά το βίτσιο μου για τρόμο δεν ξεπερνούσε την αδυναμία μου να ανεχτώ μέτρια έως κακά παιχνίδια. Έτσι πέρασε και δεν ακούμπησε
Sadman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 σαν gameplay ουτε εμενα μου αρεσει. Long Live Resident Evil.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 κατι αρχαια games οπως το Harverster που μπορεις να τα βρεις?
Xrhstaras.GS Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 προτασεις για κανενα horror game σε στυλ resident evil η fear; Παιδια ξερετε να μου προτεινετε κανενα horror game σε στυλ resident evil η silent hill η ακομα και fear;καθε γνωμη δεκτη και αν μπορειτε οσοι προτεινετε games βαλτε και λινκ απο youtube για να δωtrailer.Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!
phanispal Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Amnesia - The Dark Descent. Μόνο πέρνα απ' το σουπερμάρκετ για πάνες πριν το ξεκινήσεις.
jay_D Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Παιξε το dead space αν δεν το εχεις παιξει ηδη!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
padelis71992 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Amnesia - The Dark Descent. Μόνο πέρνα απ' το σουπερμάρκετ για πάνες πριν το ξεκινήσεις. Και κάνα 2 υπογλωσσια, ηρεμιστικά.! +1 και απο μενα για amnesia απλα παίχτο με φίλους μαζί γιατί αλλιώς.....Αλλα δεν είναι ακριβώς fps δηλαδή δε σκοτώνεις τον "κακό" αλλα προσπαθείς να του κρυφτείς.
Xrhstaras.GS Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ενταξει παιδια αν και δεν το εχω παιξει απο οτι καταλαβαινω μιλατε για πολυ τρομακτικο!!!! αλλα εχετε ιδεα για καποιο αλλο εκτος του amnesia;
xlomo Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Dead space 1 και 2, Metro 2033, Dead island (Όχι τόσο τρομακτικό αλλά καλό), penumbra, Alan wake. Βασικά έχουμε πνιγεί σε πολεμικά fps αλλά δεν βγαίνουν πια καλά horror.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα