Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνδιαφερομαι για το συγκεκριμενο Case και δεν ξερω αν χωραει η ψυκτρα μου σε αυτο.

Μπορειτε να μου πειτε αν χωραει ή οχι?

Δημοσ.

Σωστα λογικα χωραει αφου το αμαζον δινει το παραπανω κουτι και την ψυκτρα πακετο σε καλυτερη τιμη (μαζι με i5 3570K)

Δειτε το εδω

Δημοσ.

Μετρά το μήκος και το πλάτος του κουτιού. Βάλε και μια φωτογραφία από μέσα από το κουτί.

Sorry για το off topic . Αλλά ρε veteranos πραγματικα μια φορά να σε δώ να διαβάζεις σωστά το πρώτο πόστ πριν απαντήσεις και δεν θέλω τπτ άλλο.

Δημοσ.

Sorry για το off topic . Αλλά ρε veteranos πραγματικα μια φορά να σε δώ να διαβάζεις σωστά το πρώτο πόστ πριν απαντήσεις και δεν θέλω τπτ άλλο.

οκ συγνώμη αλλά ήμουν από κινητό και δεν το πρόσεξα.

Δημοσ.

Για το αν χωράει  στο ύψος δεν γνωρίζω το κουτί σου αλλά επειδή την   έχω  , το πρόβλημα μου είναι ότι τρώει τη πρώτη θέση της μνήμης  (μητρική Z68X-UD3P-B3) 

Δημοσ.

Πολύ ζήτηση βλέπω ότι έχει αυτή η ψύχτρα, τόσο καλή είναι;  :confused:

Μια χαρά είναι για τα λεφτά της  και ελαφρό overcklocking. Την έχω με 2500Κ στα 4,2. αλλά μου τρώει μια θέση μνήμης στη μητρική

μου. Ανταγωνιστική της ή  http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2502 με πολύ καλά reviews (για τα λεφτά της και αυτή)

Δημοσ.

CPU Heatsink Support: 170 mm (This is from the carton, not the website. As best I can measure it, there is 175mm from the motherboard to the inside edge of a metal panel. A clear window would take a little away from that, so a 170 mm clearance is appropriate.)

ελπιζω να σε βοηθαει..

και στο overclock.net  παιζουν κουτια ιδια με noctua οποτε προβλημα δεν θα εχεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι για τα λεφτά της  και ελαφρό overcklocking. Την έχω με 2500Κ στα 4,2. αλλά μου τρώει μια θέση μνήμης στη μητρική

μου. Ανταγωνιστική της ή  http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2502 με πολύ καλά reviews (για τα λεφτά της και αυτή)

Θα εμπιστευόμουν περισσότερο την collermaster δε ξέρω γιατί. Απλά εγώ κυρίως ψάχνω για κάτι εντελώς αθόρυβο και φυσικά όχι επειδή θα είναι αθόρυβο να ανεβάζει θερμοκρασίες. (και με ψήνει αυτή η hyper 212 που όλοι ρωτάνε για αυτήν)

Δημοσ.

Πολυ καλη για τα λεφτα της και για Overclock οχι με τερματα ρευματα.και επισης ησυχη ψυχτρα.αλλα μεχρι εκει.

ιδια με την thermalright ειναι πανω κατω.

Δημοσ.

Πολυ καλη για τα λεφτα της και για Overclock οχι με τερματα ρευματα.και επισης ησυχη ψυχτρα.αλλα μεχρι εκει.

ιδια με την thermalright ειναι πανω κατω.

+1

Και οι δυο σε λογικό βάρος,   PWM-4τράπινη σύνδεση  που ελέγχει τις στροφές του ανεμιστήρα ανάλογα με τη λειτουργία  της  CPU, άρα και λιγότερος θόρυβος όταν δεν χρειάζεται και με  τιμή γύρω στα 30.

Το μόνο θέμα που έχω με την Hyper  212 - ξαναλέω για να προσέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές - ότι  είναι αρκετά φαρδιά και   στο δικό μου motherboard δεν χωράει ή πρώτη  RAM, έτσι που αν  αν χρειαστεί να προσθέσω μνήμη πρέπει να πάω σε λεπτότερο ανεμιστήρα.

Με τη Τrue spirit, αν κάποιος ξέρει, μας λέει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...