antony b. Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 γεια χαρα...εχω ενα iphone 3gs το οποιο σε ενα σημειο δεν πιανει το touch για ποιο λογο συμβαινει αυτο και πως μπορω να το το επιδιορθωσω?
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Πιθανόν να εχει πρόβλημα η οθόνη και να θέλει αντικατάσταση
antony b. Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 πιανει κανονικα αλλα σε ενα σημειο μια λωριδα σκεψου δεν λειτουργει,,,
antony b. Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 μαλλον πιθανολογο οτι ειναι θεμα λογισμικου...γιατι εγινε μετα απο αναβαθμιση και σε μενα και σε ενα φιλο μου!!επιγοντος λυσηηηη!!
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 A δεν το ανέφερες αυτο πριν τοτε δοκίμασε να του κανεις ενα restore
iMarilina Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 του εκανα..παλι τα ιδια Αν θες τεχνικό καλό πάντως έχω, στείλε μου πμ. Αν δεν έφτιαξε με το ρηστορ πολύ πιθανό να φταίει η οθόνη. Υποσημείωση: έκανες Restore και SETUP AS NEW ή έκανες επαναφορά από backup? Γιατί αν έκανες το δεύτερο, κάνε το πρώτο. Πάντως δεν ακούγεται θέμα software.
DjVassel Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Βασικα δεν θα ειναι θεμα λογισμικου, ουτε οθονης. Το digitizer θα εχει προβλημα. Ευτυχως δεν ειναι ακριβη επισκευη. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα