Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z vs Galaxy Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα άμα ήσουν ανάμεσα σε samsung s4 και sony xperia z θα σου έλεγα standarακι S4.
Αλλά ανάμεσα σε αυτά τα δύο που αναφέρεις θα έλεγα sony xperia z δεν θα σου πώ οτι το προτιμώ λόγο του ότι ειναι αδιάβροχο γιατί κάτι τέτοια κινητά  δεν πρόκειται να σταματήσεις να τα προσέχεις σαν τα μάτια σου και άλλωστε αν ποτέ βραχτει θα βραχτει σε καμια βουτια στην θαλασσα οπότε dead. Τεσπα παμε σε κάποια πιο αναλύτικα πρώτα απο όλα το samsung έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη απο ότι θα χρειαζόταν σε σχέση με το sony xperia που έχει και ανάλυση 1080p καλύτερη κάμερα κατα τα άλλα τπτ καλύτερο όπως και νά'χει ριξε μια ματιά εδώ μήπως και σε βοηθήσει :http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5204&idPhone2=4854

• Moderators
Δημοσ.

Το Note 2 ειναι μια κατηγορια απο μονο του βασικα.

Αν σε ενδιαφερει η μεγαλυτερη οθονη (απο τα πολυ θετικα), η μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια και φυσικα τα features του S pen, τοτε ειναι μονοδρομος.

Αν οχι, φυσικα το Z.

Δημοσ.

Πηγαινε να τα δείς απο κοντά για να αποφασίσεις.

Το Ζ μου φαίνεται πιο ομορφο απο κοντα και δυσκολα δίνεις 650 ευρω για το NOTEΙΙ ενω θα μπορουσες να το πάρεις τα χριστούγεννα με 450. Βέβαια εγω που το πήρα τοτε το έχω λατρέψει.

Δημοσ.

Πηρα σημερα το πρωι το Note και πραγματικα εχω μεινει αφωνος!Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!Και αν θες ψαξου προς σκρουτζ οσον αφορα την αγορα του!Υπαρχουν πολυ καλα μαγαζακια με πολυ πολυ καλες τιμες!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται πως θα πάρω απο Σκρουτζ ρε παιδιά.Το Νότε πάει γύρω στα 450 και το Ζ στα 480 οποτε δεν μιλάμε καν για 600 και βάλε ευρω

Επεξ/σία από kataramenos32
Δημοσ.

Πηρα σημερα το πρωι το Note και πραγματικα εχω μεινει αφωνος!Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!Και αν θες ψαξου προς σκρουτζ οσον αφορα την αγορα του!Υπαρχουν πολυ καλα μαγαζακια με πολυ πολυ καλες τιμες!

Φιλε επειδη ειμαι κατοχος του Galaxy S θελω να ρωτησω αν η κατασκευη του Note ειναι απο το ιδιο τραγικο πλαστικο που χρησιμοποιει η Σαμμυ σε ολα τα τελευταια τηλεφωνα της

Δημοσ.

Οκ φιλοι μου ευχαριστω πολυ και μονο αυτη η τραγικη ποιοτητα κατασκευης ειναι αρκετη για να με απωθησει απο τη Σαμμυ για καιρο

Επισης μηπως ξερει κανεις αν το Ζ εχει θεματα με υπερθερμανση κτλ?

Δημοσ.

Θα ημουν ευγνωμων φιλε αν μου ελεγες ακριβως για πιο λογο το προτιμας

Το z εχει αθλιες γωνιες θεασης.

Το note εχει μεγαλυτερη οθονη,μπαταρια, s-pen feutures. Το πλαστικο δεν ειναι κακης ποιοτητας. Καλυτερα να το δεις απο κοντα και μετα να βγαλεις συμπερασματα. Το z για εμενα το μονο καλο που εχει ειναι η εμφανιση, που οντως ειναι ωραιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...