Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z vs Galaxy Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ φιλοι μου ευχαριστω πολυ και μονο αυτη η τραγικη ποιοτητα κατασκευης ειναι αρκετη για να με απωθησει απο τη Σαμμυ για καιρο

Καλά είναι να ξεκολλήσουμε από αυτό το θέμα της υπερθέρμανσης γιατί αρχίζει και γίνεται βαρετό

Επισης μηπως ξερει κανεις αν το Ζ εχει θεματα με υπερθερμανση κτλ?

Δημοσ.

To xperia z δεν έχει πρόβλημα με υπερθέρμανση . Επίσης για να σε βοήθησω στο link θα σου δώσω διαφορές  xperia z kai galaxy note 2 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/28_2/Samsung_or_Sony/f/389770/%CE%91%CF%80%CF%8C-5-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CF%89.html?order_dir=asc

Και από ότι θα δεις στο 80% υπερτερεί το xperia z έναντι του galaxy note 2 . Η απόφαση είναι δική σου . 

Δημοσ.

Xperia z μονο η ποιοτητα κατασκευης τα λεει ολα!! Μην κανεις το λαθος και πας για το νοτε οχι οτι εχω τιποτα με την samsung αλλα απο αθτα τα δυο κινιτα σιγουρα θα επελαγα το z

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Κοιταξε κ εγω εχω μια κλιση προς το Ζ κυριως γτ η Σαμμυ εχει χαλια ποιοτητα κατασκευης και επειδη ειμαι ηδη χρηστης ενος Galaxy μπορω να πω οτι απογοητευτηκα και απο τα Updates και απο την οθονη του(SGS ναι μεν λιγο παλιο αλλα...)

Δημοσ.

Αμα σε νιαζει πολυ και η εφμανιση του κινιτου είναι ενας ακομα λογος να πας για το Ζ επισεις με το Ζ μπορεις να πιγενεις και στην μπανιερα :D

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Λοιπον παιδες σημερα τα τσεκαρα στο Public και μπορω να πω οτι το Note ειναι ερωτας...

Κι εγώ έπαθα ακριβώς το ίδιο. :-D

Δημοσ.

To xperia z στα 479 ευρώ είναι πολύ ελκυστικό .  Λογω χαμηλής  τιμής το xperia z  θα σου πρότεινω καθώς ανήκει και στην κατηγορία των μεγαθήριων

Δημοσ.

Η κάθε εταιρεία έχει το μεγαθήριο κινητό . το s4 ας πούμε είναι μεγαθήριο και πολύ καλό κινητό αλλά δυστυχώς είναι πανάκριβο .  Η sony έχει το xperia z που είναι ας πούμε ένα προσιτό μεγαθήριο λόγω τίμής . Πάρε και το λινκ και αποφάσισε για να σε διευκολύνω 

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/28_2/Samsung_or_Sony.html?order_dir=asc&page=7 . 

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...