Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SAMSUNG RULES το τελος των αλλων πλησιαζει δειτε τις πωλησεις της SAMSUNG οι αλλοι χανουν την γη κατω απο τα ποδια τους και η SAMSUNG ολο και ανεβανει πολυ θα το χαρω σιγα σιγα να εξαφανιζεται η apple για το ειχε παραχεσει με τις μηνησεις τωρα που μειωνονται η πωλησεις της ας προσεχε την τεχνολογια της SAMSUNG ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...!!!!!!

Δημοσ.

Αν η Samsung εξαφανίσει όλες τις άλλες εταιρείες, θα πρέπει να αντικατασταθεί η λέξη 'κινητό τηλέφωνο' απ' το 'πλαστική παντόφλα'.

Πχ πάρε με αργότερα στην πλαστική παντόφλα γιατί τώρα έχω δουλειά.

Γιατι εξ ανεκαθεν τα κινητα ηταν φτιαγμενα απο αιγυπτιακο μεταξι. Ε ρε κατι μαλακιες που διαβαζω

Πολυ ωραίο αυτο το οχταπύρηνο κινητό που τελικά ο οχταπύρηνος ήταν 2 τετραπύρηνοι και που στο τέλος δεν βγήκε ποτέ με οχταπύρηνο. Α συγγνώμη στο Αφγανιστάν και στο Κογκό που δεν έχουν lte θα χαρούν οχτώ πυρήνες που στην πραγματικότητα δεν είναι οχτώ....

Το κινητο ΕΙΝΑΙ οχταπυρηνο. Εχει ΟΧΤΩ πυρηνες. 8, οχτω, ΟΧΤΩ. Ξερω, εισαι τοσο fan που σε ποναει να το χωνεψεις, αλλα τι να κανουμε. Δεν με νοιαζει αν δουλευει μονο ενας και οι αλλοι πανε για φραπε στην Ibiza. Παραμενει 8πυρηνο. Δηλαδη αν εγω εχω 2 υπαλληλους και ο ενας ξυνει τα αρχιδια του τελικα εχω εναν υπαλληλο? Ημαρτον ορισμενοι

πόσες φορές πρέπει να το πώ δηλαδή για να το εμπεδώσετε; 

Εκανε ή δεν έκανε παραπλανητική διαφήμιση με τον οχταπύρηνο;

Δημιούργησε ντόρο γύρω από τον οχταπύρηνο και μετά με μια απλή ανακοινωσούλα μας είπε για τον τετραπύρηνο και το lte; Μη λέμε ότι θέλουμε. 

Η αλήθεια είναι ότι το s4 είναι μια χαρά κινητό και θα ήταν κάτι το ουάου αν δεν υπήρχε το s3. Εφόσον υπάρχει το s3 είναι απλά μια μικρή αναβάθμιση. Οποιος είναι για κινητό και θέλει samsung το s3 είναι μια χαρά ( αν σκέφτεται και τα λεφτά ). 

Τώρα κάτι air gestures και facial recognitions είναι καθρεφτάκια για ιθαγενείς. Ολοι το ξέρετε και όλοι θα τα απενεργοποιήσετε γιατί όλα αυτά ρουφάνε μπαταρία....

Οχι δεν εκανε. Οπως εγω που δεν σκοπευω να σπαταλησω 600 ευρω για κινητο ξερω οτι βγενει σε 2 εκδοσεις, ετσι θα επρεπε να το ξερει και αυτος που σκοπευει να σπαταλησει τα 600 ευρω. Αν δεν, προβλημα του
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι εξ ανεκαθεν τα κινητα ηταν φτιαγμενα απο αιγυπτιακο μεταξι. Ε ρε κατι μαλακιες που διαβαζωΤο κινητο ΕΙΝΑΙ οχταπυρηνο. Εχει ΟΧΤΩ πυρηνες. 8, οχτω, ΟΧΤΩ. Ξερω, εισαι τοσο fan που σε ποναει να το χωνεψεις, αλλα τι να κανουμε. Δεν με νοιαζει αν δουλευει μονο ενας και οι αλλοι πανε για φραπε στην Ibiza. Παραμενει 8πυρηνο. Δηλαδη αν εγω εχω 2 υπαλληλους και ο ενας ξυνει τα αρχιδια του τελικα εχω εναν υπαλληλο? Ημαρτον ορισμενοιΟχι δεν εκανε. Οπως εγω που δεν σκοπευω να σπαταλησω 600 ευρω για κινητο ξερω οτι βγενει σε 2 εκδοσεις, ετσι θα επρεπε να το ξερει και αυτος που σκοπευει να σπαταλησει τα 600 ευρω. Αν δεν, προβλημα του

Είμαι φαν της τσέπης μου και της κοινής λογικής.

Εθελοτυφλείς και δεν θες να καταλάβεις ότι μιλάω για ότι κυκλοφόρησε επισημα στη χώρα και όχι για παραεισαγωγές. Το κινητό δουλεύει σαν 2x4. Θες δεν θες αυτό δεν μας κάνει 8πυρήνες.

Αν είναι έτσι και ο tegra 3 είναι πενταπύρηνος αλλά ξέρεις κάτι δεν είναι.

Όταν έχεις ένα όχημα με δύο κινητήρες ο ένας 1000 κυβικά για οδήγηση στη πόλη και ο αλλος 2000 κυβικά για οδήγηση εκτός δεν έχεις αμάξι 3000 κυβικών γιατί ποτέ δεν θα πιάσεις την δύναμη και την ταχύτητα των 3000 κυβικων.

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι φαν της τσέπης μου και της κοινής λογικής.

Η τσεπη σου τι σχεση εχει με το ποσους πυρηνες εχει το κινητο μονο εσυ ξερεις

Εθελοτυφλείς και δεν θες να καταλάβεις ότι μιλάω για ότι κυκλοφόρησε επισημα στη χώρα και όχι για παραεισαγωγές.

Το κινητο κυκλοφορησε εδω με 4. Your point is ?

Το κινητό δουλεύει σαν 2x4. Θες δεν θες αυτό δεν μας κάνει 8πυρήνες.

2x4 = 8 στο χωριο μου. Στο δικο σου?

Αν είναι έτσι και ο tegra 3 είναι πενταπύρηνος αλλά ξέρεις κάτι δεν είναι.

Ειναι η δεν ειναι?

Όταν έχεις ένα όχημα με δύο κινητήρες ο ένας 1000 κυβικά για οδήγηση στη πόλη και ο αλλος 2000 κυβικά για οδήγηση εκτός δεν έχεις αμάξι 3000 κυβικών γιατί ποτέ δεν θα πιάσεις την δύναμη και την ταχύτητα των 3000 κυβικων.

Οχι αλλα εχεις αμαξι 2 κινητηρων. Δεν πα να σερνονται, 2 κινητηρες εχει. Μαρεσει που το πηγες αλλου εσυ για να περισωσεις την βλακεια που πεταξες. Αντι να το πας στον αριθμο των κινητηρων, το πηγες στα κυβικα. Λες και η samsung σου προσθεσε τα mhz και σου πε τοσα mhz εχω. Ασε πουμε, με 1000 + 2000κυβικα εχεις αμαξι 3000 κυβικων.
Δημοσ.

Το κινητο ΕΙΝΑΙ οχταπυρηνο. Εχει ΟΧΤΩ πυρηνες. 8, οχτω, ΟΧΤΩ. Ξερω, εισαι τοσο fan που σε ποναει να το χωνεψεις, αλλα τι να κανουμε. Δεν με νοιαζει αν δουλευει μονο ενας και οι αλλοι πανε για φραπε στην Ibiza. Παραμενει 8πυρηνο. Δηλαδη αν εγω εχω 2 υπαλληλους και ο ενας ξυνει τα αρχιδια του τελικα εχω εναν υπαλληλο? Ημαρτον ορισμενοι

Βασικά βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η μία έχει 1 4πύρηνο επεξεργαστή και η άλλη έχει 2 4πύρηνους που ποτέ δε λειτουργούν ταυτόχρονα (όπως και ο tegra 3 δεν ήταν 5πύρηνος). H έκδοση με τον octa πού χάθηκε;

• Like 1
Δημοσ.

τι σχεση ποσους πυρηνες εχει

το θεμα ειναι ποσο κανει και ποσο αποδιδει.το αν εχει 4 πυρηνες η V8 Με 2 τουρμπο δεν εχει καμια σημασια εκτος κι αν παιζεις σουπερ ατου.

• Like 2
Δημοσ.

τι σχεση ποσους πυρηνες εχει

το θεμα ειναι ποσο κανει και ποσο αποδιδει.το αν εχει 4 πυρηνες η V8 Με 2 τουρμπο δεν εχει καμια σημασια εκτος κι αν παιζεις σουπερ ατου.

καλο

Δημοσ.

2x4 = 8 στο χωριο μου. Στο δικο σου?

Επίσης έχει 2 φωτογραφικές.2+13 MP άρα το S4 βγάζει 15MP?

Καλό θα ήταν στο χωριό σου να μάθεις ότι δεν πάνε αθροιστικά και να το ψάχνεις πριν μιλήσεις.

Ειναι η δεν ειναι?

https://en.wikipedia.org/wiki/Tegra#Tegra_3

Εσύ θα μου πεις."Quad-core ARM Cortex-A9 MPCore CPU, but includes a fifth "companion" core".

Οχι αλλα εχεις αμαξι 2 κινητηρων. Δεν πα να σερνονται, 2 κινητηρες εχει. Μαρεσει που το πηγες αλλου εσυ για να περισωσεις την βλακεια που πεταξες. Αντι να το πας στον αριθμο των κινητηρων, το πηγες στα κυβικα. Λες και η samsung σου προσθεσε τα mhz και σου πε τοσα mhz εχω. Ασε πουμε, με 1000 + 2000κυβικα εχεις αμαξι 3000 κυβικων.

Δημοσ.

Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά, android έχει μέσα το κινητό...

Ο,τι κάνουν τα υπόλοιπα κινητά με android κάνει και αυτό, τίποτα παραπάνω.

Ακούω συγκρίσεις με ferarri και porche... και σκέφτομαι "κοίτα να δεις ρε φίλε τελικά το πλυντήριο  η κουζίνα, το ψυγείο και το μίξερ που αγόρασα από την sasmsung, είναι πολύ μπροστά"

Πολυ παραμύθι τελικά τρώμε ως καταναλωτες.Μερικοι μασουλανε κουτοχορτο, άλλοι το καταπίνουν και αμασιτο για καλύτερα αποτελεσματα

Απαραδεκτο ποστ.

Και ολα τα αμαξια μηχανη εχουν και τιμονι. Το ιδιο κανουν;

Αλλο το κουτοχορτο και αλλο η κουτοπονηρια ε;

Το iphone4 δεν έχει αλουμίνιο στην πλάτη, αλλά γυαλί.

Στο πλαι αλουμινιο εχει και αυτο ειναι που γρατζουνιεται για πλακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...