ntg1980 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μια ερώτηση. Σίγουρα έχει γίνει κι άλλες (αναρίθμητες) φορές αυτή η συζήτηση εδώ μέσα, αλλά θέλω τη γνώμη σας.Έχω το iPhone4, το οποίο μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσα στη Γερμανία με Γερμανικό δίκτυο. Τα δίκτυα εκεί τόσο στα συμβόλαια, όσο και στη καρτοκινητή, σου δίνουν απεριόριστο Internet απ'το κινητό σου (ελάχιστη μηνιαία χρήση έως 500mb το μήνα με γρήγορες ταχύτητες) και αν ξεπεράσεις τον διαθέσιμο όγκο δεδομένων, ύστερα ή ανεβάζεις/προσαρμόζεις το πάγιο και τα mb που χρειάζεσαι κάθε μήνα (ανάλογα με το συμβόλαιο ή το πρόγραμμα καρτοκινητού που διαθέτεις) ή σου χαμηλώνουν τη ταχύτητα πλοήγησης. Πάντως σε καμία περίπτωση τόσο σε συμβόλαιο, όσο και σε καρτοκινητό, καμία εταιρία δε προχωράει σε περαιτέρω χρεώσεις, αν ξεπεράσεις τον διαθέσιμο όγκο δεδομένων του προγράμματος σου.Το ερώτημα τώρα: Στην Ελλάδα σκοπεύω να βάλω Cosmote/What's up στην ίδια συσκευή. Υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα? Κι αν ναι, ποιο μου συμβουλεύετε να βάλω? Και... αν πχ υπάρχει ένα "α" πρόγραμμα που σου δίνει 300mb όγκο δεδομένων το μήνα με 5 ή 10€ (οι τιμές είναι τυχαίες, δε γνωρίζω πως λειτουργούν τα δίκτυα στην Ελλάδα), αν ξεπεράσεις αυτά τα mb, μετά τι συμβαίνει? Σου ρίχνουν τη ταχύτητα όπως στη Γερμανία ή χρεώνεσαι (αυτόματα και χωρίς προειδοποίηση πως ξεπέρασες τα διαθέσιμα mb σου) από τη κάρτα σου?
mary Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Υπάρχει προσφορά του what's up 500mb 5€ αλλά είναι μέχρι τέλος μαΐου. Μετά σε χρεώνει ανά mb
billst21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 η προσφορά αυτή έχει ξεκινήσει απο τον δεκέμβριο και καλά σαν δώρο για τα χριστούγεννα αλλά συνεχίζει κάθε μήνα. χτές έβαλα άλλα 5 ευρώ και με πήγε μέχρι τις 18 ιουνίου οπότε καταλαβαίνετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα