ibari Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Απο τις 9:30 δεν ανοιγει κανενα site εκτός απο τα Ελληνικά. Exει πέσει καποιος royter η εχω μονο εγω το πρόβλημα..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Καταρχην welcome. Συνεχιζεις να εχεις προβλημα; τους πηρες κανενα τηλεφωνο?(provider) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfragos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Xtes eixe sigoura problima. Imoun se ena Internet Cafe me misthomeni granmi forthnet kai auto elegan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ibari Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Thnx για τις απαντήσεις παιδιά. Σήμερα δείχνουν όλα οκ. Είμαι νέος στη dsl και επειδή είχε τρελή καθηστέρηση σε όλες τις σελίδες που άνοιγα, φοβήθικα μήπως έχω κάνει καμιά βλακία. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astzan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Ιbari σήμερα ειναι καλύτερη η κατασταση.Τα χθεσινά προβληματα δεν υπάρχουν πια........Hulk...Ok...... Φιλιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Απο τις 9:30 δεν ανοιγει κανενα site εκτός απο τα Ελληνικά.Exει πέσει καποιος royter η εχω μονο εγω το πρόβλημα..? Γενικό από ότι δείχνει το πρόβλημα... Πάντως στις δώδεκα ακριβώς το βράδυ επανήλθε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.