Προς το περιεχόμενο

Galaxy s3 mini vs Sony xperia P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την άποψη σας για το ποιο από τα 2 κινητά είναι καλύτερο για αγορά και τα 2 κάνουν 215 ευρώ και θέλω android.

Δημοσ.

Το Xperia P απο οτι ξέρω έχει αθλια μπαταρία που με το ζόρι βγάζει μια μέρα και δεν παίρνει καρτα μνήμης, εχεις 13GB εκμεταλεύσιμα από την εσωτερική. Απο κάμερα πάντως ειναι πολύ καλό, τραβάει αξιόλογες φωτογραφίες και βίντεο.

Για το S3 mini έχει ακουστεί οτι 1/5 βγαίνει ελαττωματικό, άσε που έχει και μικρή κάμερα για τα λεφτά του.

Αντί του S3 mini μπορείς να πάρεις άνετα το Samsung Galaxy S Advanced που έχει παρομοια χαρακτηριστικα, είναι φτηνότερο και δοκιμασμένο απο πολλους.

Δημοσ.

Το πλαστικό του είναι χαμηλής ποιότητας και έχει ραγίσει σε πολλούς απο τις πρωτες μέρες χρήσης. Κάποιοι αναφέρουν και κολλήματα...μάλλον εχει κυκλοφορήσει ελαττωματική παρτίδα.

Δημοσ.

Το Xperia P απο οτι ξέρω έχει αθλια μπαταρία που με το ζόρι βγάζει μια μέρα και δεν παίρνει καρτα μνήμης, εχεις 13GB εκμεταλεύσιμα από την εσωτερική. Απο κάμερα πάντως ειναι πολύ καλό, τραβάει αξιόλογες φωτογραφίες και βίντεο.

Για το S3 mini έχει ακουστεί οτι 1/5 βγαίνει ελαττωματικό, άσε που έχει και μικρή κάμερα για τα λεφτά του.

Αντί του S3 mini μπορείς να πάρεις άνετα το Samsung Galaxy S Advanced που έχει παρομοια χαρακτηριστικα, είναι φτηνότερο και δοκιμασμένο απο πολλους.

Αντιθέτως την  μπαταρία του δεν θα την έλεγες άθλια. Μου κρατάει 6-7 ημέρες χωρίς χρήση Internet  και 2 ημέρες σίγουρα με λογική χρήση.

Πέρα από αυτό μέσω του Sony PC Companion προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση σε Jelly Bean. Όμως αν και ακολουθώ τις οδηγίες η εγκατάσταση του λογισμικού δεν αρχίζει. (Μια απορία είναι , όταν συνδέεις το καλώδιο στο τηλέφωνο, πατώντας παρατεταμένα ταυτόχρονα το κουμπί μείωσης έντασης, αφου το έχεις απενεργοποιήσει πριν , όπως λένε οι οδηγίες, το τηλέφωνο κατά την σύνδεση πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ή όχι;) 

Δημοσ.

Αντιθέτως την  μπαταρία του δεν θα την έλεγες άθλια. Μου κρατάει 6-7 ημέρες χωρίς χρήση Internet  και 2 ημέρες σίγουρα με λογική χρήση.

Πέρα από αυτό μέσω του Sony PC Companion προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση σε Jelly Bean. Όμως αν και ακολουθώ τις οδηγίες η εγκατάσταση του λογισμικού δεν αρχίζει. (Μια απορία είναι , όταν συνδέεις το καλώδιο στο τηλέφωνο, πατώντας παρατεταμένα ταυτόχρονα το κουμπί μείωσης έντασης, αφου το έχεις απενεργοποιήσει πριν , όπως λένε οι οδηγίες, το τηλέφωνο κατά την σύνδεση πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ή όχι ;)

Καλώς, αφού το λες εσύ που είσαι κάτοχος σε πιστεύω! Εγω απλά ανέφερα τα reviews που διάβασα.

Οσον αφορά το προβλημα σου, έλεγξε αν έχεις την τελευταία εκδοση του pc companion και βγαλε-βάλε την μπαταρία του κινητού πριν κάνεις τη διαδικασία αναβάθμισης.

Δημοσ.

Καλώς, αφού το λες εσύ που είσαι κάτοχος σε πιστεύω! Εγω απλά ανέφερα τα reviews που διάβασα.

Οσον αφορά το προβλημα σου, έλεγξε αν έχεις την τελευταία εκδοση του pc companion και βγαλε-βάλε την μπαταρία του κινητού πριν κάνεις τη διαδικασία αναβάθμισης.

1)Ναι  και 2) η μπαταρία είναι ενσωματωμένη

Δημοσ.

1)Ναι  και 2) η μπαταρία είναι ενσωματωμένη

Από αυτά που διάβασα η διαδικασία είναι...με σβηστο τηλέφωνο κρατάς πατημένο το πλήκτρο μείωσης εντασης και ταυτοχρονα συνδέεις το καλωδιο στο pc και στο κινητο, δεν αφήνεις το κουμπι μεχρι να εμφανισει κατι στην οθονη. Εννοείται οτι παράλληλα έχεις ανοίξει το pc companion στην λειτουργία αναβαθμισης.

Βέβαια μόλις είδα και αυτό στην ανακοίνωση ''Το update θα γίνει διαθέσιμο στους χρήστες OTA (over the air) για τα Xperia P και Dual'' οπότε δεν κάνεις και μια δοκιμη μεσω Wi-Fi....! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Από αυτά που διάβασα η διαδικασία είναι...με σβηστο τηλέφωνο κρατάς πατημένο το πλήκτρο μείωσης εντασης και ταυτοχρονα συνδέεις το καλωδιο στο pc και στο κινητο, δεν αφήνεις το κουμπι μεχρι να εμφανισει κατι στην οθονη. Εννοείται οτι παράλληλα έχεις ανοίξει το pc companion στην λειτουργία αναβαθμισης.

Βέβαια μόλις είδα και αυτό στην ανακοίνωση ''Το update θα γίνει διαθέσιμο στους χρήστες OTA (over the air) για τα Xperia P και Dual'' οπότε δεν κάνεις και μια δοκιμη μεσω Wi-Fi....! :-)

Ευχαριστώ πολύ.

Μέσω Wi Fi δεν....  (δεν ξέρω γιατί).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.

Μέσω Wi Fi δεν....  (δεν ξέρω γιατί)

Τι έγινε πέτυχε η αναβάθμιση με το pc companion ή τζίφος?

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω λίγο αργότερα και θα γράψω τι έγινε. :-)

Τζίφος. Με κλειστό το τηλέφωνο η ενημέρωση δεν λέει να ξεκινήσει. :mad:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...