Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω...εγω συνθηως οταν παιζω Crysis 3 παταω CTRL+ALT+ESC για να βλεπω στο forum εξελιξεις η στο Facebook...εαν κανει ακοπλειστικο gaming και οταν παιζει δεν μπαινοβγαινει οκ!

Δημοσ.

Σωστο, και αν εχεις και κανα chrome με addblock κλπ, σου τρωει ολη τη μνημη, αλλα τι να κανεις  :-D

Δημοσ.

καλο ειναι να εχεις τα 8GB σου να εχεις την απλα σου, αλλα και να χεις ξεμεινει με 4 δεν ειναι προβλημα 

Δημοσ.

Για εμενα τα 16 GB ειναι super ok οτι και να κανεις δεν τα γεμιζεις εισαι θεος...στα 32 εισαι κατι παραπανω απο θεος,Τιτανας και στα 64 GB (εχω δει καποια ατομα...οχι εδω εξωτερικο) εισαι κατι παραπανω απο ολα τα προηγουμενα!

Αλλα 8 ειναι και αυτα οτι πρεπει σε καθημερινη βαση!

Δημοσ.

τα 8 ειναι καλα και οικονομικα, δεν υπαρχει λογος καν για 16 για τους περισσοτερους ειναι υπερβολη 

• Like 1
Δημοσ.

τα 8 ειναι καλα και οικονομικα, δεν υπαρχει λογος καν για 16 για τους περισσοτερους ειναι υπερβολη 

Έτσι είναι αν και με την άνοδο των τιμών έχουν γίνει μεχ...

Δημοσ.

Τα 4 δικά μου που αρνούμαι να αλλάξω κάποτε κόστισαν πάνω από 100 μια χαρά είναι οι τιμές και ας έχουν άνοδο

Δημοσ.

Μια χαρά δεν τις λες, αλλά οκ, σίγουρα δεν είναι κι αφόρητες. Ακόμα πάντως αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχα πάρει 8gb με 28Ε από την προσφορά του you.gr

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...