Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Τις τελευταιες ημερες τρωγομουν να κανω update στην εκδοση του Blue 'n Me (χωρις ιδιαιτερο λογο). Πηγα λοιπον στην ιστοσελιδα του, κατεβασα το Update Checker, το συνδεσα με το αυτοκινητο, μου περασε το logfile. Ανεβασα το logfile λοιπον στη σελιδα και μου ειπε να κατεβασω την 5.6 εκδοση. Ολα καλα, δοκιμαζω να την περασω αλλα μου δειχνει usb error 10. Το ερωτημα ειναι,εχει καταφερει κανεις να κανει το update με επιτυχια? Η πλακα ειναι πως δεν παιζει να προσφερει τιποτα παραπανω απο την εκδοση που εχω (και δεν εχει προβλημα), αλλα τωρα που μου πεταξε το error θελω ακομα περισσοτερο να την περασω Ευχαριστω!
Alxnks Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 αυτο βοηθαει καθολου; http://www.fiatforum.com/blue-me/231997-fix-no-english-usb-error-10-config-error.html επισης απο site για alfa romeo (αλλα λογικα το ιδιο θα ισχυει και για σενα): I had the same error, also ...Insert USB stick with 5.5 upgrade files into B&M port in glove boxTurn on ignitionThe USB stick is recognised and processing starts, but almost immediately stops and "Error 10" is displayedI treid a couple of different USB sticks etc, with no successI then did two things, and this resolved my problem ... I just don't know which change is to thank!1. Removed the battery lead for 10 minutes. Apparently this resets B&M, and who am I to argue?2. Re-formatted the USB stick as FAT (a full format, not a quick format) then re-copied the 5.5 upgrade files onAfter that, I re-tried and processing proceeded as described and completed successfully in under 10 minutes. Yay! Τελος, διαβαζω οτι τα αρχεια θα πρεπει να ειναι χυμα στο root κι οχι σε φακελο, καθως και οτι γραφουν να μην ειναι τεραστιο σε χωρητικοτητα το στικακι...οσο πιο μικρο μπορεις. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Thanks! Τσεκαρω αυριο και ποσταρω feedback
Alxnks Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ενα tip για οταν βγαλεις τον πολο...βγαλτον για 15-20 λεπτα θα ελεγα εγω και αφου τον βγαλεις πατησε και 2-3 φορες το φρενο, για να αποφορτισει πιο γρηγορα. περιμενε τα 15-20 λεπτα και μετα συνδεσε τον παλι.
koulouri Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 σωστος ο Alxnksμε προλαβε..πηγα να κανω update σε ενος φιλου και τοτε εμαθα και εγω τις παραπανω πληροφοριες που αναφερει ο alxnks κατευθειαν απο την αντιπροσωπια της Fiat
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Eυχαριστω παιδια, οντως λειτουργησε αυτο! Πλεον μπορω να απολαμβανω και εγω τα τελευταια features του Blue n Me τα οποια ειναι πραγματικα.... ιδια με τα προηγουμενα (οπως ειχα φανταστει)
TheAccountant Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Eυχαριστω παιδια, οντως λειτουργησε αυτο! Πλεον μπορω να απολαμβανω και εγω τα τελευταια features του Blue n Me τα οποια ειναι πραγματικα.... ιδια με τα προηγουμενα (οπως ειχα φανταστει) και ποσο τελεια θα ηταν να δινανε A2DP... που δεν θα ειχε προβλημα να παιξει, αλλα δεν το κανανε οι μλκες οι Ιταλοι... Τεσπα, με τα updates μην παιζεται εκτος και αν εχετε προβλημα. Αν το πεθανετε σε κανα φλασαρισμα, θα σας βγει ο κουκος αηδόνι για νέα μονάδα B&M.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 και ποσο τελεια θα ηταν να δινανε A2DP... που δεν θα ειχε προβλημα να παιξει, αλλα δεν το κανανε οι μλκες οι Ιταλοι... Τεσπα, με τα updates μην παιζεται εκτος και αν εχετε προβλημα. Αν το πεθανετε σε κανα φλασαρισμα, θα σας βγει ο κουκος αηδόνι για νέα μονάδα B&M. Οντως, το blue n me εχει πολυ βασικες λειτουργιες (plus με τρελαινει που δε μπορω να χρησιμοποιησω το phonebook λογω ελληνικων χαρακτηρων). Δεν το ηξερα αυτο με τα updates να σου πω την αληθεια. Δεν το ξαναπειραζω αν ειναι ετσι. Βασικα υπεθετα πως αν κατι πηγαινε στραβα απλως θα μου εβγαινε η πιστη να το ξαναπερασω με το usb και ολα οκ. Αλλα αν ειναι να αλλαζει η μοναδα ετσι απλα, τοτε μενει ως εχει μελλοντικα.
Guschadelos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Διαπίστωσα οτι το θέμα αυτό έχει νεκρώσει αλλα πρόσφατα με κάτι παγωνιές, η μπαταριά του 500 (2009) τα έπαιξε. Αποτέλεσμα, αν και έβαλα καινούρια μπαταρία αφού έσβησε ο μάστορας και τα σφάλματα απο τον εγκέφαλο δεν ακούγανε μερικά απο τα κουμπιά από το τιμόνι και γενικά βγήκε ΠΕ. Αφού κοιτάξαμε οτι τα κουμπιά δεν έχουν λειτουργικά προβλήματα την έψαξα με το firmware. Για τα πρώτης γενιάς "blue and me" μέχρι το 2009 οι καινούργιες εκδόσεις firmware είναι το 5.5 και 5.6. Όμως αν δεν έχει γίνει το 5.5 δεν παίρνει το 5.6. Ετοίμασα 2 usb stick το κάθε ενα με το δικο του update, Λεπτομερείς οδηγίες έχει και ο ιστοτοπος του "blue and me" για την εγκατάσταση αλλά και το κάθε download ξεχωριστά. Τα κουμπιά του τιμονιού δουλεύανε κανονικά πάλι. Δεν είχε νέες λειτουργίες το σύστημα ...(μα καμιά!!!!) ....η διάφορα ήτανε στην αναγνώριση φωνής (είχε λίγο καλύτερη απόκριση από ότι παλιά). Παλιότερα "γκάριζα" ενώ τώρα άπλα φωνάζω! Βέβαια αυτό το σύστημα της Fiat είναι απλά για τα μπάζα. Απορώ πως έβαλε η Microsoft το όνομα της σε αυτό το χάλι; Related Links: http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/index.aspx?brand=fga&lang=en#/support/download/
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Βέβαια αυτό το σύστημα της Fiat είναι απλά για τα μπάζα. Ισχύει. Ειδικότερα από τη στιγμή που δε υποστηρίζει και ελληνικά.
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Και μόνο για την ανοιχτή ακρόαση και τα mp3 από USB μια χαρά είναι Άρα να μην κάνουμε αναβάθμιση ε;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κοίτα εγώ εκανα. Αλλα αν ειχα δει το ποστ του φιλου πριν το κανω, δεν ειμαι σίγουρος πως θα το αππφασιζα. 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κοίτα εγώ εκανα. Αλλα αν ειχα δει το ποστ του φιλου πριν το κανω, δεν ειμαι σίγουρος πως θα το αππφασιζα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει νόημα, έτσι δεν είναι; Δεν αλλάζει κάτι δηλαδή
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Απολυτως τιποτα στο δικο μου. (ποσταρε και καμια φωτο στο νημα των αυτοκινητων ρε zio ) 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Απολυτως τιποτα στο δικο μου. (ποσταρε και καμια φωτο στο νημα των αυτοκινητων ρε zio ) Έχω ποστάρει http://www.insomnia.gr/topic/541519-photos-of-your-car/?p=53605329 edit: Και βλέπω ότι το έχεις δει και έχεις κάνει like (δεν έχω 500 αλλά το blue&me νομίζω είναι ίδιο σε όλα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα