biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 αυτή την στιγμή το πρόβλημα απλός το παρακάμψαμε υποθέτω πως το θεμα με το DHCP παραμένει
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω..ευχαριστω δωσε ενα παραδειγμα για conn-x να δοκιμασω αν μπορεις δεν υπαρχει αλλο παραδειγμα για connex αλλο για cyta αλλο για hol.ειτε κανεις αυτο που ειπε ο biomecanoid ειτε απλα με βαση την ip tou router βαζεις και στο Pc σου.οταν το ρουτερ ειναι 192.168.1.1 εσυ μπορεις να βαλεις στο Pc 192.168.1.χ οπου χ οτιδηποτε εκτος απο ενα. αν η Ip ηταν 10.0.0.138. εσυ μπορεις να βαλεις στο Pc 10.0.0.x οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 138 που ειναι το ρουτερ.και παει λεγοντας.αρκει να ξερεις την ip του ρουτερ αυτή την στιγμή το πρόβλημα απλός το παρακάμψαμε υποθέτω πως το θεμα με το DHCP παραμένει ο σκοπος αγειαζει τα μεσα.Long live static ip:D
nikolakakis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Οκ ευχαριστώ παρα πολύ για τις συμβουλές σας. .Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο splitter που εχω πριν το modem για να εχω και την τηλεφωνικη συσκευή; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 οχι το splitter δεν εχει καμια σχεση με τον Dhcp.αν το splitter ειχε θεμα θα ειχες αποσυνδεσεις η αλλα θεματα οχι στο να παρεις Ip
nikolakakis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 <p>οχι το splitter δεν εχει καμια σχεση με τον Dhcp.αν το splitter ειχε θεμα θα ειχες αποσυνδεσεις η αλλα θεματα οχι στο να παρεις Ip</p> Έχεις καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; σε ρωταω μήπως μπορω να το φτιάξω εγω απο μόνος μου..αν δεν ξέρεις παντως κανένα πρόβλημα..εξάλλου η βοήθειά σου είναι υπεραρκετή Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
nikolakakis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 <p>To εκλεισες για κανα λεπτο που σου ειπα?</p> yep.every day.. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Έχεις καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; σε ρωταω μήπως μπορω να το φτιάξω εγω απο μόνος μου..αν δεν ξέρεις παντως κανένα πρόβλημα..εξάλλου η βοήθειά σου είναι υπεραρκετή Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App α.εχεις περασει οτι service pack και ενημερωση υπαρχει για το λειτουργικο? β.εισαι με καλωδιο η ασυρματα? γ.πιο νεους drivers για την καρτα η πιο νεο firmware για τον ρουτερ? αν εισαι με ασυρματο τοτε να παιξουμε με καναλια κλειδωμα κτλ
nikolakakis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Έχεις καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; σε ρωταω μήπως μπορω να το φτιάξω εγω απο μόνος μου..αν δεν ξέρεις παντως κανένα πρόβλημα..εξάλλου η βοήθειά σου είναι υπεραρκετή Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App α.εχεις περασει οτι service pack και ενημερωση υπαρχει για το λειτουργικο?β.εισαι με καλωδιο η ασυρματα? γ.πιο νεους drivers για την καρτα η πιο νεο firmware για τον ρουτερ? αν εισαι με ασυρματο τοτε να παιξουμε με καναλια κλειδωμα κτλ α.το λειτουργικό είναι up-to-date σε ολα.β.συνδεομαι ασύρματα αλλα και με καλωδιο που εχω δοκιμασει το ιδιο κανειγ.η καρτα είναι ενημερωμένη απο τους οδηγούς της και το για το ρουτερ οσο και να έψαξα για πιο καινούρια έκδοση δεν βρήκα κάτι.Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 hard reset το ρουτερ μπας και στρωσει?εκτος αν εχει φαει φρικη το λειτουργικο η το καλωδιο καπου κανει νερα.
nikolakakis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 <p>hard reset το ρουτερ μπας και στρωσει?εκτος αν εχει φαει φρικη το λειτουργικο η το καλωδιο καπου κανει νερα.</p> Θα δοκιμάσω αύριο με χαρντ ρεσετ και θα ενημερώσω. .;-) Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
nikolakakis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Kαλημερα. Δοκιμασα και με hard reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Πηρα και στην εξηπυρετηση πελατων του ΟΤΕ αλλα το μονο που μου ειπαν ειναι να δοκιμασω να απενεργοποιησω την καρτα δικτυου οταν μου συμβει αυτο. Το εκανα αλλα παλι δεν εχει αλλαξει κατι. Ας μην το ζαλιζουμε αλλο ομως.Αφου δεν βρισκεται η λυση ας μην σας ταλιπωρω αλλο. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Kαλημερα. Δοκιμασα και με hard reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Πηρα και στην εξηπυρετηση πελατων του ΟΤΕ αλλα το μονο που μου ειπαν ειναι να δοκιμασω να απενεργοποιησω την καρτα δικτυου οταν μου συμβει αυτο. Το εκανα αλλα παλι δεν εχει αλλαξει κατι. Ας μην το ζαλιζουμε αλλο ομως.Αφου δεν βρισκεται η λυση ας μην σας ταλιπωρω αλλο. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. εκτος αν εχει γινει κατι με το λειτουργικο η με κανα firewall.αλλα δεν νομιζω να εχεις δευτερο λειτουργικο στο Pc η να εχες ορεξη για format:P. drivers για την καρτα μην κοιταξεις απο το windows update αλλα πηγαινε στο site της εταιρειας του chipset που εχει η καρτα για να βρεις τους τελευταιους.οχι στο site του Mobo μπορει να μην ειναι οι τελευταιοι.
nikolakakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Kαλημερα. Δοκιμασα και με hard reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Πηρα και στην εξηπυρετηση πελατων του ΟΤΕ αλλα το μονο που μου ειπαν ειναι να δοκιμασω να απενεργοποιησω την καρτα δικτυου οταν μου συμβει αυτο. Το εκανα αλλα παλι δεν εχει αλλαξει κατι. Ας μην το ζαλιζουμε αλλο ομως.Αφου δεν βρισκεται η λυση ας μην σας ταλιπωρω αλλο. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. εκτος αν εχει γινει κατι με το λειτουργικο η με κανα firewall.αλλα δεν νομιζω να εχεις δευτερο λειτουργικο στο Pc η να εχες ορεξη για format:P.drivers για την καρτα μην κοιταξεις απο το windows update αλλα πηγαινε στο site της εταιρειας του chipset που εχει η καρτα για να βρεις τους τελευταιους.οχι στο site του Mobo μπορει να μην ειναι οι τελευταιοι. Δηλαδή αν κάνω φορματ μπορεί και να διορθωθεί το πρόβλημα μου..? Γιατι το χρειαζεται ενα να πω την αληθεια..βεβαια με τον καινούργιο μήνα γιατι τωρα δινω πανελλήνιες και έχουν προτεραιοτητα...οσο για τους οδηγούς της κάρτας δικτύου ειναι σίγουρα ενημερωμένοι..με το firewall των Windows δεν νομίζω να παίζει κάτι. .κάτι τελευταίο και αρκετά σημαντικό που επρεπε ισως να αναφερω απο την αρχη ειναι οτι το λειτουργικό που εχω τωρα ειναι σπασμενο..Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα