nikbel1998 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Παιδια καταρχην καλημερα .....Συγνωμη αν ειμαι off topic αλλα δεν ηξερα που να το γραψω ......στις 13.00 θα εχω τον δευτερο laptop της ζωης μου στα χερια μου http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2768A849253BCF1836FD8D3859717C0&pa=3F7E42FC1805F543B9797CDFC145C1DB και ενδιαφερομαι για βαση στηριξης και ψυξης παραλληλα μεχρι 20.00 ευρω αλλα αν ειναι για το λαπτοπακι μου το καινουργιο δεν θα τσιγκουνευτω μερικα ευρω παραπανω .........Επειδη σας εμπιστευομαι και σας γουσταρω( με τη καλη εννοια ) καθοσον νεος στο φορουμ ακουω προτασεις .........Να περνατε καλα ολοι σας και να ...υγειενεται πανω απο ολα ...
liakjim Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δεν χρειαζεσαι βαση στηριξης. Ο συγκεκριμενος φορητος θα ειναι μπούζι κ χωρις αυτην. 1
smarnel Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 δεν ξέρω αν χρειάζεσαι ή όχι,προσωπικά έχω αυτή https://www.skroutz.gr/s/3284961/CoolerMaster-Notepal-A200.html και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
pcfan Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αν είναι να δώσεις κοντά στα 30 ευρώ τότε να πάρεις την cooler master u3 με 3 αποσπώμενους ανεμιστήρες και ρυθμιστή ταχύτητας. Sent from my iPhone using Insomnia 1
smarnel Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αν είναι να δώσεις κοντά στα 30 ευρώ τότε να πάρεις την cooler master u3 με 3 αποσπώμενους ανεμιστήρες και ρυθμιστή ταχύτητας. Sent from my iPhone using Insomnia αυτήν είχα βάλει στο μάτι αλλά έχει 3 ανεμιστήρες x 15cfm = 45cfm. η Α200 έχει 2 ανεμιστήρες με συνολική απόδοση 92cfm και ρυθμιστή ταχύτητας. η u3 βέβαια έχει το καλό ότι βάζεις τους ανεμιστήρες όπου πονάει το λάπτοπ.
nikbel1998 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 αυτήν είχα βάλει στο μάτι αλλά έχει 3 ανεμιστήρες x 15cfm = 45cfm. η Α200 έχει 2 ανεμιστήρες με συνολική απόδοση 92cfm και ρυθμιστή ταχύτητας. η u3 βέβαια έχει το καλό ότι βάζεις τους ανεμιστήρες όπου πονάει το λάπτοπ. Δηλαδη παιδια πρεπει να ελεγχουμε και σε ποιο σημειο του λαπτοπ ζεσταινεται για να βαζουμε σε λειτουργια το αντιστοιχο ανεμιστηρακι ? και ρευμα τραβαει απο το λαπτοπ ? αν ναι δεν ζημιωνει ετσι την μπαταρια με τον καιρο ? και αν καποιος αλλος εχει καποιες προτασεις ακομα για αλλες βασεις που τισ χρησιμοποιει και ειναι ικανοποιημενος .......καλοδεχουμενες ......Καλη σας ημερα.......
smarnel Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 το 99,9% που έχουν ανεμιστήρα,παίρνουν ρεύμα από USB του laptop αλλά τραβάνε το πολύ όσο ένας δίσκος 2,5". υπάρχει ένα όριο στο ρεύμα που μπορεί να δώσει μία θύρα USB,οπότε μην ανησυχείς αν τραβάει λίγο ή πολύ. γενικά οι βάσεις δεν έχουν μετακινούμενους ανεμιστήρες με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις. καλό είναι να δεις σε ποια σημεία ζεσταίνεται περισσότερο και που είναι οι οπές εξαερισμού ώστε να σε καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο η βάση που θα πάρεις. δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανοίγεις κατά βούληση όποιον ανεμιστήρα θέλεις σε μία βάση. ή όλοι ή κανένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα