Arioch79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Elvira στην Amiga Σωστός! Εγώ θα πω και Wax Works. Απίστευτο παιχνίδι, ειδικά η πίστα του ορυχείου IMHO. Και καταπληκτική μουσική.
Harkon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 πώωωωωπωωω WAX... ακόμα θυμάμαι το review.. Νομίζω στο Pixel
Tempora Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Alone in the Dark: The New Nightmare Silent Hill Chase The Express ...όποιος τα έχει παίξει ξέρει. Πω και τα 3 απλώς απίστευτα
paschalia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Σύμφωνα την άποψη ενός αρθρογράφου του msnbc , αυτά είναι τα 5 πιο τρομαχτικά παιχνίδια. Α) Fatal Frame 2 Β) Eternal Darkness: Sanityʼs Requiem Γ) F.E.A.R Δ) Condemned: Criminal Origins Ε) Resident Evil Πηγή: MSNBC
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δεν τα χω παίξει όλα αλλά για το F.E.A.R και το Resi συμφωνώ.Βασικά το F.E.A.R άνετα είναι ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια ever.Για το Resi έχω κάποιες ενστάσεις(πάντως μικρός όταν το έπαιζα τρόμαζα,τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα τρόμαζα)Δεν διευκρινίζει όμως πιο ακριβώς Resi εννοεί..ή εννοεί όλη τη σειρά ?
Arioch79 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Οποιαδήποτε λίστα δεν περιέχει το silent hill, είναι εξ' ορισμού άκυρη.
Vasilius Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Siga re mh sfigeste pou mou xete to FEAR scary , lol apla. 1.Doom1 2.Alien Vs Predator 1 3.Resident Evil 4.Alien vs Predator 2 5. Doom 3
horsepower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Doom 3 Silent Hill 1 Alien vs. Predator Alien vs. Predator 2 όταν θυμηθώ και άλλα θα ποστάρω γιατί τώρα δεν μου έρχονται 2-3 και σπάω το κεφάλι μου...Το παλικάρι από την πηγή μάλλον δεν μας τα λέει καλά..και συ ρε pasxalia που πας και τους βρίσκεις όλους..Ο ένας τα 20 must-have-progs-σε-καθε-pc (μηδέν) και τώρα τα 5 scariest games(μηδέν x 2= μηδέν)..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Sillent Hill Alone in the Dark The Suffering Nocturne Sanitarium
horsepower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Επίσης Dark seed 1 και 2 και Clive Barker's Undying..
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Siga re mh sfigeste pou mou xete to FEAR scary , lol apla. 1.Doom1 2.Alien Vs Predator 1 3.Resident Evil 4.Alien vs Predator 2 5. Doom 3 Μα δε σφίγγεται κανείς...τρομακτικό μπορεί κάποιος να θεωρεί ένα game που γίνεται κάτι και ξαφνιάζεται/τρομάζει ενώ κάποιος άλλος όχι.Προσωπικά όταν έβλεπα την alma ξαφνικά μπροστά μου τρόμαζα.Εσύ μπορεί όχι αλλά εσύ μπορεί και να το έπαιζες μέρα μεσημέρι με όλα τα φώτα ανοιχτά.Μπορεί λέω...δεν χρειάζεται τόση ειρωνεία..
Sed22 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 1.F.E.A.R 2.Silent Hill The Room 3.Far Cry(lol Δεν ξερω για εσας αλλα σε μερικες φορες ηταν αρκετα χεσιμο!!)
nzeppos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Τα 5 scariest games έχουν ως εξής: 1) Clive Barker's Undying 2) Clive Barker's Undying 3) Clive Barker's Undying 4) Clive Barker's Undying 5) Clive Barker's Undying Τέλος.
Barret Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Nai to undying htan apo ta Tromaktikotera kai koryfaia paixnidia pou exw paiksei. 2-3 thn nyxta me enan kollhto na paizoume ta prwta levels kai na exoume xestei. Apla perigrafw thn fash pou trigyrnas se ena stenodiadromo tou mansion ta parathyra einai anoixta kai o aeras shkwnei tis kourtines kai sou kryvei thn thea mprosta, enw ksafnika akougetai ena ourliaxto lykou kai den vlepeis kan ti yparxei mprosta!!! Genika akomh k otan synhthizeis to paixnidi kai to vlepeis pleon san typiko fps xwris na fovasai eksakolouthei na exei mia tromaktikh kai fadastikh atmosfaira. Apla yperoxo. Dystyxws re paidia to evala prin kana dyo mhnes kai ta grafika mou fanhkan arketa palia (tou 2000 einai). Kalomathame vlepete me fwtorealistika ... Ante na vrethei kapoios na to kanei remake me thn mhxanh tou crysis!!! Ayto thelw mono TELOS
horsepower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Τώρα θυμήθηκα ότι το θέμα αυτό υπάρχει..Ποιά είναι τα πιο τρομακτικά παιχνίδια που έχετε παίξει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα