Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Έχω ποστάρει http://www.insomnia.gr/topic/541519-photos-of-your-car/?p=53605329 edit: Και βλέπω ότι το έχεις δει και έχεις κάνει like (δεν έχω 500 αλλά το blue&me νομίζω είναι ίδιο σε όλα) A ναι!! Νομιζα πηρες 500, αλλα ναι οντως ιδιο ειναι σε ολα
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 A ναι!! Νομιζα πηρες 500, αλλα ναι οντως ιδιο ειναι σε ολα όχι αλλά μου αρέσει πολύ! Νομίζω θα άλλαζα το δικό μου για ένα 500 abarth 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Οχι, μην μου το κανεις αυτο. Fiat Bravo Sport κατα 90% θα αγορασω σε 1,5 μηνα και ηδη κουτσοκοιταω αγγελιες!! Πολυ υποτιμημενο αμαξι. Τι προβληματα σου εχει βγαλει; Ποσα χιλιομετρα;
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Οχι, μην μου το κανεις αυτο. Fiat Bravo Sport κατα 90% θα αγορασω σε 1,5 μηνα και ηδη κουτσοκοιταω αγγελιες!! Πολυ υποτιμημενο αμαξι. Τι προβληματα σου εχει βγαλει; Ποσα χιλιομετρα; Σχεδόν 80000. Είχε ένα θέμα το air condition το οποίο επισκευάστηκε εντός εγγύησης. Δεν έχει βγάλει κάτι άλλο, είμαι πολύ ευχαριστημένος. 7 χρόνια το έχω κι ακόμα το γουστάρω Νομίζω δεν θα το μετανιώσεις, έχουν πέσει και οι τιμές τους. Μόνο να έχεις υπόψη σου ότι καίει λίγο (μπορεί να κάψει και αρκετά αν το πατήσεις λίγο παραπάνω)
Black Flag Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Το ξέθαψα, γιατί πριν δύο μήνες πήρα ένα Bravo 2010 Emotion και ήθελα να δω πως μπορώ να αλλάξω το voice από τα Ιταλικά στα Αγγλικά. Το έκανα καθώς επίσης αναβάθμισα και το Firmware από το 5.2 στο 5.6 και είδα διαφορές. Παίζει κάποια mp3's που δεν μου τα έπαιζε η προηγούμενη έκδοση με διαφορετικά bitrates στον φάκελο. Γενικά μου έκανε κάτι χαζά τόσο στην μεγάλη αναβάθμιση στην 5.5, όσο και στην 5.6 μετά. Αναβόσβηναν τα χιλιόμετρα κτλ. Το κόλπο είναι να βάζεις και να βγάζεις το στικάκι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όλα καλά!
konarx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Guys κι εγώ εδώ με Alfa Romeo Mito '12. Το αγόρασα μεταχειρισμένο και έχει Ολλανδικά. Κατέβασα από εδώ το English pack και μέσα σε ένα 2.0 USB stick φορμαρισμένο σε FAT32 αφήνω μέσα μόνο τα εξής: όμως στο Mito παίρνω "USB Error 10". Τι να κάνω; Να δοκιμάσω αναβάθμιση λογισμικού; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από konarx
nick#18 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 14/11/2020 στις 7:36 ΜΜ, konarx είπε Guys κι εγώ εδώ με Alfa Romeo Mito '12. Το αγόρασα μεταχειρισμένο και έχει Ολλανδικά. Κατέβασα από εδώ το English pack και μέσα σε ένα 2.0 USB stick φορμαρισμένο σε FAT32 αφήνω μέσα μόνο τα εξής: όμως στο Mito παίρνω "USB Error 10". Τι να κάνω; Να δοκιμάσω αναβάθμιση λογισμικού; βαλε μικροτερο usb stick.. αν δεν βγαλε πολο μπαταριας, ασε το καμια ωρα και ξαναδοκιμασε. Επισης μην σε πολυτρωει να κανεις update μη γινει τιποτα και νεκρωσουν ολα... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Eγω ειχα βγαλει τον πολο οπως μου ειχαν πει τοτε. ΑΛΛΑ επειδη μπορει να γινει ευκολα στραβη με το update, οπως εγινε και σε καποιον αλλον, μην το πολυρισκαρεις οντως. 1
Apomarga Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Καλημερα σας ... Κατοχος φιατ 500 diesel του 15' ...Ξαφνικα αρχισρ να μ αναβοσβηνει ο ολικος χιλιομετρητης ...εψαξα μπαταρια δυναμο και ηταν ολα οπως επρεπε ...παρολα αυτα στο ρελαντι η ταση ηταν χαμηλη και τα φωτα καποιες φορες τρεμοπαιζαν ...στην αντιπροσωπεία π ειπαν για το blue & me τ οποιο έχει κοστος 400 ευρω ! Αν δεν τ αλλαξω μ ειπαν δεν θα εχω καποιο θεμα απλα δεν θα εχω usb και Bluetooth ... Αν καταργησω τελειως την μοναδα b& m θα επηρεαζει καπου το αμαξι ; Ευχαριστω
bill_zaf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Στις 5/8/2021 στις 12:03 ΜΜ, Apomarga είπε Καλημερα σας ... Κατοχος φιατ 500 diesel του 15' ...Ξαφνικα αρχισρ να μ αναβοσβηνει ο ολικος χιλιομετρητης ...εψαξα μπαταρια δυναμο και ηταν ολα οπως επρεπε ...παρολα αυτα στο ρελαντι η ταση ηταν χαμηλη και τα φωτα καποιες φορες τρεμοπαιζαν ...στην αντιπροσωπεία π ειπαν για το blue & me τ οποιο έχει κοστος 400 ευρω ! Αν δεν τ αλλαξω μ ειπαν δεν θα εχω καποιο θεμα απλα δεν θα εχω usb και Bluetooth ... Αν καταργησω τελειως την μοναδα b& m θα επηρεαζει καπου το αμαξι ; Ευχαριστω Τα χιλιομετρα δεν θα σταματησουν να αναβοσβηνουν γιατι δεν βρισκει την μοναδα του blue&me. Τσεκαρε επισης αν εχεις διαρροή ρευματος απο την χαλασμένη μοναδα του blue&me γιατι το παθαινουν αυτο συνήθως κ αν μεινει το αμαξι ακινητο για 5 μερες τοτε μηδενίζει το ρευμα της μπαταριας. Πεσε ανασκελα με ενα 8αρακι καρυδακι κατω απο το ντουλαπακι κ θα βρεις την μοναδα του blue&me, πιανει με 3 παξιμάδια. Αφου την αποσυνδεσεις δες τον κωδικο της και ψαξε στο ebay. Βρισκεις φθηνες, πριν μια βδομάδα αγορασα για ενα 500αρακι 70€ με μεταφορικα. Λογικα με το που κουμπωσεις την καινουργια θα σταματησουν να αναβοσβηνουν τα χλμ, αν οχι τοτε θα χρειαστεις να κανεις proxi alligment με διαγνωστικο, ειναι μια διαδικασία συγχρονισμου ολων των μοναδων στο δίκτυο can 1
Apomarga Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 @bill_zaf ευχαριστω πολυ για την απαντηση ...δεν φτιαχτηκε τελικα ...βρηκα εναν προγραμματιστη στο αρμα βοιωτιας και θα το παω να τ καταργησει τελειως γίνετε αυτο ή θα χασω κανενα 200αρι τζαμπα ...
bill_zaf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Apomarga είπε @bill_zaf ευχαριστω πολυ για την απαντηση ...δεν φτιαχτηκε τελικα ...βρηκα εναν προγραμματιστη στο αρμα βοιωτιας και θα το παω να τ καταργησει τελειως γίνετε αυτο ή θα χασω κανενα 200αρι τζαμπα ... Δες τον κωδικο της κ ψαξε στο ebay. Τις βρισκεις σε καλες τιμες.γραψε τον κωδικο να ψαξω κ γω αν θες
Apomarga Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 @bill_zaf βασιλη αν το ξεσυνδεσω τελειως χωρις ν βαλω αλλο blue & me παλι θα βγαζει βλαβη ; Η αν βρω κάποιον ν το καταργησει τελειως ;
bill_zaf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Apomarga είπε @bill_zaf βασιλη αν το ξεσυνδεσω τελειως χωρις ν βαλω αλλο blue & me παλι θα βγαζει βλαβη ; Η αν βρω κάποιον ν το καταργησει τελειως ; Ναι η βλαβη παραμενει, παντα θα αναβοσβηνουν τα χιλιομετρα. Στο YouTube υπαρχουν κανα δυο βιντεο που λενε οτι αν αποσυνδεσεις την μπαταρια κτλ θα σταματησουν τα χλμ να αναβοσβηνουν αλλα οταν το χα δοκιμασει δεν δουλεψε. Δεν ξερω αν καταργείται, απ το να μου παρει καποιος 50€ για να το καταργησει προτιμησα να δωσω 70€ κ να το χω λειτουργικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα