verina Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μετά από σκέψη κατέληξα ότι θα αγοράσω λάπτοπ αντί για σταθερό. κάτι σχετικά καλό όχι ιδιαίτερα ακριβό αλλά σίγουρα ελαφρύ! Χθες πήγα στον Κωτσόβολο και είδα ένα samsung που μου φάνηκε καλό για τη χρήση που κάνω, αλλά είναι το τελευταίο-εκθεσιακό, που σημαίνει: δουλεύει (από ότι μου είπαν) 4μήνες έχει μόνο μια μικρή γρατζουνιά (είναι το μόνο που δεν με ενοχλεί) δεν μπορώ να ξέρω αν είναι απο κάποια επιστροφή είναι ο παρακάτω: http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/mobile-computing/notebook/NP900X4C-A02GR-spec από 1200 αρχική τιμή μου το δίνουν 850. θα ήθελα να ακούσω απόψεις γιατί δεν έχω γνώσεις επί του θέματος συν του ότι με προβληματίζει η διάρκεια ζωής του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
basilis5 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Σν στο εδινε 500-600 οκ, αλλα ουσιαστικα ειναι μεταχειρισμενο, η μπαταρια αγνωστο, κι εχεις ηδη τα ερωτηματικα σου... Εγω δεν θα το επαιρνα. Sent from my iPad using Insomnia 2
smarnel Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 designάτο,καλή cpu,πολύ καλή οθόνη,γρήγορος δίσκος,βασική κάρτα γραφικών,δεν έχει DVD... η μπαταρία είναι εκτός στα εκθεσιακά αν και στο συγκεκριμένο είναι fix και δεν αποσπάται. η εγγύηση ξεκινάει την ημέρα αγοράς ούτως ή άλλως. στα χρήματα αυτά θα μπορούσα να πάρω κάτι άλλο όχι τόσο designάτο βέβαια,αλλά με τα ίδια και καλύτερα specs.
verina Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 μου δίνει εγγύηση 3 χρόνια- του κωτσόβολου. εγγύση για τι όμως;; κι αν πάθει κάτι τι; θα μου το αλλάξουν κ θα μου δώσουν άλλο;; κ τι άλλο θα μου δώσουν αφού αυτό δεν βγαίνει πια στην αγορά.. δεν παίζω παιχνίδια... νομίζω πως η κάρτα γραφικών για ταινίες, βίντεο γενικά, photoshop και βασικές λειτουργίες είναι καλή ή κάνω λάθος;; ρώτησα για μπαταρία κ μου είπε ότι είναι συνδεδεμένο με ρεύμα κ η μπαταρία είναι στο κουτί :/ αλλά όπως κ να έχει δεν μειώνεται η διάρκεια ζωής του;; όταν είναι 4 μήνες τώρα, 6 μέρες τη βδομάδα για κάνα 12ωρο σίγουρα ανοιχτό;;
biomecanoid Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 designάτο,καλή cpu,πολύ καλή οθόνη,γρήγορος δίσκος,βασική κάρτα γραφικών,δεν έχει DVD... η μπαταρία είναι εκτός στα εκθεσιακά αν και στο συγκεκριμένο είναι fix και δεν αποσπάται. η εγγύηση ξεκινάει την ημέρα αγοράς ούτως ή άλλως. στα χρήματα αυτά θα μπορούσα να πάρω κάτι άλλο όχι τόσο designάτο βέβαια,αλλά με τα ίδια και καλύτερα specs. η μπαταρία είναι εκτός στα εκθεσιακά αν και στο συγκεκριμένο είναι fix και δεν αποσπάται. η μπαταρία είναι όντως FIX ?? μεγάλη βλακια
verina Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 επομένως αυτό που μου είπε για μπαταρία- δεν ισχύει! κι αν χρειαστεί να πάρω άλλη πρέπει να το στείλω, να το ανοίξουν κ να την αλλάξουν έτσι; δλδ smarnel, εσυ δεν θα το επέλεγες; συναρτήσει της χρήσης που σου λέω ότι κάνω εγώ- όχι κάτι εξειδικευμένο (βίντεο, μουσική, ΄σπάνια κανα παιχνίδια, ιντερνετ κ προγραμματα τυπου office kai photoshop)
smarnel Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 αν σου δίνει σ'αυτά τα χρήματα το ξεχωριστό πακέτο εγγύησης που κάνει 150-200 ευρώ αλλάζει το πράγμα. βέβαια δεν την έχω δοκιμάσει την εγγύηση του Κωτσόβολου οπότε θα πρέπει να μας απαντήσει κάποις γνώστης επ'αυτού. αν πάθει κάτι μη επισκευάσιμο νομίζω σου δίνουν άλλο ισάξιο ή καλύτερο από το δικό σου. η κάρτα γι'αυτά που θέλεις είναι μια χαρά (για το photoshop δεν είμαι σίγουρος). ναι,χονδρικά μειώνεται η διάρκεια ζωής του γι'αυτό το παίρνεις στην μισή τιμή με εξτρά εγγύηση! αν και δεν μπορείς να πεις ότι έχει ζοριστεί ιδιαίτερα,ίσα που το ανοίγουν και το κλείνουν κάθε μέρα όλη μέρα στο a/c... η μπαταρία είναι εκτός στα εκθεσιακά αν και στο συγκεκριμένο είναι fix και δεν αποσπάται. η μπαταρία είναι όντως FIX ?? μεγάλη βλακια όπως το είδα στις φωτό μου φαίνεται fix στα πρότυπα των ultrabooks... επομένως αυτό που μου είπε για μπαταρία- δεν ισχύει! κι αν χρειαστεί να πάρω άλλη πρέπει να το στείλω, να το ανοίξουν κ να την αλλάξουν έτσι; δλδ smarnel, εσυ δεν θα το επέλεγες; συναρτήσει της χρήσης που σου λέω ότι κάνω εγώ- όχι κάτι εξειδικευμένο (βίντεο, μουσική, ΄σπάνια κανα παιχνίδια, ιντερνετ κ προγραμματα τυπου office kai photoshop) ρώτα καλού κακού αν σε ποιά άλλα καταστήματα υπάρχει...αν σε κάποιο κατάστημα έχει 2 κομμάτια και πάνω το ένα είναι εκθεσιακό και τα υπόλοιπα κούτα με την τιμή του εκθεσιακού! τα κάνει αυτά ο Κωτσόβολος...
verina Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ειναι 800 και ουσιαστικα μου κανει δώρο εγγύση 3χρόνων (η samsung έχει 1χρόνο) & υποθέτω επειδή είναι το εκθεσιακό μου το δίνει τόσο. προσφορά είναι γιατί φαντάσου σήμερα λήγει. δεν μου έχει ξανατύχει να πάρω εκθεσιακό, αν κ τόσες φορές παίρνουμε πακεταρισμένα κ βγάζουν ελάττωμα.. :/
smarnel Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ειναι 800 και ουσιαστικα μου κανει δώρο εγγύση 3χρόνων (η samsung έχει 1χρόνο) & υποθέτω επειδή είναι το εκθεσιακό μου το δίνει τόσο. προσφορά είναι γιατί φαντάσου σήμερα λήγει. δεν μου έχει ξανατύχει να πάρω εκθεσιακό, αν κ τόσες φορές παίρνουμε πακεταρισμένα κ βγάζουν ελάττωμα.. :/ 800 ή 850..? τεσπά μικρή διαφορά.. είναι σίγουρα το πακέτο Total Support..?
verina Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 830 για την ακρίβεια. είναι τοταλ σαπορτ. ρώτησα αν υπάρχει οπουδήποτε αλλού κ μου είπε κατηγορηματικά όχι. πήρα τηλέφωνο κ σε άλλα καταστήματα με Η/Υ και δεν υπάρχει η seiries 9 γενικά. εξαντλημένη
smarnel Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 τότε άμα έχεις βάλει στόχο το συγκεκριμένο go for it! φαντάζομαι δεν θα είναι εργαλείο δουλειάς,ναι?
verina Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 και εργαλείο δουλειάς να ήταν για τη δουλειά μου καλύπτομαι με οφισ, φωτοσοπ, ιντερνετ, άαααντε κ κάνα άλλο γραφιστικό άλλα μην φανταστείς φοβερές προδιαγραφές και απαιτήσεις (μέχρι στιγμής προφανώς)! ωστόσο επειδή σύντομα θα μείνω μόνη μου σκέψου ότι το αγοράζω με δεδομένο ότι δεν θα έχω άλλο στο σπίτι (κ πάλι σου τονίζω ότι είμαι απλή χρήστης ) αυτα! δεν ξέρω αν σε βοηθάω για να καταλάβεις αν μου κάνουν τα τεχνικά χαρακτ. ορ νοτ :/
smarnel Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 και εργαλείο δουλειάς να ήταν για τη δουλειά μου καλύπτομαι με οφισ, φωτοσοπ, ιντερνετ, άαααντε κ κάνα άλλο γραφιστικό άλλα μην φανταστείς φοβερές προδιαγραφές και απαιτήσεις (μέχρι στιγμής προφανώς)! ωστόσο επειδή σύντομα θα μείνω μόνη μου σκέψου ότι το αγοράζω με δεδομένο ότι δεν θα έχω άλλο στο σπίτι (κ πάλι σου τονίζω ότι είμαι απλή χρήστης ) αυτα! δεν ξέρω αν σε βοηθάω για να καταλάβεις αν μου κάνουν τα τεχνικά χαρακτ. ορ νοτ :/ όπως έγραψα και πριν σε καλύπτει πλήρως για την χρήση που θέλεις (αφήνω μια χαραμάδα για τα γραφιστικά που συνήθως δουλεύονται με ξεχωριστή κάρτα γραφικών). βέβαια η HD4000 είναι πολύ καλή για onboard... ρώτησα αν είναι εργαλείο δουλειάς για την περίπτωση (φτου-φτου,μακριά από μας) συμβεί κάτι και σε καθυστερήσει στην επισκευή το κατάστημα. ακραίο σενάριο μεν αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορεί να στο κρατήσει και μήνα μέχρι να επισκευαστεί... ρώτησε τις λεπτομέρειες της εγγύησης,δεν είν' κακό!
lostresam Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 δεν αξιζει πιστευω..τοσα κ με λιγοτερα περνεις ιδιο ή ανωτερο (κυριως στα γραφικα) δες εδω καποια: http://www.skroutz.gr/s/2951249/Acer-Aspire-V3-571-73638G75Makk-i7-3632QM-8GB-750GB.html http://www.skroutz.gr/s/2584224/Lenovo-IdeaPad-G780-i7-3632QM-4GB-1TB.html edit: τωρα ειδα οτι εχει ssd που ειναι μεγαλο συν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα