Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 572
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thief (κυρίως Ι και ΙΙ) και αυτό γιατί σε ανάγκαζε απο το concept του παιχνιδιού να είσαι τόσο αφοσιωμένος που όταν γινόταν η στραβή τρόμαζες πραγματικά

Δημοσ.

Γενικά δεν είμαι του στυλ μου τα τρομακτικά παιχνίδια.Βέβαια που και που δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω και κανένα.Μια φορά στα τόσα χρόνια θα αναζητήσω κάποιο.Αυτό που έπαιξα τελευταία και με έκανε να ανατριχιάζω συνέχεια ήταν το condemned.Έβαζα και τα ηχεία δυνατά το σούργελο και ανατρίχιαζα ειλικρινά.Μια μέρα θυμάμαι έπαιζα με ανοιχτά παράθυρα, φύσαγε και άρχισαν να σέρνονται κάτι ξερά φύλλα στη βεράντα.Με το που τ' άκουσα πετάχτηκα και κοίταγα να δώ ποιός είναι! :mrgreen:

Ευτυχώς που η κάρτα μου το σήκωνε οριακά στα 1024 γιατί διαφορετικά θα είχα μείνει πάνω στο παίξιμο. :-D

Δημοσ.

Το F.E.A.R.

Πολύ απλά,ότι πιο τρομαχτικό έχω παίξει μέχρι στιγμής.

Αμέτρητες φορές όσες μου σηκώθηκε η τρίχα,πολλές φορές πετάχτηκα απ'την καρέκλα,και φυσικά δεν λείψαν και οι εφιάλτες! :mrgreen:

(σ'έναν εφιάλτη που θυμάμαι ήταν το κοριτσάκι στο ίδιο δωμάτιο με εμένα λέει και ήθελα να το σκοτώσω και το είχα βουτήξει απ'τον λαιμό και το βάραγα στο κεφάλι με μια λάμπα [σβηστή] και της είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω!βέβαια μη με ρωτάτε τι σόι εφιάλτης ήταν αυτός,το σκέφτομαι και γελάω,όμως με είχε τρομάξει όταν το είδα...:twisted: )

Δημοσ.

Pediaaaaa..oreo 8emataki..

Otan eimoun 8-9 xronwn .. epeze o aderfos mou to Phantasmagoria (me tin ginaika to 1 dld..) .. Kai ka8omoun kai ton parakolou8ousa kai ta eixa kanei PANW mou !! Itan pragmatika pexnidi THRILLER .. Kai ofc to KALITERO game twn Win95 ..

Sta 9 mou pali .. eixa ksekinisei to DiabloI sto Pentium3 PC .. kai pali tromaza me ton Butcher mesa sto prwto ksoklisi p empena .. (I mlkia itan oti pote dn ton pernousa .. kai eklega .. kai elega oti pote dn 8a ma8w na pezw Diablo kai erxotan enas filos tou br0 m .. k m elege "ela mwre .. 8a to ma8eis mia mera 8a me 8imi8eis" .. Kai kapws etc egine .. me ton oro oti sta MMORPG -twra pia- kanw players apo olo ton kosmo na klene kai na odironte panw apo ta keyboards pou tous pataw katw :mrgreen: )

Molis megalwsa kai patisa ta 11-12 .. Epaiza to Silent Hill 1 sto ps1 .. POTE MONH mou .. POTE ma POTE .. einai Frikiastika frikiastiko brrrr .. Oi hxoi tou, oi katastaseis, ta prosopa, to 8ema, kai i OLH i fasi me eixe frikarei entelws .. alla sinexisa na to pezw .. to termatisa .. kai meta sinexisa se kana alla 2 kenouria SH alla dn katafera na ta termatisw .. Epidi kaneis dn ta epeze mazi m :P

Gia emena pantos .. Pio tromaktiko game apo to Silent Hill dn eiparxei .. Einai Maestria .. Two Thumbs Up!!

Δημοσ.

A τώρα θυμήθηκα ακόμα ένα game. Το Βlood. Νομίζω έτσι λεγόταν. Πριν αρκετά αρκετά χρόνια. Αρχικά τρόμαζα, και είχε τόσο πολύ αίμα που μου πιανόταν το στομάχι. Μικρό παιδάκι τότε…

Δημοσ.

Thief 1, όλα τα λεφτά. Να γυρίζεις στον άλλο που σε κοιτάει να παίζεις στο pc, και να του λες "σσσσσ, θα μας ακουσει ρε!! "

:lol:

Δημοσ.

+1 για Undying (Στην αρχή με τον τρελό με τα ψαλίδια, αλλά και το τέλος του τρέιλερ),

Condemned ( Με τον τυπά που πας να τραβήξεις φωτογραφία μέσα στο ντουλάπι στο σχολείο.Η κραυγή ακούστηκε σε όλη την Ηλιούπολη)

Δημοσ.
CLOCK TOWER den exo peksi pio tromaktiko

Indeeeeeeeed .. Polu tromaktiko kai afto ^^ dn to 8imi8ika ..

Kai to Undying to eixa termatisi .. polu orea grafika, idea, ploki kai gameplay ..

Δημοσ.

εγω θυμαμαι που επαιζα alien vs predator με ενα φιλο μου και του πεταχτηκε ενα alien και επεσε απο την καρεκλα.lol! ωραιο θεματακι

Δημοσ.
Thief 1, όλα τα λεφτά. Να γυρίζεις στον άλλο που σε κοιτάει να παίζεις στο pc, και να του λες "σσσσσ, θα μας ακουσει ρε!! "

:lol:

Μαζί ήμασταν ρε 'σύ? Άπειρα τέτοια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...