hamil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Oh yes το Nocturne ήταν από τα πιο τρομακτικά. Doom 1 φαντάζομαι είχατε παίξει οι περισσότεροι... Σας είχε συμβεί να κοιμάστε και να βλέπετε ότι τρέχετε σε διαδρόμους με το δίκαννο στο χέρι??? Αυτό κι αν ήταν τρομακτικό...
blashyrkh+ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 +1 για nocturne ,και τα silent hill ειχαν ωραια ατμοσφαιρα αλλα τρομακτικα δεν τα λες.χωρις μουσικη δεν ειναι τπτ!!
devilaki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 silent hill - resident evil - dino crysis - turok
Barret Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Κάπου είχα διαβάσει στο pc-master νομίζω της εποχής πως το nocturne είχε γίνει και σειρά. Για να το ψάξουμε λίγο. Update απο Wikipedia: 'There was talk of a TV series of Nocturne aimed at PG-13, but there is no trace of it anymore'.
silencer51 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 1) System Shock 2 2) Thief 1 & 2 3) Doom 3 4) Half-Life 5) Alien Vs. Predator 1 6) Undying 7) Ολα τα Alone In The Dark 8) Call of Cthulhu - DCOTE 9) Silent Hill 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 κανενα γτ δεν τα παιζει η καρτα δραφικων μου .. Ουου... spookie...
livewire Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 1) System Shock 22) Thief 1 & 2 3) Doom 3 4) Half-Life 5) Alien Vs. Predator 1 6) Undying 7) Ολα τα Alone In The Dark 8) Call of Cthulhu - DCOTE 9) Silent Hill 2 Ωραία λίστα. Δεν θα προσθαφαιρούσα τίποτα. Οκ, ίσως το AvP2 αντί του HL:p
jason_rethymno Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Το Silent Hill 4 δεν είναι τρομαχτικό;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 C O N D E M N E D. Το (ξανά)έπαιξα σε 52'' HD tft-lcd και έμεινα μακάκας...
Tobajara Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Θα διάλεγα το Undying. Μετά από κάποιο σημείο το συνηθίζεις, αλλά η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και τα διάφορα ψυχολογικά κολπάκια του παιχνιδιού (όπως οι φωνές που σου λένε "loooook...scryyyyeee") είναι ανυπέρβλητη. Αγαπημένες στιγμές η πρώτη φορά που βλέπεις τη Lizbeth στις κατακόμβες, όταν στα μπουντρούμια περνάς από ένα στενό αεραγωγό για να καταλήξεις σε μια αποθηκούλα, να κάνεις scrye και να δεις μπροστά στα μάτια σου ένα παραφυσικό μήνυμα γραμμένο με αίμα στον τύχο, οι πίνακες που άλλαζαν μορφή, οι απίστευτες κουρτίνες στους διαδρόμους...Σαν πολλές δεν είναι???
Barret Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Undying ForEVER! Αν και τώρα ρε γμτ τα γραφικά μου φαίνονται λίγο παλιά, δύσκολα το ξαναέπαιζα... Αλλα πραγματικά το παιχνίδι προσφέρει μερικές απο τις καλύτερες στιγμές που έχω συνατήσει σε παιχνίδι, έιτε τρομαχτικές έιτε εντυπωσιακές.
antony66 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Διαβάζοντας το thread ξαναφόρτωσα, στο HTPC αυτή τη φορά, το DOOM 3!!!! Βράδυ με κλειστά τα φώτα και δυνατά τον ήχο, παίζαμε μαζί με τον μεγάλο μου γιο!!!! Άλλη αίσθηση στις 42΄΄ και στο home cinema το παιχνίδι. Οι ατάκες μεταξύ μας ήταν απίστευτες και οι στιγμές που πεταχτήκαμε μέχρι πάνω πάρα πολλές. Δε συζητάω για την καζούρα από τη γυναίκα μου φυσικά…. Πιστεύω πάντως ότι τα πιο τρομακτικά, είναι με διαφορά η σειρά του resident evil και το silent hill. Εξαιρετικά επίπεδα τρόμου. Πρέπει να τα βρω και να τα ξαναπαίξω στο HTPC πλέον!!!!
nzeppos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Undying ForEVER! Αν και τώρα ρε γμτ τα γραφικά μου φαίνονται λίγο παλιά, δύσκολα το ξαναέπαιζα... Αλλα πραγματικά το παιχνίδι προσφέρει μερικές απο τις καλύτερες στιγμές που έχω συνατήσει σε παιχνίδι, έιτε τρομαχτικές έιτε εντυπωσιακές. +100 (κάμποσοι χαρακτήρες...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα