Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις παρελαβα το νεο μου λαπτοπ dell i3 3521 3227u το οποιο το πηρα free dos .....

1. ποσες ωρες πρεπει να το αφησω να φορτιζεται τις πρωτες 2-3 φορτησεις   ( αν ισχυει το ιδιο με τα κινητα ? )

2. Μολις το ανοιξα μου εβγαλε το ubuntu one ( τι ειναι αυτο? ) και εφτασα σε ενα σημειο που μου ζητα να εγγραφω με τον υπαρχοντα λογαριασμο μου ή δεν εχω ακομα καποιο λογαριασμο-να γινει εγγραφη μου και δεν ξερω τι να κανω

3. Εχω γνωστο που θα μου εγκαταστησει τα wind 7 profes και τα βασικα προγραμματα . μηπως κανω κατι και δεν πρεπει μεχρι να του το παω ?

4. δεν εχει οδηγιες στα ελληνικα αλλα ουτε και σε αλλη γλωσσα .....παρα ενα γρηγορο οδηγο εναρξης αλλα δεν εχει μεσα σχετικα τιποτα ....

Δημοσ.

To ubuntu one είναι υπηρεσία cloud της canonical (η εταιρία πίσω από την διανομή Linux Ubuntu). Μπορείς να φτιάξεις δωρεάν account και να έχεις 5gb διαθέσιμα για να ανεβάσεις αρχεία σου. Για περισσότερα GB λογικά πληρώνεις.

Δημοσ.

καλορίζικο!

1. αν και η φόρτιση θα ολοκληρωθεί σχετικά γρήγορα,έχω την συνήθεια να το αφήνω κανά 12ωρο τις πρώτες φορές και να περιμένω να ξεφορτίσει πλήρως (να βγάλει μύνημα) πριν το ξαναφορτίσω.

2. το ubuntu είναι λειτουργικό τύπου linux (αντί Windows),παίξε λίγο μαζί του και που ξέρεις μπορεί να σ'αρέσει!

3. ότι και να κάνεις θα το φορμάρει οπότε θα σβήσει ότι υπάρχει μέσα.

4. γενικά τα έχουν κόψει τα εγχειρίδια (κόστος,περιβάλλον κτλ),ότι βρεις στο http://www.support.euro.dell.com αφού βάλεις το service tag.

Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενας λογος να το αφησεις ωρες μετα αφότου γεμισει,η μπαταρια σταματα να φορτιζεται.

Δημοσ.

καλορίζικο!

1. αν και η φόρτιση θα ολοκληρωθεί σχετικά γρήγορα,έχω την συνήθεια να το αφήνω κανά 12ωρο τις πρώτες φορές και να περιμένω να ξεφορτίσει πλήρως (να βγάλει μύνημα) πριν το ξαναφορτίσω.

Tragic

Προς ts

Δε χρειάζεται να φοβάσαι για την μπαταρία σου

Έχει κύκλωμα που αμα φορτίσει πλήρως σταματάει να φορτίζει...οπότε είτε 12 ώρες το βάλεις είτε 2 το ίδιο κανει

Επίσης δε χρειάζεται να το αφήνεις να ξεφορτίσει πλήρως (αν παει στο 0% καταστρέφεται η μπαταρια, για αυτό βλέπεις και μπαίνει σε αδρανεια το pc και σε προειδοποιεί πριν φτάσει αυτό το ποσό)...μπορείς να το φορτίσεις όποτε θες χωρίς άγχος

Δημοσ.

ναι ρε παιδιά είπα ότι είναι δικό μου χούι,μην βαράτε όλοι μαζί! :)

εξ'άλλου λιθίου είναι η μπαταρίες,δύσκολα παθαίνουν κάτι.

όταν λέω πλήρως εννοώ στο 10-15% που πετάει μήνυμα,δεν το έγραψα σωστά πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...