kataramenos32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Καλησπερα θα ηθελα αποψεις περι αγορας καποιας απο τις δυο συσκευες.Πραγματικα εχω κολλησει κ δεν μπορω να αποφασισω τι θελω
kataramenos32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Θα ημουν ευγνωμων φιλε αν μου ελεγες ακριβως για πιο λογο το προτιμας
Mr.Wolf Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Κοίτα άμα ήσουν ανάμεσα σε samsung s4 και sony xperia z θα σου έλεγα standarακι S4.Αλλά ανάμεσα σε αυτά τα δύο που αναφέρεις θα έλεγα sony xperia z δεν θα σου πώ οτι το προτιμώ λόγο του ότι ειναι αδιάβροχο γιατί κάτι τέτοια κινητά δεν πρόκειται να σταματήσεις να τα προσέχεις σαν τα μάτια σου και άλλωστε αν ποτέ βραχτει θα βραχτει σε καμια βουτια στην θαλασσα οπότε dead. Τεσπα παμε σε κάποια πιο αναλύτικα πρώτα απο όλα το samsung έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη απο ότι θα χρειαζόταν σε σχέση με το sony xperia που έχει και ανάλυση 1080p καλύτερη κάμερα κατα τα άλλα τπτ καλύτερο όπως και νά'χει ριξε μια ματιά εδώ μήπως και σε βοηθήσει :http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5204&idPhone2=4854
kataramenos32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Οντως δεν με απασχολουν αδιαβροχα κ τετοια διοτι θα το εχω στην πενα.Εχω κ εγω μια κλιση στο Xperia... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Το Note 2 ειναι μια κατηγορια απο μονο του βασικα. Αν σε ενδιαφερει η μεγαλυτερη οθονη (απο τα πολυ θετικα), η μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια και φυσικα τα features του S pen, τοτε ειναι μονοδρομος. Αν οχι, φυσικα το Z.
aghahowa Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Πηγαινε να τα δείς απο κοντά για να αποφασίσεις. Το Ζ μου φαίνεται πιο ομορφο απο κοντα και δυσκολα δίνεις 650 ευρω για το NOTEΙΙ ενω θα μπορουσες να το πάρεις τα χριστούγεννα με 450. Βέβαια εγω που το πήρα τοτε το έχω λατρέψει.
Alt3rnative Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Πηρα σημερα το πρωι το Note και πραγματικα εχω μεινει αφωνος!Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!Και αν θες ψαξου προς σκρουτζ οσον αφορα την αγορα του!Υπαρχουν πολυ καλα μαγαζακια με πολυ πολυ καλες τιμες! 1
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Εννοείται πως θα πάρω απο Σκρουτζ ρε παιδιά.Το Νότε πάει γύρω στα 450 και το Ζ στα 480 οποτε δεν μιλάμε καν για 600 και βάλε ευρω Επεξ/σία 19 Μαΐου 2013 από kataramenos32
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πηρα σημερα το πρωι το Note και πραγματικα εχω μεινει αφωνος!Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!Και αν θες ψαξου προς σκρουτζ οσον αφορα την αγορα του!Υπαρχουν πολυ καλα μαγαζακια με πολυ πολυ καλες τιμες! Φιλε επειδη ειμαι κατοχος του Galaxy S θελω να ρωτησω αν η κατασκευη του Note ειναι απο το ιδιο τραγικο πλαστικο που χρησιμοποιει η Σαμμυ σε ολα τα τελευταια τηλεφωνα της
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Οκ φιλοι μου ευχαριστω πολυ και μονο αυτη η τραγικη ποιοτητα κατασκευης ειναι αρκετη για να με απωθησει απο τη Σαμμυ για καιρο Επισης μηπως ξερει κανεις αν το Ζ εχει θεματα με υπερθερμανση κτλ?
overpower Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Θα ημουν ευγνωμων φιλε αν μου ελεγες ακριβως για πιο λογο το προτιμας Το z εχει αθλιες γωνιες θεασης. Το note εχει μεγαλυτερη οθονη,μπαταρια, s-pen feutures. Το πλαστικο δεν ειναι κακης ποιοτητας. Καλυτερα να το δεις απο κοντα και μετα να βγαλεις συμπερασματα. Το z για εμενα το μονο καλο που εχει ειναι η εμφανιση, που οντως ειναι ωραιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα