Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χερετω το φορουμ. 
Λοιπον περιμενο να μου ερθει ενας SSD και θελω να βαλω μεσα τα windows. Στον σκληρο που εχω τωρα μεσα τα Windows εχω και πολλα αλλα πραγματα και παιχνιδια. 

Η ερωτηση μου ειναι η εξης. 

Μπορο οταν παρω τον SSD να του βαλω Windows αλλα μη διαγραψω τα Windows απο τον αλον σκληρο που υπαρχουν ηδη μεσα, και να κανει boot καθε φορα απο τον SSD και οχι απο τον σκληρο τον παλιο.

Με λιγα λογια δεν θελω να κανο φορματ τον σκληρο τον παλιο γιατι δεν θελω να χασω παιχνιδια και save data. 

Γινετε ?

Δημοσ.

Ναι απλα θα βάλεις να κανει boot απο τον καινούργιο με τα καινούργια windows

σευχαριστω. 

και κατι ακομα, οταν το κανω αυτο και θα τρεχει τα windows απτον καιγνουριο, θα μπορο να μπαινω μεσα στον σκληρο τον παλιο που ακομα θα υπαρχουν τα windows και θα τον εχο σαν αποθηκευτικο χωρο. γινετε και αυτο ετσι ?

Δημοσ.

Κανονικά θα εχεις και τους 2 δίσκους επάνω , βάζεις να κανεις boot απο τον καινούργιο με τα windows και οταν μπεις μεσα στο my computer θα δεις και τον αλλο δίσκο και ολα τα πράγματα σου φυσικά.

Δημοσ.

Aν κάνεις boot απο τον νεο σου ssd, δεν θα εχεις τίποτα  απο παιχνίδια, προγράμματα κλπ του παλαιού σου δίσκου, θα ειναι μια νεα εγκατάσταση των win

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...